Cateva citate care te vor ajuta sa prinzi incredere in tine si sa reusesti in ceea ce iti propui

Publicitate

Fiecare dimineață e un nou început și fiecare zi e o nouă provocare. Mulți dintre noi tratează viața la modul cel mai obișnuit: încă o zi.

Un lucru care nu este neapărat greșit, dar nici unul util pentru creierul și sufletul nostru.

Mai jos am colectat o serie de citate spuse de oameni minunați, care te vor învăța ca viața trebuie tratată cu mult respect și curaj:

1. Nu încerca să devii o persoană de succes, ci una de valoare. – Albert Einstein

2. Dacă nu-ți prețuiești timpul atunci nici alții n-au s-o faca. Nu-ti mai oferi timpul si talentele degeaba – Kim Garst

3. Pentru a atinge culmile succesului trebuie sa te opresti din a-ti cere voie. – autor necunoscut

4. În viață nu e o tragedie faptul că nu-ți atingi scopul. Adevarata tragedie e să nu ai unul. – Benjamin Mays.

5. Nimeni nu-mi va dărui succesul. Trebuie să-l câștig singur. De aceea sunt aici. Să domin. Să cuceresc. Atat lumea cât și pe mine însumi. – autor necunoscut

6. Dacă vrei să dobândeşti puterea de a suporta viaţa, fii gata să accepţi moartea.- Sigmund Freud

7. Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei tu să devii cu adevărat. – Steve Jobs

8. Cu cât mai repede vei avea încredere în tine, cu atât mai repede vei ști cum să trăiești. – J.W. Goethe

9. Invinșii văd străzile acoperite de gheață, dar învingătorii își pun în picioare patinele. – Denis Waitley

10. Un om de succes este acela care poate construi o fundație solidă cu cărămizile pe care alții le aruncă în el. – David Brink

11. Fă un lucru pe zi care te sperie. – Eleanor Roosevelt

12. Niciodată să nu spui nimic despre tine care nu vrei să devină realitate. – Brian Tracy

Publicitate

13. Gândiţi critic şi nu memoraţi doar ceea ce vor alţii să gândiţi. – N.D. Walsch

14. Nu permite ca opiniile celorlalţi să devină realitatea ta. – Les Brown

15. Mulţi dintre cei care eşuează o fac pentru că nu şi-au dat seama cât de aproape au fost de succes înainte de a renunţa. – Thomas Edison

Ultimele trei dorinţe ale lui Alexandru cel Mare

Înainte de a muri, Alexandru cel Mare şi-a chemat generalii şi şi-a spus ultimele trei dorinţe.

1.) Sicriul să fie dus pe umerii celor mai buni medici ai vremii.

2.) Comorile dobândite (argint, aur, pietre preţioase) să fie risipite pe tot drumul până la mormânt.

3.) Mâinile sale să atârne în afara sicriului, să poată fi văzute de toţi cei prezenţi.

Unul dintre generalii săi, surprins de aceste dorinţe neobişnuite, l-a întrebat pe Alexandru care sunt motivele acestor dorinţe.

Alexandru a explicat:

1.) Vreau ca medicii cei mai eminenţi ai vremii să-mi ducă sicriul ca în felul acesta să arate tuturor cât de neputincioşi sunt în faţa morţii.

2.) Vreau ca pământul să fie acoperit de comorile mele pentru ca toată lumea să poată vedea că toate comorile ce le câştigăm aici pe pământ, aici rămân.

3.) Vreau ca mâinile mele să atârne în aer goale, pentru a permite oamenilor să vadă că vom pleca cu mâinile goale, aşa cum am venit, atunci când se termină tezaurul cel mai de pret– Timpul.

Morala: Timpul este viaţa noastră. Cel mai bun cadou pe care îl poţi oferi cuiva este timpul tău! Şi tu, prietene, dacă ai intuiţie, vei înţelege de ce ai primit acest TEZAUR!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Citate

Orice provocare a vietii vine si cu o solutie! Ai incredere in tine si vei reusi sa treci peste toate! “De ce sa continui sa iti urmezi visele? Pentru ca a vedea fetele celor care au spus ca nu vei reusi… va fi ceva de nepretuit” – Kevin Ngo

Publicitate

„Porneste de unde esti. Foloseste ceea ce ai. Fa ce poti.” – Arthur Ashe

Fiecare pas este un SUCCES si totul se intampla asa cum se intampla pentru evolutia ta, pentru binele tau cel mai mare!

