Image

Atunci cand simti ca nu mai ai nicio directie in viata inseamna ca suferi de un blocaj energetic! Cele mai importante tehnici de deblocare energetica!

Publicat de Patricia Esca pe 25 January 2020 in Spiritualitate

“Să-ţi pese mai mult de conştiinţa ta decât de părerea altora.” – Publilius Syrus

Te simți uneori epuizat/ă, fară poftă de viață? Te copleșesc problemele și nu mai vezi nicăieri o soluție?

Uneori, o baie cu plante aromate, însoțită de un exercițiu de deblocare, face minuni. Poate că nu oferă soluția minune la problemele stresante, dar ne curăță energetic atunci când avem cea mai mare nevoie. Preferabil să nu ne culcăm cu mintea și sufletul “intoxicat” și să facem baia seara, ca să adormim imediat după aceea. (fără tv, internet sau alte surse care pot strica tot efectul băii).

Există câteva reguli de bază!

-evitați pe cât posibil produsele din industria cosmetică; folosiți doar sare de mare (dacă vă permite organismul) și plante- levănțică, mușețel, busuioc,etc. Atenție! Baia despre care vă vorbesc nu este pentru igiena corporală; aceasta se efectuează înainte!

– nu umpleți cada, există riscul să adormți/este suficient ca apa sa vă acopere gleznele și încheieturile mâinilor, atunci când stați în șezut. La nivelul tălpilor și al mâinilor se găsesc importante noduri energetice prin care se elimină “gunoiul” energetic. Prin gunoi energetic înțeleg autocompătimirea, critica nefondată și distructivă, căutarea vinovaților, agresivitatea, etc.

Reglați-vă respirația și eliberați-vă mintea din încordarea cotidiană. Când ați obținut starea de relaxare dorită, încercați să vă concentrați asupra unui cuvânt miraculos-Iertarea

Una dintre cele mai eficiente formule de deblocare energetică este iertarea.

Iertarea care vine din suflet. Să ai puterea să-l ierti pe cel care ți-a făcut rău. Să întelegi că el este parte a unei situații care te ajută să evoluezi spiritual și să-ți izbăvești sufletul. Acesta este un capitol asupra căruia insist…mie, personal, îmi iese mai greu. Poate că sunteți mai mulți ca mine. Nu știu ce nu mă “lasă ” să iert:: teama de a nu fi rănită din nou sau gradul meu de agresivitate; sau, poate, orgoliul acela inutil de a arăta “cine-i mai tare”?!…de parcă ar conta!

Să nu faceți ca mine. Multă vreme am iertat cu mintea, am iertat așa, “social”. De aceea, viața mi-a adus și mai multe lecții în care să dovedesc că am învățat să iert cu inima.

Am descoperit iertarea adevărată de foarte puțină vreme. Nici nu contează dacă vorbesc sau nu cu cineva. Important este faptul că, atunci când mă gândesc la el, în sufletul meu este lumină și gânduri bune. Reflectă îndelung asupra a ceea ce e nevoie să ierți în existența ta. Nu uita să te ierți și pe tine însăți/însuți, indiferent ce ai fi făcut în această viață.

Lasă tot gunoiul energetic să iasă afară, repetând mental- “apă curată, apă binecuvântată, curăță tot răul din mine”.

Când simți că ai eliberat bolovanii neiertării, poți lăsa apa de la duș să curgă din creștet până în tălpi. Foarte important! După această baie, setează-ți soneria telefonului astfel încât, de câte ori sună, să-ți amintească faptul că este nevoie să ierți. Poți descărca o melodie care să conțină cuvântul iertare. Sau poți seta un mesaj din agendă care să-ți reamintească despre lecția iertării! Doamne-ajută!

“Dacă nu ai un plan al tău, alţii te vor include în planurile lor.” – Anthony Robbins

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!