Calculeaza-ti numarul sufletului si afla ce ascunde acesta despre tine

Calculeaza-ti numarul sufletului si afla ce ascunde acesta despre tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 November 2018 in Numerologie

Alături de Numărul Destinului, pe care îl afli din data ta de naștere, Numărul Sufletului arată visurile și ambițiile tale cele mai dragi, dar mai ales capacitatea ta de a le împlini. Este numărul motivației și al determinării, al puterii tale interioare de a duce la bun sfârșit tot ceea ce îți propui în viață. Află cum să îl calculezi și cum poți profita de influența lui.

Numărul Sufletului se calculează adunând doar vocalele din numele pe care l-ai primit la naștere. Ține cont doar de numele mic, nu și de numele de familie pe care îl împarți cu celelalte rude. Numele ales pentru tine de părinți sau de nași, fie că este unul singur sau că ai mai multe, te reprezintă doar pe tine, de aceea este singurul care trebuie luat în considerare.

Scrie pe o foaie toate vocalele numelui sau numelor tale proprii și adună valorile lor numerice, până când obții o singură cifră de la 1 la 9. Spre exemplu, dacă numele tău de botez este Ana Carolina, Numărul Sufletului se calculează astfel:

a+a+a+o+i+a = 1+1+1+6+9+1=19; 1+9=10, 1+0=1.

Iată și valorile vocalelor:

  • a = 1
  • e = 5
  • i = 9
  • o = 6
  • u = 3
  • y = 7

Numărul Sufletului și semnificațiile pentru fiecare în parte

Numărul 1 – Ești o luptătoare și o ambițioasă și te simți cu adevărat fericită când câștigi ceva înaintea altora. Ai nevoie să fii mereu victorioasă pentru a avea încredere în tine. Când câștigi, te simți apreciată și acceptată de cei din jur, ceea ce îți dă un sentiment de împlinire.

Numărul 2 – Marea ta dorință este să fii iubită și să ai parte de o viață liniștită și armonioasă. În fața problemelor, cauți soluțiile diplomatice și aștepți să treacă furtuna, pentru că timpul rezolvă multe dileme sufletești. Când reușești să eviți conflictele și situațiile tensionate, te simți cel mai bine!

Numărul 3 – Ai un spirit creativ, chiar dacă nu ești în mod deosebit înzestrată cu un talent artistic anume. Îți place să transformi lucrurile din jurul tău într-o manieră personală și ești deosebit de comunicativă cu cei din jur. În societate, te simți în elementul tău, pentru că urăști să fii singură.

Numărul 4 – Acest număr arată că ai mare nevoie de stabilitate și siguranță financiară pentru a te simți liberă și puternică. Ai nevoie de un loc de muncă stabil și de venituri constante, iar datoriile și grijile financiare provoacă haos în viața ta. În carieră, ești capabilă de realizări deosebite.

Numărul 5 – Îți place să deții controlul asupra tuturor aspectelor din viața ta, dar și asupra oamenilor apropiați, rude sau copii. Ai nevoie de rutină și planuri bine făcute din timp, altfel simți că pierzi drumul pe care ți-ai propus să mergi. Fericirea pentru tine este să poți merge oriunde, iar cei dragi să te urmeze.

Numărul 6 – Când te simți apreciată și iubită, când știi că cei din jurul tău au nevoie de tine, te simți cu adevărat împlinită. Încerci să fii mereu în jurul familiei sau al prietenilor, mai ales în momentele critice, pentru a-i ajuta, dar și pentru a te simți utilă. De multe ori, ești capabilă de sacrificii mari.

Numărul 7 – Cauți în fiecare lucru și în fiecare întâmplare deosebită din viața ta un sens spiritual și o semnificație care să te ajute să vezi dincolo de aparențe. Ești o fire curioasă, nu lași nimic la voia întâmplării și încerci să îți hrănești spiritul cu noutăți și cunoștințe din varii domenii.

Numărul 8 – Independența financiară este foarte importantă pentru tine, dar mai ales libertatea de mișcare. Nu îți place să te supui regulilor sociale și nici regulilor celor din jur, fie că sunt persoane pe care le admiri și le iubești. Pui accentul pe bani, pentru a fi stăpână pe viața ta și pe visurile tale.

Numărul 9 – Ești fericită când reușești să faci ceva deosebit, care să iasă în evidență și să fie apreciat de cei din jur. Ești darnică și te implici uneori în acțiuni de caritate sau în proiecte cu impact social. În familie și în cercul tău de prieteni, ești cea mai activă și cea mai generoasă.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!