Care sunt nevoile unei femei Afla intr-o relatie si de ce au nevoie de un partener destept

Care sunt nevoile unei femei Afla intr-o relatie si de ce au nevoie de un partener destept

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 January 2019 in Relatii

“Acceptam iubirea pe care credem ca o meritam.” – Stephen Chbosky

Femeile Alfa sunt femei puternice si independente in adevaratul sens al cuvantului. Ele sunt obisnuite sa preia controlul si pot intimida numeroase persoane. Acest tip de putere poate fi dificila pentru unii parteneri care sunt fie prea competitivi, fie prea supusi in relatie.

Asadar, de ce are nevoie o femeie Alfa pentru a avea o relatie puternica si sanatoasa? Am gasit 10 lucruri importante pe powerofpositivity.

10 Lucruri de care femeile Alfa au nevoie intr-o relatie de dragoste

1. Au nevoie sa fie provocate

Femeia Alfa are nevoie de cineva cu care sa concureze si care sa fie suficient de sigur pe el (milos in victorie si un suporter bun in infrangere)

2. Au nevoie de incredere

Femeia Alfa trebuie sa stie ca ceea ce iti spune va ramane in seiful vostru de secrete. Ea trebuie sa fie capabila sa devina vulnerabila, sa lase garda jos din cand in cand. Trebuie sa stie ca poate avea incredere deplina intr-o persoana.

3. Au nevoie de respect

Femeia Alfa are nevoie ca partenerul sau sa ii respecte deciziile. Este in regula sa le conteste, insa nu si dupa ce acestea au fost luate. Ea are nevoie ca spatiul si limitele sale sa fie respectate.

4. Au nevoie de independenta lor

Femeia Alfa trebuie sa se poate bucura de toate pasiunile sale personale, de timp petrecut cu prietenii. Ea trebuie sa faca tot ce isi doreste. Nu are nevoie de o persoana dependenta de ea, care nu poate supravietui nici macar cateva ore fara ea. Vrea sa aiba viata proprie si in afara relatiei.

5. Au nevoie de cineva care poate tine pasul cu ele

Femeia Alfa merge prin viata cu viteza luminii. Pentru ea timpul este foarte important, motiv pentru care are nevoie de o persoana care sa tina pasul cu ea si care poate face fata momentelor de inalta presiune si de intensitate ridicata.

6. Au nevoie de un partener egal cu ele

Femeia Alfa are nevoie de cineva care poarta propria sa greutate in relatie, care are propriile opinii, care are finantele in ordine si care este egoist intr-un mod sanatos. Are nevoie de cineva care sa mearga o data cu ea, nu in spatele ei si nici in fata ei. Cineva cu propriile hobby-uri si proprii prieteni.

7. Au nevoie sa rada

Femeia Alfa are nevoie de cineva care sa o faca sa rada, sa o relaxeze in momentele in care viata este prea stresanta pentru ea. Are nevoie de cineva care sa ii puna zambetul pe fata, care o poate tachina si care poate fi tachinat in schimb, fara sa isi faca rau (pe ambele parti).

8. Au nevoie sa primeasca reprosuri cand este cazul

Femeia Alfa are nevoie de o persoana suficient de puternica si sigura pentru a ii spune atunci cand considera ca greseste. Cineva care sa ii reaminteasca faptul ca nu este perfecta si ca poate face greseli din cand in cand fara sa fie prea dur.

9. Au nevoie de o persoana inteligenta

Femeia Alfa isi doreste sa aiba alaturi o persoana inteligenta, cu care poate discuta oricand si oricat despre nenumarate subiecte.

10. Au nevoie de o persoana cu tact

Cel mai important, femeia Alfa are nevoie de cineva cu tact, care sa stie cand sa vorbeasca intens despre ceva important sau cand sa renunte la discutie. Are nevoie de cineva care sa ii accepte starile de spirit si emotiile fara a fi foarte deranjat cu privire la acestea. Are nevoie de cineva care este suficient de grijuliu si suficient de sensibil.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!