Au animalele suflet? Unde ajunge sufletul unui animal după ce pleacă?

Au animalele suflet? Unde ajunge sufletul unui animal după ce pleacă?

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 March 2023 in CuriozitățiSpiritualitateViata

Mulți dintre noi avem animale de companie și le tratăm ca pe membrii familiei noastre. Pisicile și câinii nu sunt doar prieteni ai oamenilor, ci ne sunt ca niște copii. Din păcate, natura le-a acordat un timp mai scurt pentru a trăi. La un moment dat suntem nevoiți să ne luăm rămas bun de la blănoșii noștri cu durere în suflet și lacrimi în ochi.

Prin urmare, oamenii se întreabă adesea dacă animalele au suflet și ce se întâmplă cu acesta după decesul animalului de companie. Răspunsurile la aceste întrebări au fost descoperite cu ajutorul hipnozei regresive.

Răspunsul este că da, există un Rai și pentru animale. Lumea este foarte luminoasă, asemănătoare cu cea terestră. Este cald, soare, iar iarba crește și fluturii zboară, se aud ciripitul păsărilor și comunicarea dintre animale.

Păzitorul acestui loc a spus că sufletele umane pot alege singure când și în ce corp să se reîncarneze, ce experiență trebuie să adune și ce destin să aleagă. Pe când sufletele animalelor sunt alese și dirijate de către Gardieni pentru a se reîncarna acolo unde trebuie. Animalele au nevoie de ajutor, deoarece conștientizarea lor nu este atât de dezvoltată ca cea a oamenilor.

Acesta este unul dintre diferențele dintre lumea umană și cea animală. Animalele se conștientizează pe sine și se poziționează complet ca o parte independentă a energiei.

După moartea animalelor, acestea părăsesc practic imediat planul terestru, în timp ce sufletele umane pot avea o puternică legătură terestră. Animalele nu au un timp special, cum ar fi cele 40 de zile ale oamenilor.

Cu toate acestea, sufletul poate rămâne pentru o perioadă de timp în apropierea stăpânului lor ca să îl liniștească emoțional, să-i ofere căldură sprijin. Apoi pleacă, lăsând o urmă energetică. Sufletele animalelor nu trebuie să rămână pe pământ pentru mult timp.

Poate sufletul animalului să vină din nou la stăpânul său după ce a plecat?

Cu siguranță nu. La animale procesul de reîncarnare se întâmplă mult mai rapid decât la oameni, de aceea nu trebuie să rămână prea mult timp în lumea densă. Sarcina sufletelor lor este să-și îndeplinească ciclul de viață și să plece fără întârziere, lăsând doar emoții pozitive în urmă.

La animale, atașamentul emoțional este foarte puternic. De multe ori, după moartea stăpânilor lor, animalele mor și ele de tristețe sau rămân deprimate toată viața. Dar spre deosebire de animale, sufletul uman poate vizita animalul său viu și acesta îl va simți.

Poate sufletul unui animal să se încarneze într-un om?

Sufletele animalelor trec prin multe etape pentru a se apropia măcar puțin de sufletul uman. Acestea sunt suflete foarte tinere, care trebuie să treacă prin mii și milioane de încarnări pentru a începe să se încarneze în corpuri umane.

Pentru ca transformarea să fie completă, este necesară fuziunea a două particule, a două suflete. Doar în acest caz poate rezulta sufletul uman, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. În schimb, oamenii pot fi trimiși în lumea animalelor ca pedeapsă.

Sufletele animalelor tind către lumina. Lumea lor este diferită de cea terestră. Au propriul lor punct de creștere, se pot încarna în alte lumi și pe alte planete, dar doar în animale.

Cine sunt Gardienii?

Acestea sunt suflete umane cu o misiune specială – de a ajuta sufletele animalelor în reîncarnarea lor ulterioară. Le ajută să se dezvolte, să devină mai puternice, mai mature și mai experimentate.

Toți vin în lumea materială pentru a îndeplini sarcini specifice. Animalele sunt date oamenilor cu un motiv. Acestea îi ajută să dobândească experiența necesară, să învețe anumite lecții, să se îmbunătățească din punct de vedere spiritual. Iar la rândul lor, oamenii le ajută pe animale să dobândească experiența necesară. Totul este interconectat.

Gardienii încearcă să întoarcă sufletele animalelor la stăpânii lor, dar într-o altă formă. Adesea, acestea sunt întrupate în pisici sau câini, care reapar apoi la oameni. Gardienii analizează ceea ce este potrivit pentru energia oamenilor într-un anumit moment, deoarece animalele diferă și ele în ceea ce privește energia.

Pisicile au o energie mai puternică, iar câinii au o energie mai slabă. Energia puternică poate fi găsită și la gândacii sau reptilele. Astfel, gardienii observă nevoile oamenilor și ceea ce le trebuie în acel moment.

Cum se îngroapă corect animalele?

Există o regulă generală – toate trupurile, fie om sau animal, trebuie să fie înmormântate în pământ. Incinerarea nu este permisă.

Pot sufletele omului și animalului să se întâlnească după moarte?

Da, desigur. După trecerea anumitor etape, sufletele oamenilor au permisiunea de a vizita animalele lor de companie. Există locuri speciale unde oamenii pot veni și comunica cu ele, acest lucru nu este interzis.

Din păcate, sufletele umane au prea puține amintiri despre animalele lor de companie, așa că acestea sunt vizitate foarte rar.

Este omul responsabil pentru eutanasierea și sterilizarea animalelor?

Da și nu. Totul depinde de programul pe care-l urmează. Dacă această informație este prevăzută în program, atunci nu va fi omul responsabil. Dar dacă nu este prevăzută, atunci aceasta este o abatere, pentru care omul va răspunde.

Înțeleg animalele oamenii?

În majoritatea cazurilor se dezvoltă legături emoționale strânse între proprietar și animalul său de companie. Oamenii cred că animalele îi înțeleg. De fapt, acestea percep vibrațiile pozitive și negative, energia umană, dar și tonul cu care le vorbești. Prin urmare, animalele de companie se adaptează la proprietarii lor.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!