Image

Barbatii fug de femeile destepte, insa nu isi dau seama ce pierd… Motivele pentru care trebuie sa te indragostesti de o femeie inteleapta!

Publicat de Patricia Esca pe 31 January 2019 in Relatii

“Doar dragostea se poate împărți la nesfârșit, în așa fel încât între timp nu se termina.” – Anne Morrow Lindbergh

Unele persoane sunt foarte bine ancorate în realitate. Își trăiesc viața fiind complet absorbite de activitățile de zi cu zi.

Își urmăresc scopurile “lumești” și nu petrec prea mult timp gândindu-se la nevoile lor spirituale, la sensul vieții sau la motivele pentru care li se întâmplă anumite lucruri de-a lungul existenței.

La polul opus se află cei care reușesc să vadă dincolo de aceste frământări ale lumii materiale. Sunt acei oameni care pun mai mult preț pe sentimente și pe experiențe. Iar femeile care se încadrează în această categorie sunt cu adevărat deosebite. Iată zece motive pentru care ar trebui să te îndrăgostești de o femeie înțeleaptă din punct de vedere spiritual:

Crede că totul are un scop

O femeie înțeleaptă crede că totul are un scop în viață. Crede în sincronicitate, pe care o vede ca pe un semn din partea Universului. Este convinsă că ai apărut în viața ei cu un motiv, fie că vei rămâne pentru o vară sau pentru o viață. Știe că îi vei oferi ceva neprețuit, fie că este vorba de amintiri, lecții de viață sau inima ta pentru totdeauna.

Citeste si  Atunci când cineva te iubește și își dorește să fie cu tine, te vrea așa cum ești tu. Nu așteaptă nimic special din partea ta. Te iubește oricum, cu plusurile și minusurile pe care le ai.

Este autentică

O astfel de femeie este directă și sinceră. Nu vede motivul pentru care ar trebui să pretindă că este altfel decât este cu adevărat. Se acceptă pe sine și își iubește propriile defecte. Atunci când ești cu ea, ceea ce vezi este și ceea ce primești.

Iubește viața și oamenii

Iubirea este o parte importantă din viața unei femei cu o latură spirituală dezvoltată. Ea iubește viața, își iubește familia și prietenii, animalele și plantele. Apreciază tot ceea ce se află în jurul său.

Învață și se dezvoltă permanent

Știe că nu este perfectă, dar se străduiește să-și atingă potențialul maxim. Nu se teme să-și recunoască slăbiciunile și încearcă permanent să se dezvolte, să învețe și să evolueze.

Dar nu o face pentru ceilalți, o face pentru sine.

Acceptă necunoscutul

Cei mai mulți oameni se tem de ceea ce nu cunosc, iar schimbările îi afectează puternic. Dar o astfel de femeie, însă, știe că această lume înseamnă mai mult decât ceea ce putem observa. Înțelege că sunt secrete ale vieții pe care trebuie să le descopere.

Citeste si  25 de invataturi ale unei mame pentru fiul ei despre cum trebuie iubita o femeie!

Își păstrează întotdeauna speranța

Chiar și atunci când trece prin momente dificile, o femeie cu un spirit bogat reușește să-și păstreze optimismul și speranța. Știe că totul are un scop și este convinsă că până la urmă totul va fi bine. De asemenea, este conștientă că experiențele negative ne ajută să evoluăm.

Nu este materialistă

O astfel de femeie preferă experiențe care să-i ofere amintiri de neuitat în locul unor cadouri scumpe. Înțelege că într-un final, nimic din ceea ce este material nu mai contează.

Simte compasiune pentru orice ființă

Nu poate trece pe lângă o persoană sau un animal în suferiță fără să fie câtuși de puțin tulburată.  De aceea încearcă de cele mai multe ori să-i ajute pe cei care au nevoie de ajutor.

Are o relație strânsă cu natura

O femeie cu înclinații spirituale va prefera întotdeauna să fie înconjurată de natură decât să se afle în centrul unui oraș zgomotos. Iubește extrem de mult natura și o înțelege perfect.

Citeste si  Te-ai intrebat vreodata daca intelegi corect iubirea? Iata cum iti poti da seama daca stii ce este iubirea

Își dorește pace interioară

Dramele apărute din nimic, crizele de personalitate și exagerările nu sunt pe placul acestei femei. Ea consideră că fiecare persoană are o latură pozitivă și nu îi judecă pe ceilalți, ci îi acceptă așa cum sunt. Dar nu își va sacrifica liniștea interioară în compania oamenilor negativiști. Preferă să fie singură decât în compania prietenilor falși.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!