Care este de fapt puterea unui barbat “Puterea unui bărbat nu e în numărul femeilor pe care le-a cucerit”

Care este de fapt puterea unui barbat “Puterea unui bărbat nu e în numărul femeilor pe care le-a cucerit”

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 January 2020 in Spiritualitate

Puterea unui bărbat nu e în numărul femeilor pe care le-a cucerit, dar în numărul celor pe care le-a refuzat de dragul unei singure femei. Puterea unui bărbat este femeia lui!

Femeile vor bărbați puternici. Vor bărbați duri, serioși, care să le protejeze oricând. Dar nu toate femeile înțeleg în ce constă puterea unui bărbat. Multe se vor rezuma la mușchi, la instincte carnale și dorințe ascunse. Numai femeile care sunt iubite vor ști că bărbatul lor e puternic prin deciziile pe care le-a luat, prin demnitatea și atenția de care a dat dovată, prin susținere și dragostea pe care le-o poartă. Bărbatul lor e puternic pentru că a rezistat tentației de a căuta alte femei.

Cuvinte ca încredere și siguranță raportate la un bărbat nu au apărut de nicăieri. Au știut de ele doamnele de alături, femeile iubite care nu aveau dubii că omul lor nu va porni pe alături. Asta e marea problemă a timpului de azi: mulți cred că e suficientă o dovadă de dragoste și uită de dovezile ce urmează ei. Mulți bărbați uită să fie puternici nu doar prin definiție, dar prin atitudine. Prin felul lor de a fi.

Nu ești puternic dacă ai avut toate femeile din cartier. Nu ești puternic dacă câteva domnișoare ți-au zis că arăți bine, că ești solid. Nu ești puternic dacă ridici kilograme, dar refuzi să o ridici din când în când în brațe pe femeia de alături. Nu ești puternic dacă faci demonstrații de forță, dar nu și de caracter. Ești puternic atunci când știi să te oprești la o femeie și să o iubești pe ea. Ești puternic când se lipește caldă de tine și îți spune că în tine are cea mai mare încredere. Ești puternic de fiecare dată când o prețuiești și o păstrezi. Ești puternic pentru că ești omul ei.

Puterea unui bărbat nu e în numărul femeilor pe care le-a cucerit, dar în numărul celor pe care le-a refuzat de dragul unei singure femei. – citat cu autor anonim

Puterea unui bărbat nu stă în umerii săi largi, ci în lungimea brațelor cu care te îmbrățișează.

Puterea unui bărbat nu stă în puterea vocii sale, ci în cuvintele blânde pe care știe să le șoptească.

Puterea unui bărbat nu stă în mulțimea prietenilor, ci în cât de prieten știe să fie cu copiii lui.

Puterea unui bărbat nu stă în cât de mult este respectat la serviciu,  ci în cât este de respectat acasă.

Puterea unui bărbat nu stă în cât de puternic lovește, ci în cât de blând știe să atingă.

Puterea unui bărbat nu stă în părul de pe piept, ci în inima… din pieptul sau.

Puterea unui bărbat nu stă în numărul de femei care îl iubesc, ci în capacitatea de a fi loial unei singure femei.

Puterea unui bărbat nu stă în greutățile pe care le poate ridica, ci în poverile pe care le poate duce!

Femeile vor fi atrase de bărbați puternici și bărbații vor fi atrași de femei frumoase. Așa e la început. Așa e prima parte a seducției, așa e legea atracției. Apoi însă lucrurile se schimbă. Odată ce sunt împreună, el și ea încep să-și cunoască neajunsurile, să înțeleagă caracterul celuilalt și să se potrivească lumii celuilalt. Dacă sunt responsabili emoțional și se plac reciproc, ambii vor căuta să se asculte, să se respecte și să se iubească. Ea îl va iubi și-l va aprecia și el va fi singura slăbiciune a ei. El o va iubi și o va susține și ea va fi sursa lui de putere și încredere.

Până și cea mai puternică femeie va dori să fie slabă în brațele lui. Va simți acea îmbrățișare, va trăi acel sărut, se va culca la pieptul lui și va spune că asta e toată lumea ei. E firesc și e dragoste. Până și cel mai slab bărbat va fi încurajat de femeia de lângă el, va dori să lupte, să demonstreze, să cucerească. Va simți ca are de o mie de ori mai multe motive să facă orice ca să o păstreze. E firesc și e dragoste. Pentru că dragostea pentru celălalt motivează mai mult decât orice.

Femeile vor dori un bărbat responsabil, alături de care se vor simți femei adevărate, dar și copile, gata să se culce la pieptul lui și să uite de toate grijile. Bărbații vor dori o femeie care să-i încurajeze, să-i susțină și să-i iubească. Vor dori o femeie de care să aibă grijă, dar să știe în același timp că e sursa lor de putere. Pentru că fiecare femeie își are slăbiciunea ei și fiecare bărbat își păstrează puterea undeva.

Slăbiciunea unei femei este bărbatul de lângă ea. Puterea unui bărbat este femeia lui.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide