Bucură-te azi de fiecare clipă, pentru că nu știi ce ascunde secunda următoare …

Publicitate

Cum nu știi când se poate termina totul trebuie să te agăți zdravăn de ceea ce ai. De oameni, de momente, de lucruri mărunte, dar care te fac fericit, de viață, de miracolele zilnice, de credință, iubire și speranță.

Știi deja că fiecare lucru are un final și acesta poate fi oricând, astfel încât singura opțiune care-ți rămâne este să profiți de fiecare clipă și să dai tot ce poți ca mai apoi să nu privești trist și plin de regrete la ceea ce ar fi putut fi.

Dă o șansă lucrurilor să se întâmple. Dă-ți o șansă la fericire, iubire, împlinire, succes și nu înceta să visezi și să-ți dorești schimbarea în bine.

Știi deja că nu ai nimic pentru totdeauna. Unii dintre noi trăim cu incertitudini toată viață. Pentru ce să mai lupt dacă oricum voi pierde? Pentru ce să mai iubesc dacă oricum voi fi înșelat ( ă ) ? De ce să vreau să mă schimb dacă îmi este bine așa?

Sunt doar câteva întrebări care ne trec prin minte și care ne influențează deciziile viitoare.

Fie că ai trecut printr-un moment dificil, fie că ai ieșit dintr-o relație complicată și dureroasă, fie că ai simțit singurătatea și deprimarea la un moment dat, fie că ai rămas fără job sau fără prieteni, fie că te afli în cel mai întunecat moment al vieții tale, ieși repede de acolo. Viteza cu care problemele ne copleșesc și ne sufocă este uimitoare. Te vei trezi de azi pe mâine în alte condiții, cu alte gânduri, în alte circumstanțe.

Cel mai bun moment pentru a face față tuturor încercărilor vieții este să te urci repejor în șa și să te ții bine.

Publicitate

Încetează să te compătimești. Să te plângi pentru nenorocul tău pentru că nu faci decât să amâni fericirea.

Gândește pozitiv și nu-ți pleca sufletul în fața provocărilor care te așteaptă. Lasă-l liber, dă-i aripi și te va conduce în direcția potrivită pentru tine. Și nu îl ultimul rând, permite-i lui Dumnezeu să fie ghidul tău, pentru că nu este altcineva mai potrivit ca el să te conducă acolo unde îți dorești să fii.

Nu lua timpul ca pe ceva cert. Nu te gândi că ai toată viața la dispoziție să faci lucruri să se întâmple, să-ți îndeplinești vise, să-ți creezi viața dorită. Asta nu depinde de tine.

Ceea ce depinde totuși este să te bucuri de „ AZI” la cel mai înalt nivel. Să mulțumești din suflet pentru extraordinara șansă de a fi în viață și de a te bucura de ea. Ceea ce depinde de tine este să înveți să treci prin obstacole cu fruntea sus, cu sufletul deschis și încrezător, cu mintea relaxată și pozitivă.

Ceea de depinde de noi este să evităm să ne pierdem în detalii, să ne lăsăm copleșiți de ceea ce se întâmplă fără voia noastră, să devenim triști la gândul că sunt unele lucruri pe care nu le putem împiedica să se întâmple.

Viața se întâmplă cu sau fără noi. Timpul trece cu sau fără noi. Amintirile se creează cu sau fără noi.

Bucură-te azi de fiecare clipă, pentru că nu știi ce ascunde secunda următoare …

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

Ce inseamna daca ti se zbate o pleoapa? Semnificatia in functie de ora la care se zbate

Publicitate

Tresarirea , zbaterea , spasmul sau miochimia pleoapelor este un fenomen provocat , conform explicatiilor stiintifice , de oboseala, stres , un mare consum de cofeina ,lipsa de magneziu si fier in organism , de un asa-zis sindrom de fasciculatie benigna sau, in cazuri mai grave, de blefarospasm ori sindromul Meige. Astfel de tresariri ale “ochiului” dureaza foarte putin , de obicei doar cateva minute , dar exista cazuri cand au continuat vreme de ore sau chiar zile.

In traditia occidentala, tresarirea pleoapei este asociata cu norocul in cazul ochiului stang , si cu o nenorocire in cazul celui drept.In cultura populara romaneasca , zbaterea peoapei drepte iti vesteste o veste buna , iar a celei stangi anunta o veste rea sau este un semn rau , ce poate fi indepartat daca iti faci de trei ori semnul crucii.Intr-o alta interpretare , se tine seama si de care pleoapa ti se zbate.Astfel, da ca iti tresare spamodic pleoapa superioara a ochiului stang, inseamna ca te paste un eveniment nefericit sau o cearta , iar daca ti se zbate pleoapa de jos a ochiului stang ti se prevesteste ca vei fi barfit de niste oameni pe care nu ii credeai in stare de asa ceva.In cazul in care ti se zbate pleoapa dreapta de sus , poti spera la un eveniment fericit in curand , iar atunci cand spasmele se instaleaza la pleoapa dreapta de jos , lipsa de prevedere te poate ingloda in datorii.

In stravechea cultura chinezeasca , acest gest reflex este interpretat mult mai amanuntit , in functie de perioada din zi in care are loc …

– Intre orele 11 pm si 1 am .Spasmul ochiului stang : un mentor sau un invatator este pe cale de a se intalni cu tine.Tresarirea ochiului drept : te astepta o masa bogata sau o invitatie la un ospat.

Publicitate

– Intre orele 1 am si 3 am : Clipirea ochiului stang : vesti rele sunt pe cale sa ajunga la tine.Spamul pleoapei drepte : cineva se gandeste la tine.

– Intre orele 3 am si 5 am . Tresarirea pleoapei stangi : vei avea musafiri.Zbaterea pleoapei drepte : vesti bune.

– Intre orele 5 am si 7 am .Clipirea ochiului stang : vei primi vizita unui mentor sau invatacel.Tresarirea pleoapei drepte : pace si armonie.

– Intre orele 7 am si 9 am . Spasmul pleoapei stangi : vei avea musafiri.Clipirea ochiului drept : vei avea pierderi banesti.

– Intre orele 9 am si 11 am . Tresarirea pleoapei stangi : ti se vesteste o masa copioasa sau o invitatie la o masa.Clipitul ochiului drept : ai parte de ghinion.

– Intre orele 11 am si 1 pm . Clipirea ochiului stang : fii atent la ceea ce mananci. Spasmul pleoapei drepte : evenimente neplacute.

– Intre orele 1 pm si 3 pm . Zbaterea pleoapei stangi : esti norocos.Tresarirea ochiului drept : vesti bune.

– Intre orele 3 pm si 5 pm . Clipitul ochiului stang : fii atent la bani ! Tresarirea pleoapei drepte : cuiva ii este dor de tine.

– Intre orele 5 pm si 7 pm . Spasmul pleoapei stangi sau drepte : vei avea musafiri.

– Intre orele 7 pm si 9 pm . Tresarirea pleoapei stangi : vei avea musafiri.Clipitul ochiului drept : te asteapta o reuniune sau o intalnire cu mai multi oameni.

– Intre orele 9 pm si 11 pm : Clipirea ochiului stang : vei avea musafiri.Zbaterea pleoapei drepte : te vei confrunta cu o problema legala.

Publicitate
Alte Articole
Superstitii