Care este de fapt semnificatia banilor in vise

Crestinii sunt indemnati in fiecare zi sa multumeasca pentru ce au si sa se roage pentru sanatate si putere. Rugaciunea de miercuri se adreseaza tuturor celor fara speranta, pentru a se mantui de pacate. In fiecare dimineata si seara, spune aceasta rugaciune de miercuri si linisteste-ti sufletul. “Doamne Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfanta Fecioara in pestera. Si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul! Rugaciunea zilei de miercuri Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa. Ca ma intristez pentru ca Te-am intristat, si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar. La Tine, Prea Bunule Mantuitor, am toata speranta. Si cred ca Tu, care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum. Ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci, si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale. Amin. Rugaciunea care tine dusmanii la distanta Nu Te departa de la mine Doamne. Si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta, si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase. Nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi. Ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei. Pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce Iertate sa-ti fie pacatele. Amin.

Rugăciunea Părintelui Arsenie Boca:

"Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi, toată ziua, să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriţi şi dosădiţi până la pământ. Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai mila de noi şi pune foc temniţei, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre şi fă lumină sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino şi Te sălăşluieşte întru noi, împreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi mintea rămân neputincioase. Doamne, Cel ce vii în taină, ai mila de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârşiţi şi cât eşti de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre. Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumină prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viaţa Ta. Lumina şi Bucuria noastră, slavă Ţie! Amin". Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Ce înseamnă, de fapt, când visezi bani

Dacă visezi bani, ei simbolizează fie o lipsă a lor în viața reală, fie un program subconștient pe care ți l-ai însușit, o dorință acută de creștere financiară.

Dacă visezi că zbori, înseamnă că trebuie să îți îndeplinești o dorință sau că ești pe punctul de a lua o decizie foarte importantă pentru viața ta. Este un vis destul de des întâlnit.

Dacă visezi cădere în gol, de cele mai multe ori, semnifică faptul că ai pierdut controlul a ceva și că trebuie să îl recâștigi.

Dacă visezi că cineva te aleargă sau te urmărește și vrea să te prindă, este un simbol al temerilor și greutăților din viața ta. Acest vis te îndrumă să îți înfrunți dificultățile.

Dacă te visezi gol(goală), este un simbol al faptului că ești speriat(ă) și nesigur(ă) în viață, nu știi pe ce cale să apuci.

Moartea în vis simbolizează sfârșitul unui capitol din viața ta, nu moartea în sine, în planul fizic real.

Dacă vezi foc în vis, înseamnă că o transformare va avea loc, în curând, în viața ta.

Femeia însărcinată în vis semnifică o schimbare majoră ce se va petrece în curând în viața ta. Bucură-te de ea.

Apa în vis este semn bun. Simbolizează curățarea și purificarea. Trebuie să deslușești ceva, să afli, să cureți.

Dacă visezi că faci dragoste cu un străin, trebuie să îți pui niște întrebări. Nu cumva îți cenzurezi dorințele sexuale? Ești nefericit în relația ta prezentă? Poate nu ai încredere în tine și în potențialul tău.

Visele noastre încearcă să ne transmită ceva. Dacă suntem atenți la ele, vom reuși să ne înțelegem mai bine și să ne găsim calea în viață, calea de care noi avem nevoie.

1. A gasi bani

A gasi bani in vise inseamna ca veti avea de infruntat anumite dificultati, dar, in acelasi timp, veti experimenta si noi schimbari majore si fericite.

2. Bani

Bani de hartie sau monedele simbolizeaza energia sufleteasca. Cine gaseste bani in vis, isi va incarca deci bateriile. Cine viseaza ca pierde bani, se va plange de pierderea unei calitati deosebite sau a uneia dintre fortele sale motrice emotionale. E vorba de valori sufletesti, de potenta sau impotenta, de castig sau pierdere, de bogatie sau saracie. Este importanta originea banilor, locul in care ii primim, ii gasim sau ii pierdem. De asemenea trebuie sa retinem culoarea si numarul banilor (vezi culori si cifra). Unii psihanalisti considera ca bani, mai ales monedele de aur, simbolizeaza in cazul barbatilor, capacitatea acestora de a iubi si de a reusi in viata, in timp ce monedele de argint reprezint orientarea acestora spre femei. La femei, banii sunt intotdeauna simbolul speculatiilor erotice.

3. Bani

Un vis important, cu foarte multe semnificatii:

Publicitate
  • – De te vei visa om cu bani, inseamna ca urmeaza o perioada fara griji in existenta ta bani de vei gasi, in vis, semn e ca vei pierde si banii pe care-i ai bani pierzand.
  • – Bani in vis – vei fi cam neglijent si vei avea niste pierderi.
  • – Daca visezi ca dai bani cuiva – semn ca esti un om cu inima larga.
  • – Daca ai visat ca numeri bani – vei avea parte de bogatie, de noroc.
  • – Bani de argint – vei face niste afaceri cu mult castig in general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune.

4. Bani aruncand

Mici necazuri care-ti vor produce mari neplaceri.

5. Bani de argint

Banii de argint in vise inseamna ca veti face afaceri cu mult castig.

Traditia romaneasca explica visul la bani de argint ca fiind multa vorba, barfe, vorbe rele.

Daca visati ca auziti clinchetul banilor de argint este semnal de boala.

6. Bani de aur

In general monedele de aur, dar si cele de argint, sunt considerate semne de bun augur.

Banii de aur in vise inseamna imbunatatire nesperata a dituatiei materiale.

Pentru mai multe detalii cititi si : Galbeni (bani de aur in traditia romaneasca)

7. Bani de hartie

Banii de hartie in vis, de obicei, inseamna ghinion.

Ar putea insemna un avertisment. S-ar putea sa aveti pierderi emotionale si materiale.

Pentru mai multe detalii vizitati si visul bancnote.

8. Bani falsi

Banii falsi sau contrafacuti in vise sugereaza faptul ca nu tot ceea ce vedem este ceea ce pare a fi. Poate ca va simtiti nevrednici sau cineva va subevalueaza talentele sau eforturile.

In mod alternativ, acest vis fi un semn de alarma al subconstientului averizandu-va ca va pretindeti ceea ce nu sunteti.

Tot banii falsi pot fi o avertizare ca puteti avea probleme cu unele persoane indisciplinate sau lipsite de valoare.

Folosind sau imprumutand cuiva bani falsi in vise inseamna ca cel care viseaza incerca sa ascunda ceva. In mod alternativ, daca cel care a visat primeste bani falsi in urma unei munci prestate sau ca si salariu, atunci este semn ca nu este in masura sa profite de oportunitatile legate de cariera.

Din punct de vedere psihologic banii contrafacuti pot indica o dezamagire sau o inselaciune in care ati fost implicati sau vi s-a inscenat. Sunt considerati a fi un simbol pentru falsitate.

9. Bani furati

Daca visati ca furati bani inseamna ca aveti anumite probleme financiare, dar incercati sa nu va faceti de rusine, sa va injositi pentru a repara situatia.

Visul in care cineva fura bani de la dumneavoastra sugereaza ca exagerati prea mult, ca duceti la extrem iubirea fata de cineva.

10. Bani gasind pe drum

Vei scapa de unele griji care te framanta.

Publicitate
Alte Articole
Superstitii