Binele pe care-l faci azi oamenii il vor uita oricum.Fa bine mereu. La urma urmei nu e intre tine si ei e intre tine si Dumnezeu. Cele mai frumoase sfaturi de viata oferite de Maica Tereza

Publicitate

Este greu sa mergi pe un sablon in viata, mai ales ca fiecare se ghideaza dupa propriile experiente, anturaj si educatia pe care o are. Totusi, daca crezi ca ceva se intampla gresit in viata ta si vrei sa o iei de la capat ai in randurile de mai jos reteta perfecta pentru o viata buna si de succes.

1. Pastreaza-ti viata, corpul, casa, afacerea si banii in ordine. Curatenia si organizarea sunt esentiale pentru prosperitate si pace. Incepe prin a face o curatenie in sentimentele tale, decoperteaza tot ce este josnic: gelozia, minciuna, lacomia, etc.

2. Vorbeste putin, asculta mult si reactioneaza cu iubire – dragoste pentru principiile tale, dragoste pentru Dumnezeu si dragoste pentru viata.

3. Fii autentic, dar, de asemenea inspira-te de la oamenii cu biografii de succes.

4. Creaza-ti misiunea ta in viata, astfel incat, ca urmare a existentei tale sa faci cel putin trei lucruri pentru a schimba lumea in bine.

5. Iubeste profund ca si cum nu ai fi fost ranit niciodata. Dar nu lasa oamenii rai sa profite de tine. Invata sa recunoasti raul, nu te teme de el. Si niciodata nu alimenta raul si dezastrul in ceilalti. Stai in spate, trateaza-i cu rezerva si arata respect, daca este necesar, dar nu permite mediocritatea si josnicia unei persoane…, continua in a cauta calitatea. In special, invata cum sa identifici intentiile la o anumita persoana, indiferent de hotararile (pozitive sau negative) pe care le ia.

6. Intotdeauna fii recunoscator pentru viata ta in fiecare moment. Aceasta este cea mai profunda meditatie – multumeste pentru binecuvantarea primita. Multumeste pentru fiecare zi pentru fiecare aliment primit, pentru fiecare realizare, pentru oamenii care sunt in viata ta, pentrul corpul tau, totul, si pentru o alta zi bine traita la finalul zilei.

7. Fa acte de caritate, fii umil si de ajutor. Practica acte de caritate pentru altii – nu trebuie sa mergi in Etiopia sau Calcuta pentru a-i ajuta pe cei saraci. Ajuta cersetorul de pe strada ta, angajatii tai si tot ce este la indemana ta.

Publicitate

8. Doreste-ti mai mult si ia in serios tot ceea ce este al tau, le meriti. Ce este cu adevarat al tau va fi dat la momentul potrivit. Evita dorintele nevrotice pentru oameni sau lucruri care sunt deja compromise.

9. Socoteste de 10, 20 sau 100 de ori inainte de a reactiona. Asteapta 48 de ore pentru a rezolva o problema. Cele mai multe dintre probleme dispar in mod natural in termen de 48 de ore. In cazul in care persista, foloseste mintea ta pentru a aborda subiectul intr-un fel creativ si relaxat.

10. Mediteaza. Mediteaza mult. Ore. Roaga-te mult. Pentru bunastarea ta, fericirea poporului tau pentru cei care te iubesc si pentru pace in lume.

11. Pastreaza-te in legatura cu natura. Consuma produse naturale, trimite flori, fa cadou animale pentru a arata dragoste, ajuta sa creasca plante si ierburi in jurul tau.

12. Trateaza viata cu umor pozitiv.

” Daca esti bun cu oamenii te pot acuza de interese si intentii ascunse. Fii bun oricum. / Daca esti cinstit si sincer oamenii te pot insela. Fii cinstit oricum. / Daca gasesti linistea si fericirea oamenii pot fi gelosi. Fii fericit mereu. / Binele pe care-l faci azi oamenii il vor uita oricum.Fa bine mereu. / La urma urmei nu e intre tine si ei e intre tine si Dumnezeu. “- acesta este motto-ul cu care Maica Tereza a cucerit lumea si cu care ne indeamna ca prin gesturi mici sa mai punem o picatura in oceanul iubirii, care nu ar mai fi la fel de mare fara stropul de bunatate cu care fiecare dinte noi putem contribui.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Citate

Sfaturi pentru a trece mai usor peste o despartire

Publicitate

Oricât de aiurea ar suna, timpul este singurul remediu care nu dă greş niciodată.

Pur şi simplu, într-o zi te vei trezi mai puternică şi pregătită să mergi mai departe. Însă, până atunci, e foarte multă durere şi analiza a ceea ce a fost greşit şi “cum a putut să-mi facă asta, când eu am crezut că mă iubeşte”. Timpul liber după o despărţire este periculos şi te îndeamnă să te uiţi înapoi. Cei de la marieclaire.com susţin că un bun tratament pentru despărţire face următoarele: umple timpul într-un mod productiv, te face mai puternică şi îţi dă iluzia că timpul trece mai repede şi nu mai încet. Aşadar, cu mult noroc, dacă urmaţi sfaturile de mai jos, e foarte posibil să vă simţiţi mult mai bine.

1. Un pahar de vin cu un prieten

Consumul excesiv de alcool nu-ţi va lua durerea cu mâna, dar un pahar sau două te vor ajuta să fii mai destinsă şi un pic mai relaxată.

2. O melodie

Există o multitudine de cântece care-ţi pot alina sufletul. Este plăcut să asculţi pe cineva care a trecut prin aceeaşi durere ca şi tine sau o melodie care-ţi spune cum să treci peste o ruptură. Puteţi încerca – «Your Ex-Lover is Dead», interpretată de Stars.

3. Cumpărături

Dacă porţi haine noi, te vei simţi mai încrezătoare, plus de asta, e o bună idee să mai ieşi în lume alături de prieteni.

Publicitate

4. Exerciţii

După o despărţire se cumulează foarte multă energie negativă pe care trebuie s-o dai afară cumva. Nu are niciun sens să umbli prin casă şi să te gândeşti cum lucrurile puteau fi diferite. Loveşte un sac de box, aleargă sau fă un curs de yoga şi ai să vezi cum îţi duci mintea în alte părţi.

5. Prieteni, familie, distracţie

E bine ca în aceste momente să-ţi aminteşti că ai prieteni şi familie care vor face orice pentru tine. În trecut, ţi-at petrecut foarte mult timp cu fostul, iar acum a avenit momentul să restabileşti relaţiile cu toţi cei apropiaţi. Ideal ar fi să vorbeşti cât mai puţin despre despărţire. Cu cât vorbeşti mai puţin cu atât va fi mai puţin în mintea ta.

6. Hobby-uri

Aşadar, ai fost într-o relaţie de lungă durată şi n-ai avut timp să cânţi la chitară, citeşti sau iei cursuri de dans. Acum a venit momentul! Vor fi momente în care vei dori să-ţi contactezi fostul iubit şi să-i pui ce gândeşti. Nu face asta. În schimb, scrie-ţi un email. Nu trebuie să scrii «bine», dar ai să vezi că te va ajuta foarte mult să-ţi canalizezi emoţiile. De fapt, după ce scrii tot ceea ce vrei să scrii, nici măcar nu e nevoie să te mai uiţi peste ce-ai compus.

Publicitate
Alte Articole
Relatii
Sfaturi