« Viata poate fi traita intr-o maniera frumoasa, poate fi savurata ca o calatorie, nu ca o cursa disperata catre destinatia finala » Louise L. Hay

Bine te-am regasit, om frumos !

Astazi, vreau sa-ti transmit cu iubire urmatorul mesaj si anume : daca tu ti-ai descoperit pasiunea sau visul inimii tale si deja ai parcurs pasi catre indeplinirea acestuia, dar totusi se pare ca intampini anumite blocaje sau rezistente, atunci poate ca este cazul sa te opresti putin, sa inveti sa te relaxezi , sa iti iei cateva momente de liniste in care sa constientizezi ce convingeri sau credinte limitative porti in interiorul tau si te impiedica sa ai claritate cu privire la solutiile potrivite, sa inveti sa respiri profund si foarte important si necesar este sa te detasezi de orice rezultat !

Aplica cu incredere si curaj orice metoda, strategie si fa orice actiune care tine de tine si care stii si simti ca te pot ajuta, dar aminteste-ti ca orice pas oricat de mic ar parea este un succes si orice se intampla este numai spre binele tau! Renunta la a te mai ingrijora si grabi , unde fugi ? Totul se petrece in : aici si acum si fii constient ca daca lucrurile trebuiau sa fie intr-un anume fel, erau deja!

De-a lungul timpului, am auzit si observat, deseori mesaje de genul « ca trebuie sa incepi de jos ca sa reusesti, ca este greu sa-ti indeplinesti pasiunile si visele, ca daca VREI SA AI SUCCES, trebuie si trebuie si trebuie…. » si multe altele, insa dupa toate experientele mele din ultima vreme cred ca toate acestea sunt doar niste idei si convingeri care te limiteaza, care mai mult iti ingreuneaza drumul catre viata minunata pe care o meriti cu adevarat sa o traiesti.

Publicitate

Dincolo de toate, eu am convingerea ca viata inseamna mult mai mult de atat, ca totul are legatura cu ceva care se petrece la un nivel mult mai Inalt decat putem percepe noi, prin mintea noastra si nu exista nici o indoiala ca totul se petrece doar in modul cel mai perfect posibil !

Asadar, astazi indraznesc aici sa-ti transmit ca numai prin dragoste poti descoperi Adevarul si poti avea claritate cu privire la viata ta , iar eu, una, aleg de acum incolo sa cred in asta !

Si profit de aceasta oportunitate pentru a-ti recomanda ca pe langa tot ce tu ai de facut in viata de zi cu zi, alege sa-ti iei cateva momente de liniste, in care sa-ti amintesti de Sufletul tau, in care sa-ti amintesti ca dincolo de toate, dragostea este si ramane raspunsul tuturor intrebarilor si provocarilor din viata ta si in aceste momente sa descoperi si sa te deschizi catre aceasta dragoste care se afla deja in tine, iar odata cu dragostea toate celelalte aspecte ale vietii tale se vor vindeca cu siguranta de la sine, la momentul potrivit si in modul perfect.

Cere Iubirii claritate si ghidare in orice situatie, ai putea chiar sa te intrebi ce ar face ea in locul tau, bucura-te de fiecare pas al calatoriei tale prin viata, renunta la orice fel de asteptare, teama, ingrijorare, masca si atasament, detaseaza-te de orice rezultat si imagine, aminteste-ti ca succestul esti tu , succesul reprezinta o stare de a fi la fel ca fericirea, aminteste-ti ca orice provocare vine si cu o solutie, lasa orice parere exterioara la o parte, fii si ramai intotdeauna sincer cu tine, fii autentic, mergi inainte cu certitudinea ca viata te iubeste si are grija de tine !

Esti un suflet minunat, iar eu cred in tine !

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet