Cateva reguli care te vor ajuta sa fii o femeie puternica si sa poti iesi din situatii delicate

Cateva reguli care te vor ajuta sa fii o femeie puternica si sa poti iesi din situatii delicate

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 June 2018 in Dezvoltare Personala

Atunci când femeia este suficient de deșteaptă și are experiența necesară de viață, ea va putea să facă față și să iasă cu demnitate din orice situație delicată.

1. Ascultă interlocutorul. Problema generației de astăzi constă în faptul că s-a dezvățat să audă și să asculte. Iar, noi, la nivel de subconștient, credem că nu am fost auziți și că ceea ce spunem nu interesează pe nimeni. Și ca urmare a acestui fapt, ridicăm vocea și încercăm să strigăm peste interlocutor. Ceea ce este greșit. Vorbește mai încet, așa încât să fii înțeleasă- asta este o artă adevărată.

2. Manifestă respect. Bărbatul trebuie să simtă că este sprijinul, protecția și capul familiei, chiar dacă în societatea contemporană nu este întotdeauna așa. Dacă vrei să fii o femeie înțeleaptă și un pic vicleană, respectă-ți întotdeauna soțul.

3. Păstrează distanța. O femeie deșteaptă nu va ține pe nimeni lângă ea. Din acest considerent bărbații vor fi atrași de ea. Oferă-i libertate iubitului și nu încerca să-l suspectezi la orice fleac.

4. Zâmbește mai des. Dispoziția bună și zâmbetul îți vor oferi încrederea de care ai nevoie. Femeia care este întotdeauna calmă, înțeleaptă, echilibrată, generează admirația celor din jur.

5. Confirmă-ți vorbele prin fapte. Încearcă să faci întotdeauna ceea ce spui. Nicio femeie sigură pe sine nu se tânguiește și nu plânge pe umărul cuiva. Ea este iubită, puternică și înțeleaptă.

6. Laudă-ți mai des partenerul, cu și fără motiv. Astfel el își va îmbunătăți părerea față de sine, îți va simți sprijinul și respectul față de el. El se va obișnui cu acest gând și va încerca să-ți satisfacă așteptările. Un mic șiretlic care funcționează întotdeauna este lăudarea partenerului înainte de a-i cere ceva.

7. Învață să economisești. Există bărbați care nu au încredere în femeie în ceea ce privește gestionarea banilor. Asta se întâmplă deoarece femeile obișnuiesc să cheltuiască prea mult. Fă-l să simtă că banii sunt direcționați acolo unde trebuie.

8. Renunță la critică. Încearcă să fii înțelegătoare, să-l asculți și să-l susții moral în toate situațiile. Reține regula: puțină critică, multă încredere. Cu cât mai multă încredere va avea în tine, cu atât mai multă informație vei primi.

9. Oferă-i susținere. Orice bărbat care simte sprijinul de alături va veni să se consulte cu cel care îi oferă această susținere. Important este să aștepți ca el să facă primul pas.

10. Să nu umilești niciodată bărbatul în prezența altor oameni. O femeie înțeleaptă le va arăta prietenilor că soțul ei este stăpânul în casă. În acest mod el va deveni mândru și va fi mai ușor să-l convingi de anumite lucruri, fără certuri și scandaluri.

Lectii de viata de la Printesa inimilor, Lady Diana

Cred ca cea mai mare boala de care sufera omenirea in aceste zile si in aceasta epoca este boala oamenilor care se simt neiubiti. Stiu ca pot oferi dragoste pentru un minut, o jumatate de ceas, o zi, o luna, chiar le pot darui. Sunt foarte fericita sa fac asta, vreau sa fac asta.

Cu vorbe blande si actiuni pline de iubire, regretata printesa a reusit sa cucereasca milioane de oameni din lumea intreaga. Va lasam mai jos cu aceste sfaturi motivationale care va pot ajuta sa mergeti mai departe cand viata pare dificila:

1. Imi place sa imbratisez oamenii. Cred ca fiecare are nevoie de asta. Sa iti pui mana pe fata unui prieten inseamna sa ai un contact cu el.

2. Cred ca cea mai mare boala de care sufera omenirea in aceste zile si in aceasta epoca este boala oamenilor care se simt neiubiti. Stiu ca pot oferi dragoste pentru un minut, o jumatate de ceas, o zi, o luna, chiar le pot darui. Sunt foarte fericita sa fac asta, vreau sa fac asta.

3. Cand esti fericit, poti sa ierti foarte multe.

4. Daca gasesti pe cineva pe care sa il iubesti in timpul vietii tale, atunci agata-te de aceasta dragoste.

5. Eu nu merg dupa regulile din carti. Eu conduc cu inima, nu cu capul.

6. Imi port inima pe maneci.

7. Este important sa faci doar ceea ce iti spune inima.

8. Familia este cel mai important lucru din aceasta lume.

9. Invata sa faci doar ce iti spune inima.

10. Oriunde vad suferinta, acolo vreau sa fiu si sa fac tot ce pot.

11. Viata este o calatorie.

12. Incearca sa faci un act de bunatate aleatoriu, fara nicio asteptare, fara sa vrei sa fii recompensata, stiind ca poate intr-o zi cineva ar putea sa faca acelasi lucru pentru tine.

13. O imbratisare poate vindeca orice durere.

14. Fiecare dintre noi trebuie sa arate cat de mult tinem unul la celalalt si, in acest proces, cat de mult tinem la noi insine.

15. Nu vreau cadouri scumpe. Nu vreau sa fiu cumparata. Am tot ceea ce imi doresc. Vreau doar pe cineva care sa fie acolo pentru mine, sa ma faca sa ma simt in siguranta.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!