Cate relatii de iubire vei avea in timpul vietii in functie de luna in care te-ai nascut

Cate relatii de iubire vei avea in timpul vietii in functie de luna in care te-ai nascut

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 October 2019 in Relatii

Luna în care te-ai născut este foarte importantă. Astrologii şi numerologii relatează că aspecte foarte importante cu care ne confruntăm de-a lungul vieţii relaţionează cu ziua şi luna în care ne-am născut. Nimic nu este întâmplător, în această expresie cred cel mai mult specialiştii în domeniu. Pe plan amoros, luna în care ne-am născut spune foarte multe despre noi şi despre viitorul nostru, la fel şi zodia, ziua şi anul.

Află câte mari iubiri vei avea în viaţă, în funcţie de luna în care ai fost născut(ă):

Ianuarie. Cei născuţi în luna ianuarie sunt ca un burete sentimental, care se încarcă cu toate sentimentele pe care acesta le întâlneşte. Sunt prieteni foarte buni şi parteneri de viaţă foarte buni. Aceştia vor avea parte în viaţă de două mari iubiri.

Februarie. Foarte sentimentali, cei născuţi în această lună vor avea parte de 4 mari iubiri. Acestea vor începe încă din adolescenţă şi se vor încheia până la vârsta de 35 de ani, scrie realitatea.net. Ultima iubire va fi şi cea mai importantă, deoarece vei alege să îţi petreci alături de ea restul zilelor tale.

Martie. Foarte pasionali din fire, cei născuţi în această lună nu prea pun preţ pe sentimente. Relaţiile pasagere sunt cele care contează cu adevarat şi cele care vor trezi ceva în ei. Multă grijă! O dimineaţă absurdă în care te trezeşti alături de o persoană după o noapte lungă, se poate transforma într-o căsătorie pe viaţă.

Aprilie. Cei născuţi în această lună au caracter dublu. O parte din ei îşi doresc familia perfectă, iar cealaltă parte aventurile vieţii lor. Aşadar cei născuţi în prima jumătate a lunii nu vor întâmpina probleme amoroase şi vor avea parte de două mari iubiri, iar cei născuţi în jumătatea a doua a lunii se vor lupta pentru titlul de celibatar toată viaţa.

Mai. Luna mai spune foarte multe despre cei născuţi în această parte a anului. Este foarte important de precizat că cei născuţi în această lună sunt persoane foarte sensibile, persoane care pun suflet foarte rapid în orice relaţie nouă. Vor avea parte de o singură mare iubire, restul vor fi doar închipuiri sentimentale.

Iunie. Cei născuţi în luna iunie dau dovadă de o foarte mare sinceritate. Au foarte mult de pierdut din această cauză, tocmai pentru că foarte multe persoane cu care relaţionează nu agreează sinceritatea absolută. Vei avea parte de 5 mari iubiri, cea mai scurtă va dura aproximativ 2 ani.

Iulie. Cei născuţi în această lună sunt persoane care adora stabilitatea. Dacă au o relaţie vor ţine de ea cu dinţii în ciuda nefericirii lor. Vor avea parte de două mari iubiri. Prima începe undeva prin adolescenţă, pe bancile liceului şi va dura până la vârsta de 25 de ani, iar următoarea se poate solda cu o căsătorie.

August. Cei născuţi în această lună vor trece peste numeroase cumpene de-a lungul relaţiilor lor de cuplu. Vor avea parte de 6 mari iubiri, însă prima este singura care îi va marca pentru toată viaţa. Vor sfârşi cu o căsătorie însă mare grijă la sentimente.

Septembrie. Cei nascuti în lună septembrie dau dovadă de foarte mare stabilitate. Vor întâlni iubirea vieţii lor undeva pe la 20 de ani, iubire care se va sfârşi în jurul vârstei de 40 de ani. Aceasta va fi iubirea ce îi vor marca trăirile, însă următoarea iubire va fi pentru totdeauna.

Octombrie. Persoanele născute în această lună dau dovadă de foarte mult echilibru şi stabilitate, atât pe plan sentimental cât şi profesional. Vor întâlni de-a lungul vieţii 3 mari iubiri în care vor investi totul.

Noiembrie. Petrecareţi din fire, aceştia vor trece prin numeroase relaţii de-a lungul primei tinereţi. Vor întâlni marea iubire undeva pe la 30 de ani, iubire ce le va acapăra întreaga viaţă. Această iubire va transforma petrecăreţul din tine, în familistul convins.

Decembrie. Plini de entuziasm şi familisti convinşi, cei născuţi în luna decembrie vor avea parte de 3 mari iubiri. Vor şti să ia ce e mai bun din fiecare relaţie, iar când o va întâlni pe ultima vor ştii să nu mai greşească într-atât să o piardă.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!