Atragi in viata ta problemele si greutatile usor? Iata care ar putea fi cauza

Atragi in viata ta problemele si greutatile usor? Iata care ar putea fi cauza

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 October 2018 in Spiritualitate

Uneori oamenii confundă zilele negre cu oboseala și apatia, de care pot scăpa cu ajutorul mediației. Nu trebuie să exagerezi problemele: încearcă să analizezi situația la rece și să nu lași frica să intre în viața ta. De cele mai multe ori nu tot ce se întâmplă în viața noastră înseamnă zile negre.

Cum să identifici zilele negre

Există câteva trăsături specifice ale zilelor negre, care te vor ajuta la această etapă să diferențiezi linia neagră de circumstanțe nefericite sau încurcături.

Zilele negre încep brusc. Sunt ca un fulger pe cerul senin. Ele nu sunt prognozate de schimbări: apar brusc și transformă totul din bine în rău anume atunci când te aștepți mai puțin.

Liniștea dinaintea furtunii. De obicei, înaintea zilelor negre totul este foarte calm. Nici rău, nici bine – ceva mediu, fără emoții. Tu te relaxezi, iar apoi privești din plin lovitura sorții.

Îți sunt afectate toate sferele vieții. Dacă în locul norocului apare întunericul, atunci fortuna ți se întoarce cu spatele. Încep problemele și în dragoste și la muncă. Absolut toate te vor irita și de vor îngrijora.

Cauzele apariției zilelor negre

Cauza principală – energia negativă. Toate celelalte cauze duc anume la scăderea nivelului undelor pozitive din jurul tău. Atunci când câmpul bio slăbește, apar fisurile energetice. Din această cauză apar zilele negre.

1. EMOȚIILE NEGATIVE. Este vorba în primul rând de invidie, furie, dorința de a te răzbuna pe cineva. La prima vedere pare ceva banal, însă în jurul omului care invidiază și este furios se formează un inel de negativism. Iar acest lucru este foarte periculos. Energia nu poate pur și simplu să fie scăzută din cauza unor asemenea gânduri sau dorințe, ea pur și simplu se distruge.

2. IDEOLOGII NEGATIVE. Ideologiile diferă de gânduri prin faptul că ele sunt permanente. Chiar și când te gândești la altceva, ele acționează în subconștientul nostru. Practic fiecare persoană are asemenea ideologii, care sunt periculoase într-un fel anume. Să scapi de ele este posibil dacă îți vei aminti de fiecare dată că tu ești o persoană de succes și norocos.

3. PROBLEME DE SĂNĂTATE. Este unul dintre cei mai vizibili indicatori că zilele negre pot apărea în orice moment. Bolile ne scurg toate rezervele de energie din noi. Desigur, acestea depind de diferiți factori, însă în majoritatea cazurilor, starea negativă și stilul prost de viață au o mare influență asupra norocului.

4. SENTIMENTUL DE VINĂ. Este un sentiment îngrozitor, care distruge omul din interior expunându-l unui uriaș pericol. Cu acest sentiment de vină trebuie să lupți pentru că el nu va dispărea pur și simplu. Dacă ai făcut ceva rău, încearcă să te calmezi pentru că deja nu mai poți schimba nimic. Cere-ți scuze pentru acțiunile tale și încearcă să repari ceea ce ai stricat, însă nu te sacrifica pe tine.

5. ANTURAJUL GREȘIT. Oamenii alături de care trăiești sau muncești pot fi nu doar vampiri energetici, ci și dușmani ascunși. E o chestie când invidiezi tu și altceva este atunci când tu ești invidiat. Poți să nu observi asta, însă întotdeauna vor exista consecințe. Este aproape imposibil să identifici dușmanul sau persoana care te invidiază, din acest motiv alege-ți cu mare atenție anturajul.

Sursa: dozadesucces.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!