Barbatii nu inteleg ca femeia nu este o papusa sa faca ce ii spui, o femeie este puternica, si stie ce vrea de la viata!

Barbatii nu inteleg ca femeia nu este o papusa sa faca ce ii spui, o femeie este puternica, si stie ce vrea de la viata!

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 February 2020 in Dezvoltare Personala

“Iubirea înseamnă a fi doi și a nu fi decât unul. Un bărbat și o femeie ce se topesc într-un înger.” – Victor Hugo

O femeie puternica a trecut prin multe. Luptele si durerea ei au transformat-o intr-o persoana incredibila, de fier. A depasit orice obstacol cu incredere si a invatat arta iertarii. A devenit cea mai buna versiune a ei si este mai puternica ca niciodata.

Iata de ce barbatilor le este dificil sa fie in preajma unei femei puternice:

1. O femeie puternica nu are nevoie ca un barbat sa o cucereasca

In cazul in care intalneste un barbat si ii place de el, ea nu va avea nicio problema in a face primul pas pentru ca are suficienta incredere in ea. Nu va astepta ca barbatul sa fie cel care va incerca sa o cucereasca.

2. O femeie puternica stie ce isi doreste

Are nevoie de un barbat la fel de puternic, un barbat cu visuri, cu un plan bine pus la punct cu privire la viitorul lui. O femeie puternica independenta cauta integritate, onestitate, inteligenta si independenta intr-o relatie. Si nu se va multumi niciodata cu mai putin.

3. Pentru ea independenta este importanta

Nu are nevoie de un barbat care sa o verifice la orice pas. Isi doreste sa fie in continuare independenta, sa poata sa faca ce isi doreste cu viata ei. Deciziile comune vor fi intotdeauna luate in doi, insa asta nu inseamna ca ea nu mai are viata privata. Ci din contra, are nevoie de spatiul propriu mai mult ca oricand.

4. O femeie puternica are nevoie ca un barbat sa fie suficient de barbat pentru a isi arata vulnerabilitatea

Vulnerabilitatea este o calitate pe care putini barbati o afiseaza si asta deoarece cred ca atunci cand esti vulnerabil, esti slab. Insa nu este vorba despre asa ceva. O femeie puternica isi doreste ca barbatul de langa ea sa lase din cand in cand toate mastile jos si sa fie vulnerabil, emotiv, sa spuna ce are pe suflet.

5. O femeie puternica traieste intens viata

Ea isi doreste un barbat care are incredere deplina in el si sa fie dispus sa traiasca intens alaturi de ea. Fiecare zi este o noua provocare, o noua surpriza oferita de la viata si trebuie sa profite de ea asa cum stie cel mai bine: sa o traiasca cu adevarat.

6. O femeie puternica are nevoie de un barbat sincer

Pentru ea sinceritatea este extrem de importanta. Nu accepta minciunile deoarece o relatie adevarata nu se construieste in minciuna.

7. O femeie puternica iubeste neconditionat

In momentul in care inima ei simte ca merita sa investeasca in aceasta relatie, va face tot ce ii sta in putinta pentru a demonstra iubire. Unii barbati nu pot face fata unor sentimente atat de profunde pentru ca nu cred ca merita atat de multa dragoste.

8. O femeie puternica iti va arata cine esti cu adevarat

Ea iti va arata defectele si te va convinge sa le accepti. Unii barbati prefera sa pastreze aceste “probleme” in interior si sa nu vorbeasca niciodata despre ele (mai ales sa le afiseze).  Femeia puternica nu are timp de jocuri. Asadar, daca iti doresti sa ai parte de cea mai frumoasa iubire din viata ta, indrazneste sa te indragostesti de o femeie puternica.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!