Beneficiile consumului de avocado pentru doamne – un dar de la natură!

Beneficiile consumului de avocado pentru doamne – un dar de la natură!

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Acest fruct se numește și fructul feminin, deoarece avocado pentru femei este o sursă de substanțe nutritive care au un efect pozitiv asupra sistemului reproductiv și aspectului fizic. Astăzi îți vom spune de ce avocado poate înlocui zeci de fructe, legume și chiar carnea.

Beneficiile consumului de avocado

1. Consumul regulat de avocado reduce riscul de displazie cervicală. Cu alte cuvinte, previne apariția și dezvoltarea celulelor canceroase, precum și încetinește creșterea celor existente.

2. 150 g de pulpă de avocado conțin un sfert din norma zilnică de acid folic, care este implicată în principal în hematopoieză. Pentru femeile însărcinate este un lucru indispensabil.

3. În timpul sarcinii, se recomandă consumul de avocado pentru a evita dezvoltarea patologiilor la făt la începutul sarcinii.

4. Este bogat în antioxidanți. Dacă luptați împotriva radicalilor negativi este mai bine să vă aprovizionați cu avocado, întinerește corpul la nivel celular. Măștile de restaurare din acest fruct sunt foarte eficiente.

5. Avocado este un produs dietetic! Grăsimea din care este compus este complet absorbită de organism și îmbunătățește metabolismul. Fructele, rapid și pentru o lungă perioadă de timp, oferă o senzație de sațietate și pot înlocui multe alimente care lipsesc atât de mult într-o alimentație limitată.

6. Crește libidoul. A fost mult timp considerat un afrodiziac puternic.

7. Iată o altă proprietate utilă a avocado-ului, care va fi interesantă pentru mamele care alăptează: conținutul ridicat de proteine, care este atât de apreciat de vegetarieni, va face laptele hrănitor fără a afecta sănătatea bebelușului.

8. Crește imunitatea datorată vitaminei C, pentru care este uneori clasificată ca citrice.

9. Normalizează bătăile inimii datorită conținutului ridicat de potasiu.

10. Normalizează tensiunea arterială (utilă în special pentru hipertensivi).

11. Stabilizează sistemul nervos și stimulează creierul.

12. Bogat în fibre solubile și insolubile, curăță sistemul digestiv și are un efect laxativ ușor.

Cum să nu te îndrăgostești de acest fruct? Mai ales că nu există multe produse în lume care să fie atât de bune pentru sănătatea femeilor. Împărtășiți aceste informații familiei și prietenilor, cu siguranță le va fi de folos.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!