Cateva intrebari despre viata pentru femei – cea mai importanta intrebare “esti fericita?”

Cateva intrebari despre viata pentru femei – cea mai importanta intrebare “esti fericita?”

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 August 2018 in Dezvoltare Personala

Când suntem copii abia așteptăm să creștem, crezând că adulții au răspunsul la orice întrebare. Deveniți adulți, constatăm că lucrurile nu stau chiar așa și că, de foarte multe ori, adulții nu au răspunsuri nici măcar la întrebări ce țin de propriile dorințe.

Pe măsură ce înaintezi în viață, ca femeie, ar trebui să ai un răspuns la aceste întrebări:

Îți dorești copii?

Nu toate femeile sunt făcute să aibă copii. Fie că ești într-o relație serioasă, mai puțin serioasă sau singură, ar trebui ca, la un moment dat, de preferat până nu este prea târziu, să ai răspuns la această întrebare.

Ești în relația potrivită?

De multe ori, obișnuința, atașamentul sau teama de singurătate te pot face să rămâi într-o relație cu persoana nepotrivită. De aceea, ar trebuie să te întrebi dacă persoana cu care ești este cea potrivită pentru tine.

Ce compromisuri nu ești dispusă să faci?

Fie că este vorba despre viața personală sau cea profesională, știm cu toții, există unele compromisuri pe care le putem accepta și altele pe care sub nicio formă nu le-am permite. Ei bine, ar trebui să le ai foarte bine definite pentru că doar astfel vei reuși să ajungi la jobul sau relațiile pe care ți le dorești.

Ce relație am de fapt cu părinții?

Viața de adult înseamnă să realizezi că părinții nu vor fi acolo pentru totdeauna și că la un moment dat vei trăi fără ei. De aceea, să-ți examinezi relația cu aceștia și să treci peste divergențele pe care fiecare dintre voi le-a provocat e un pas important.

Cât de mult îmi pasă de profesia mea?

Îți place ceea ce faci sau faci acel lucru doar pentru că te ajută să câștigi bani? Oricare ar fi răspunsul, acesta ar trebui să dicteze cursul a ceea ce faci în acest sens.

Cât de mult îți iubești corpul?

Să-ți iubești corpul înseamnă să te simți bine în pielea ta și să depui efortul necesar pentru a reuși acest lucru. Iar aici ne referim la alimentație, sport, stil de viață. Nu uita, mănânci ca să trăiești, nu invers!

Cât de mult îți pasă de ce cred cei din jurul tău?

De exemplu, ai făcut zeci de poze în vacanță doar pentru că îți place să fotografiezi sau pentru că vrei ca ceilalți să vadă locurile pe care le-ai vizitat?!

Te străduiești îndeajuns?

Indiferent de ceea ce faci, trebuie să știi dacă efortul pe care îl depui e tot ceea ce poți sau e loc de mai bine.

Ești fericită?

Suntem mereu în căutarea fericirii și totul trebuie să fie făcut în acest sens. Dacă răspunsul tău la această întrebare este nu, atunci ar trebui să te gândești ce ai putea face pentru a fi fericită și nu ne referim aici la lucrurile materiale.

Există anumite lucruri pe care femeile ar trebui să le facă pentru a-și face partenerul fericit și pentru a avea o relație sănătoasă și fericită. Știai care sunt acestea?

1. Acordă-i primul loc!

Orice bărbat apreciază femeia care este interesată de bunăstarea lui. Manifestă-ți interesul în ceea ce privește viața lui personală, problemele de la serviciu, problemele pe care le are în familie. Manifestă-ți interesul în ceea ce privește tot ce se întâmplă în viața lui.

2. Spune-i mereu ceea ce gândești fără să pară un reproș sau o critică.

Indiferent de ce fel de discuții ai cu partenerul tău, nu trebuie să-i spui nemulțumirile tale ca pe reproșuri sau critici, mai ales dacă discuția este una intimă. spune-i ce te deranjează pe un ton cald și prietenesc.

3. Fii tolerantă.

Chiar dacă partenerul tău are obiceiul să-și arunci lucrurile prin casă, nu înseamnă că trebuie să te transformi într-o cicălitoare. Comunică cu el și spune-i frumos ce ai de spus. Nu trebuie să-i dai nici impresia că tu ești cea care trebuie să se ocupe de curățenie, ci să existe un echilibru în relație.

4. Fii afectuoasă cu el, dar nu-l sufoca.

Bărbații apreciază femeile tandre și afectuoase, femeile care își manifestă dragostea și grija pentru ei, însă nu le plac femeile care duc toate acestea la extrem. Oferă-i dragostea de care are nevoie, însă acordă-i și spațiu.

5. Fără gelozie.

Gelozia este normală în momentul în care iubești o persoană din tot sufletul. Bărbații iubesc momentul în care partenera lor este geloasă pentru că realizează cât de mult sunt iubiți și apreciați, însă urăsc crizele de gelozie constante.

6. Este foarte bine să ai propria viață socială.

Bărbații iubesc femeile independente, sigure pe ele. Chiar dacă ești într-o relație, nu-i da impresia că depinzi de el. Bărbații apreciază mai mult femeile puternice și stăpâne pe situație.

7. Fii deschisă și spontană în dormitor.

Bărbaților le plac jocurile amoroase spontane. Surprinde-ți partenerul din când în când cu o partidă și este indicat să fii deschisă în încerci lucruri noi pentru că riscați să intrați în monotonie, iar acest lucru este detestat de bărbați.

8. Fii gata mereu să-l urmezi.

Cum am spus și mai sus, bărbații preferă femeile spontane. În momentul în care îți propune ceva spontan, fă ce spune pentru că va aprecia acest lucru. Bărbaților nu le plac femeile care se pregătesc ore în șir să iasă în oraș.

9. Fii punctuală.

Bărbații iubesc femeile punctuale. Dacă ai o primă întâlnire, asigură-te că ajung la timp pentru că riști să nu te mai aștepte.

10. Fii mai activă și mai pasională în timpul relațiilor intime.

Bărbații reușesc să fie romantici pentru femeia pe care o iubesc, deși nu le stă neapărat în caracter. Pentru bărbați, amorul este mai important decât credem și orice bărbat își dorește ca femeia de lângă el să fie activă în dormitor. Acest lucru îl va face să se simtă dorit.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!