Calitatile pe care le cauta femeia Alfa la partenerul ei!

Calitatile pe care le cauta femeia Alfa la partenerul ei!

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 November 2018 in Relatii

Femeia Afla este inteligenta si stie cum sa iasa cu bine din situatiile negative. Daca ceva nu merge bine, stie sa plece de langa oameni care ii fac rau – prieteni, iubiti, parteneri de munca sau afaceri.

Femeia Alfa este foarte increzatoare in fortele proprii si este foarte ambitioasa, ceea ce inseamna ca nimic nu o poate impiedica sa-si atinga obiectivele. Nu obisnuieste sa apeleze la ajutorul altor persoane pentru a-si atinge obiectivele profesionale si personale si nu se lasa descurajata de nimeni.

Avand o determinare de care foarte putine persoane dau dovada, femeia Alfa are nevoie de un barbat care sa fie inzestrat cu foarte multe calitati, pe care sa il considere egalul ei si alaturi de care sa aiba o relatie fericita. Femeia Alfa are nevoie sa formeze un cuplu cu un barbat Alfa. Adica, cu un barbat puternic, inteligent si motivat.

Ce calitati cauta femeia Alfa la partenerul de cuplu

1. O personalitate puternica este considerata un atu

Femeia Alfa considera ca viata sentimentala este foarte importanta pentru ea si are nevoie de un barbat alaturi de care sa se simta in siguranta. O personalitate puternica este considerata un atu si este o calitate pe care trebuie sa o aiba partenerul de cuplu in conceptia unei femei puternice.

2. Provocarile sunt cele care “dau sare si piper relatiei”

Orice femeie Alfa stie ca provocarile sunt cele care “dau sare si piper relatiei”, asa ca ea are nevoie de un barbat care sa o tina mereu in suspans, care sa o stimuleze din punct de vedere intelectual si care sa-i ofere foarte multe motive sa isi doreasca sa ramana alaturi de el.

3. Gelozia nu trebuie sa isi faca loc in relatia de cuplu

Un barbat gelos este considerat un barbat slab de fire, asa ca femeia Alfa are nevoie de un barbat care sa nu faca o criza de gelozie de fiecare data cand aceasta flirteaza cu alti barbati atunci cand se afla la un eveniment special. O femeie puternica are nevoie de un barbat care sa aiba incredere in ea si in relatia lor.

4. Viata individuala este la fel de importanta ca viata in cuplu

Femeia Alfa considera ca viata personala este la fel de importanta ca viata in cuplu, asa ca ea are nevoie de un partener care sa aiba diferite pasiuni sau hobby-uri. O femeie puternica si independenta financiar isi va dori sa petreaca mai mult timp dupa bunul sau plac, asa ca partenerul de cuplu trebuie sa o incurajeze si sa o sustina. Ea nu are nevoie de un barbat care are tendinta sa fie dependent de relatie.

5. Sinceritatea este un punct forte

O femeie puternica si independenta are nevoie de un barbat caruia sa nu ii fie teama sa vorbeasca deschis despre sentimentele sale si care sa o sustina la fiecare pas. Sinceritatea este considerata un avantaj, in special atunci cand vine vorba de viata in doi.

6. Obiectivele comune sunt importante in relatia de cuplu

Deseori, se spune ca o relatie reusita se bazeaza pe incredere si respect, insa si obiectivele comune sunt importante. Femeia Alfa are nevoie de un barbat care sa tina pasul cu ea, care sa aiba o cariera de succes sau care sa aiba un plan bine pus la punct. Nu isi doreste un barbat care se pierde in detalii sau care nu este capabil sa evolueze.

7. Simtul umorului este o calitate care nu trebuie sa-i lipseasca unui barbat

Un barbat care o face sa zambeasca sau sa rada cu gura pana la urechi este tot ceea ce isi poate dori o femeie puternica si independenta. Ea stie ca simtul umorului este o calitate foarte importanta, asa ca va cauta un partener de cuplu care sa o faca sa se simta bine.

8. Fidelitatea este foarte importanta intr-o relatie

O femeie puternica stie cat de importante sunt sentimentele intr-o relatie, asa ca ea are nevoie de un barbat care sa o iubeasca, care sa o respecte si care sa-i fie fidel. Infidelitatea poate duce la destramarea relatiei, asa ca o femeie desteapta stie sa aleaga un barbat care nu va calca niciodata stramb in fata ei.

9. Un caracter puternic nu este de ignorat

Femeia Alfa nu este mereu puternica, curajoasa sau sigura pe ea. Sunt momente in care are tendinta sa faca greseli, sa ezite sau sa ii fie teama, asa ca ea apreciaza un barbat care are un caracter puternic. Acesta o poate sustine de fiecare data cand intampina dificultati si o poate incuraja sa isi urmareasca in continuare obiectivele.

10. Sensibilitatea este o calitate care trebuie apreciata

O femeie puternica si independenta are momente cand nu este in cea mai buna forma, asa ca are nevoie de un barbat care sa dea dovada de sensibilitate atunci cand este cazul. Ea are nevoie de un barbat care sa o sustina, care sa o incurajeze si care sa empatizeze cu ea.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!