Când intră sufletul pentru prima dată în corp și când se atașează de acesta pentru totdeauna?

Când intră sufletul pentru prima dată în corp și când se atașează de acesta pentru totdeauna?

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 March 2023 in CuriozitățiDezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Sufletul unei persoane își alege părinții cu mult timp înainte de concepție. Poate observa o anumită familie, determinând dacă această pereche de oameni este potrivită pentru a învăța lecțiile și pentru a îndeplini sarcinile cu care acest suflet vine pe lume.

Sufletul așteaptă un anumit interval de timp și examinează multe caracteristici și componente care sunt foarte importante pentru venirea sa.

Cu cel puțin doi ani înainte de naștere, sufletul zboară deja deasupra familiilor în care poate fi adus. Observă atât viitorii părinți, cât și bunicii sau alte persoane apropiate care vor influența într-un fel sau altul viața viitorului nou-născut.

În plus, este foarte important pentru suflet să știe în ce familie va veni. Deoarece genetic i se va transmite o cantitate mare de informație despre familia în care vor fi predestinate moștenirile, memoria profundă a inconștientului ancestral, scenariile ancestrale și multe alte informații energetice care afectează toate sferele vieții viitorului om.

Familia, dând acordul pentru reîncarnarea acestui suflet, poate să-și avanseze propriile cerințe sau sarcini specifice, pe care este important să le îndeplinească acest om, în afară de propriile sale sarcini personale.

Caracterul, determinat înainte de concepție …

Cel mai interesant este că în conformitate cu caracteristicile sale sufletești, omul va obține anumite calități ale caracterului! Aici există ceva ce știu foarte puțini, și anume:

Pentru a se crea un copil, este nevoie atât de o parte venită de la tată, cât și de o parte venită de la mamă. Caracterul unei persoane va depinde de cine se va atașa sufletul: de partea tatălui sau de partea mamei, înainte de momentul fecundării!

Sufletul care se atașează de partea tatălui este caracteristic pentru oamenii care vor deveni foarte determinați, activi și neobosiți. Aceia care se străduiesc, aleargă, concurează, cei care doresc tot mai multe victorii.

Sufletul care se atașează de partea mamei are o altă serie completă de calități de caracter. Aici se vorbește despre acceptare, despre capacitatea de a face alegeri cu atenție, despre încredere, despre puterea de a păstra și de a crește ceea ce a fost primit.

Aici nu este vorba despre faptul că dacă sufletul se atașează de partea tatălui, atunci se va naște neapărat un băiat. Deloc! Genul nu depinde de acest lucru. Este vorba despre caracterul unei persoane!

Există o mulțime de familii în care femeile foarte înfipte și hotărâte își unesc viața cu bărbați docili și moi. Atrăgându-și opusul, așa cum se spune. Vă puteți imagina cât de rău pot arăta scandalurile lor în acest context, dacă ea va încerca să-l facă pe acel bărbat să fie la fel de hotărât ca ea însăși. Dar el este, așa cum se spune, atașat de partea mamei.

Acum puteți analiza toți prietenii și rudele voastre. Deoarece unii oameni sunt foarte perseverenți și ambițioși, iar acesta este primul caracter descris mai sus. În timp ce alții așteaptă literalmente să li se dea totul la gură, o sarcină sau o afacere, pe care mai apoi o vor crește și o vor proteja, îngrijind ceea ce au primit.

Sufletul se fixează în corp abia după 3-4 luni de sarcină.

După momentul concepției, sufletul va migra din nou în corp sau va ieși din el. Va continua să observe lumea și pe cei dragi, atât din interior, cât și din exterior.

În primele 3-4 luni de sarcină, sufletul nu se află permanent în corp. Deoarece aceasta este perioada în care sufletul însuși poate renunța să se incarneze din diverse motive. Iar părinții înșiși pot refuza să nască pruncul.

Dar se întâmplă și ca un suflet să vină doar pentru a veni și a pleca rapid. Pentru că pentru el, experiența de a fi în viață în pântecele mamei este suficientă pentru o perioadă scurtă de timp. Poate fi cazul în care acest suflet a planificat plecarea timpurie.

De exemplu, din cauza faptului că nu are suficiente energii pentru o viață lungă, dar are posibilitatea de a trăi o experiență umană temporară în pântecele mamei.

Uneori, sufletului îi lipsesc meritele vieților anterioare pentru a se naște ca om, dar are suficiente merite pentru a simți măcar experiența umană în pântecele mamei.

Dar după 3-4 luni de sarcină, când mama începe să simtă primele mișcări ale copilului, sufletul se stabilește și se fixează deja în corpul său. Pentru ca după o anumită perioadă de timp să apară o nouă viață și un nou om să își înceapă călătoria pe Pământ.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!