Aura este influentata de calitatile omului! Nu ai nevoie de calitati speciale pentru a avea o aura luminoasa!

Aura este influentata de calitatile omului! Nu ai nevoie de calitati speciale pentru a avea o aura luminoasa!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 June 2019 in Spiritualitate

Unii dintre cei mai puternici oameni din punct de vedere energetic pot fi si unii dintre cei mai simpli, modesti si obisnuiti. Ei ar putea fi muncitori, tarani care-si ara cu dragoste ogoarele, prieteni a caror viata simpla si obisnuita ar putea parea nesemnificativa. Acesti oameni respira aproape de noi si izbutesc sa devina adevarate…obstacole ( dar si centre de putere) pentru toata negativitatea energetica ce se lafaie prin lume.

Nici macar initiatii nu pot – adesea – emite o energie mai placuta, mai diafana, mai frumoasa decit se intimpla printr-un singur inocent.

Un singur om cu sufletul neatins de rautate si incapabil sa gindeasca raul cuiva…creaza in jurul sau o aura energetica atit de luminoasa incit …intunericul se topeste de la sine in preajma sa. Se poate, insa, ca tocmai acest om cu sufletul frumos sa fie incercat si cercetat pina-n maduva oaselor si pina-n strafundurile fiintei de tot soiul de probleme. Se poate ca tocmai acel om sa fie tinta atacurilor si-a reprosurilor, a capcanelor si-a distrugerii, caci fortele intunecate ingaduie cu greu puterea seninatatii si-a iubirii. Si stiti de de? Pentru ca seninatatea si iubirea, bunatatea si frumusetea umana autentica lumineaza de la sine lumea, chiar fara ca lumea sa fie constienta de aceasta.

Sufletul frumos transmite o vibratie energetica in mediu, capabila sa schimbe gindurile si sentimentele celor din jur fara sa ridice un deget. In plus, un acelasi suflet frumos preia…cumva povara suferintelor lumii pentru a echilibra masivele emisii energetice negative ale lumii inconjuratoare. Fortele de echilibru ale acestui univers sunt oamenii buni, sunt aceia ce-si petrec timpul in rugaciune, aceia ce se intrec in fapte bune si-n daruire neconditionata.

Daca aceste forte n-ar fi reprezentate pe Pamint, puterea fortelor intunecate ar fi condus lumea catre distrugere. Dar, slava Domnului, nu-i asa! Ceea ce putem face fiecare dintre noi pentru lumea aceasta si pentru noi insine este legat, in primul rind, de intoarcea constienta la frumusetea mintii si a sufletului noastru. Caci, iata, nu doar pentru noi am fi frumosi, nu doar pentru noi ne-am ingadui curajul, increderea, rabdarea, acceptarea, credinta si frumusetea, cit am face-o pentru lumea intreaga.

Sa ne intoarcem la dezvoltarea calitatilor umane, caci ele devin o putere incredibila in cimpul energetic si inca una care – in pofida aparentelor – este profund apreciata si cautata in lume. Nu vorbim aici despre desavirsirea diplomelor sau despre…alergarea dupa cele mai grase locuri de munca, ci despre calitatile umane care ne fac prieteni de incredere, insotitori de viata in care sa ai nadejde, muncitori pe care sa te bazezi, conducatori curajosi si onesti, oameni responsabili si…capabili sa treaca linistiti pe linga tentatii.

Calitatile ne fac mai putin vulnerabili la emisiile energetice negative si transmit in mediu dorinta de a avea asemenea calitati. Energia calitatilor emite atit de clar si fara echivoc, incit insisi atacatorii se trezesc imitindu-le sau dorindu-le.

Si vorbim astazi despre calitate umana, inocenta si frumusete sufleteasca tocmai pentru ca acestea ne apara de energiile distructive, creind in jurul nostru o aura energetica puternica si luminoasa.

de Maria Timuc

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!