Când ești trădat de cineva care a jurat că nu o va face niciodată…

Când ești trădat de cineva care a jurat că nu o va face niciodată…

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 February 2021 in De SufletLecții de viațăRelatiiSfaturiViata

Ai fost vreodată trădat de cineva pe care l-ai iubit din tot sufletul? Ai fost vreodată rănit de un bărbat care a promis și a jurat să nu te trădeze niciodată? Acest sentiment dezgustător este o trădare de la cineva de încredere. Acesta este cel mai rău sentiment. Vă doare sufletul, inima, lăsând cicatrici care nu vor dispărea niciodată complet.

Rămâi cu frica că se va întâmpla din nou, că și alții te vor trăda. Acest lucru vă subminează credința în oameni și vă face să credeți că nu ar trebui să lăsați pe nimeni să se apropie prea mult de voi din nou.

Dar dacă persoana iubită te trădează, trebuie să fii mai puternic și să te ridici deasupra ei.

Iată ce trebuie avut în vedere:

1. Nu este vina ta.

O persoană poate încerca să vă învinovățească, dar faptul că a ales să vă trădeze este vina sa. Ai avut încredere, ai crezut că el nu te va trăda. Doar de acest lucru te-ai înșelat. Dar și-a încălcat promisiunea și a îndrăznit să te rănească.

2. Acceptați că unii oameni nu sunt ceea ce par.

Sunt mulți actori printre noi. Indiferent cât de mult ai avea încredere în cineva, nu uita că există întotdeauna riscul ca și cei dragi să îți facă rău. Uneori poți cunoaște o persoană de ani de zile și în cele din urmă afli că nu este ceea ce părea.

3. Din fericire, astfel de oameni nu rămân în viața ta.

Și când te trădează, este ca un semn de la Dumnezeu că această persoană este de prisos în viața ta. Că tocmai ți-a dat o lecție și a plecat.

4. Nu te gândi la răzbunare – nu te va ajuta.

Nu ești ca cel care ți-a făcut rău. Prin urmare, nu căutați răzbunare – vă va face durerea și mai grea.

5, Învață o lecție din asta.

Înțelegeți că nu ar trebui să fiți prea credul. Că nu toată lumea este ca tine. Că această persoană nu este pentru tine, că a fost un semn să o îndepărtezi din viața ta.

Nu vă pierdeți credința în oamenii buni. Crede în tine că vei putea trece peste și mergi mai departe. Cel mai bine este să uiți. Fă-o pentru tine și închide acest capitol al vieții și treci în cele din urmă la următorul, mai bun.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!