Antrenează-ți mușchii iubirii! Osho ne vorbește despre importanța radierii de lumină și căldură

Antrenează-ți mușchii iubirii! Osho ne vorbește despre importanța radierii de lumină și căldură

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitateSfaturiSpiritualitate

„Începe să devii din ce în ce mai conștient de dragoste. Inima ta doarme adânc, dar trebuie trezită. Și când se va trezi, vei fi incredibil de fericit. Fericirea este opera iubirii; nimic altceva nu te va face fericit, decât dragostea.

Aproape la toată lumea inima doarme profund, deoarece nu am fost niciodată învățați să iubim. Nu am fost învățați să urâm pentru că am fost condiționați să luptăm. Ai fost învățat că întreaga lume este dușmanul tău și toată lumea este gata să îți facă rău.

Uneori direct, uneori indirect, dar toate acestea sunt condiționate: ești într-o lume foarte ostilă și trebuie să lupți dacă vrei să supraviețuiești și să lupți prin orice mijloace, cinstite și necinstite. Dacă nu te lupți, vei pierde; cea mai bună apărare este ofensarea. Aceasta a fost condiționarea minții. Prin urmare, în mod firesc, iubirea a încetat să mai existe.

Inima continuă să bată ca un mecanism fizic, dar nu mai este un motor spiritual, care este scopul ei. Dar inima nu trebuie să fie doar un mecanism fizic, trebuie învățată să fie și un motor spiritual, acest lucru este foarte important. Deci, când începi să simți dragostea, abia atunci ești cu adevărat viu, pe deplin viu. Deci ține minte acest lucru. Cu cât devii mai conștient, cu atât vei simți mai multă dragoste.

Cum poți face asta:

Când te ții mână cu prietenul tău, fii foarte atent. Vezi dacă mâna ta radiază sau nu căldură. În caz contrar, poți ține mâna, dar nu va exista nici o comunicare, nici un transfer de energie. Fără vibrații, fără pulsații; energia nu curge către prietenul tău. Este un gest nefolositor, un gest lipsit de efect.

Deci, când vă țineți de mână, observați dacă energia curge adânc în interior sau nu și ajutați la canalizarea acelei energii. Încercați să trimiteți energia acolo, să o mutați acolo. La început va fi doar un exercițiu de imaginație, dar cu timpul energia va urma imaginația.

Imaginația creează rădăcini, conduce energia. Așadar, când vă țineți mâna, țineți-o conștient și imaginați-vă că energia se duce acolo și mâna devine mai caldă și mai primitoare. Veți vedea schimbări extraordinare.

Când te uiți la cineva, privește cu ochii iubirii, pentru că altfel ochii fizici sunt doar conductori de imagine. Sunt foarte reci, nu există ospitalitate în ei. Când privești oamenii, trimite dragostea prin ochii tăi.

Atunci când mergi, trebuie să radiezi de căldură și dragoste în jurul tău. Și alții vor începe să simtă că ai devenit o persoană mai caldă, că atunci când cineva este în jurul tău, se va simți uimitor de bine, și tu la rândul tău te vei simți la fel de bine.

Deci, ar trebui să devii mai conștient de dragoste și să radiezi mai multă căldură.” – OshoDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!