Când o femeie este iubită CORECT, devine de 10 ori mai bună!

Când o femeie este iubită CORECT, devine de 10 ori mai bună!

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 January 2021 in Lecții de viațăRelatiiSfaturiViata

Se spune că atunci când o femeie este iubită corect, ea devine de 10 ori mai bună. Când o femeie este iubită în mod corect, vrea să fie mai bună. Când o femeie este iubită în mod corect, ea devine mai puternică și mai încrezătoare, astfel încât să poată face față oricărei probleme care i se întâmplă.

Deci, spune-mi, știi să iubești o femeie? Se spune că atunci când o femeie este fericită, la fel este și familia ei. Este adevărat. Pentru că atunci când o femeie este iubită corect, va crea o atmosferă fericită în casă și va face totul pentru ca bărbatul ei să fie fericit.

Când o femeie este iubită corect, ea devine cea care poate face față oricărui obstacol în calea succesului. Ea te va pune întotdeauna pe primul loc și va face totul pentru fericirea ta. Ea va face multe eforturi pentru relație. Trebuie să știi să iubești o femeie dacă vrei să fie în felul acesta.

Când o femeie este iubită corect, începe să-și realizeze toate visele. Dragostea ta o va motiva să se străduiască pentru ceea ce își dorește. Dragostea ta o va motiva să realizeze ceea ce își dorește. Și acest lucru o va ajuta să lupte pentru ceea ce merită. Cu tine în inima sa, nimic nu o va opri.

Femeia odată ce simte puterea dragostei bărbatului, poate muta munții. Nu vă mirați dacă se schimbă foarte mult în bine, pentru că dragostea bărbatului o va motiva să devină mai bună, extern și intern.

CE ÎNSEAMNĂ SĂ IUBIȚI CORECT O FEMEIE?

Înseamnă să o iubești așa cum merită din toată inima. Înseamnă să o iubești chiar și în vremuri rele, mai ales atunci. Vrea să se simtă iubită atunci când este fragilă și vulnerabilă mai mult decât de obicei, pentru că atunci are cel mai mult nevoie de iubire. Vrea să adoarmă în siguranță, știind că inima ei este în siguranță în mâinile bărbatului, că el o va proteja.

Înseamnă să o iubești cu faptele tale, nu doar cu cuvintele tale.

Vrea să se simtă iubită chiar și atunci când nu ești în preajmă, mai ales atunci. Trebuie să știe că nu te vei uita la alte femei. Trebuie să aibă încredere în tine și să se simtă încrezătoare în relația ta, pentru că merită să adoarmă în pace, știind că este singura pentru tine, ceea ce înseamnă că trandafirii și bomboanele de ciocolată nu sunt suficiente.

Are nevoie ca tu să arăți prin fapte că o iubești și nu doar prin mici daruri. Trebuie să știe că este suficient de importantă pentru tine pentru ca tu să o asculți despre ceea ce are cu adevărat nevoie, ceea ce înseamnă să încerci să o înțelegi, să o motivezi, să o inspiri. Nu trebuie să fii mereu de acord cu ea, dimpotrivă – vrea să te contrazici cu ea, să aibă cu cine să discute. Așa o inspirați să-și atingă obiectivele și visele, ți să lupte cu fricile ei.

Înseamnă să îi cunoști toate defectele și să o iubești indiferent de ele, să o iubești pentru cine este, dar să o ajuți să se îmbunătățească.

Înseamnă să apreciezi ceea ce face pentru tine, să o ajuți să sărbătorească realizările ei. Pentru că a ales să-ți încredințeze inima, așadar apreciază-o. Vrea să fie cea mai bună prietenă, iubită și muză, ceea ce înseamnă să-i demonstrezi că vei fi mereu acolo și că nu va rămâne niciodată singură în această viață dificilă.

Deci, spune-mi, ai iubit vreodată cu adevărat o femeie? Dacă vrei să fii cu cea mai bună femeie din lume, alege-o pe cea pe care o iubești și iubește-o corect. Și apoi într-o zi te vei trezi și vei realiza că iubești cea mai bună femeie din lume.

Multă fericire tuturor!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!