ANTICRISTUL SE APROPIE. Însă în realitatea exterioară sau în interiorul oamenilor?

ANTICRISTUL SE APROPIE. Însă în realitatea exterioară sau în interiorul oamenilor?

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 March 2023 in CuriozitățiLecții de viațăPsihologieSpiritualitateViata

Omenirea a fost cuprinsă de păcate. Chiar și sufletele oamenilor care se consideră pozitivi și buni au fost cuprinse de demonii lor interiori. Nu toți, dar prea mulți. Împreună, acestea formează un câmp colectiv de conștiință, care, la rândul său, afectează viitorul general al țării și al lumii. Acum depinde mult mai mult de fiecare dintre noi. Oamenii generează forme de gândire și le întăresc cu puterea emoțiilor lor, creând astfel acele ramuri ale realității pe care le trăim cu toții.

Cu cât se generează mai multe sentimente de frică, anxietate, panică sau senzații de rezistență, luptă, control și tensiune, cu atât mai multe evenimente se întâmplă, încercând să le anuleze prin manifestarea lor amplificată în lumea exterioară.

Lumea este oglinda în care se reflectă ceea ce generăm noi înșine. Tot ceea ce se întâmplă acum pe Pământ și tot ceea ce va urma – creăm cu energia noastră proprie! Însă, cât de important este să ne dăm seama de asta cât mai mulți oameni. Iar dacă cineva crede că există numai răul exterior sau forțe întunecate care lucrează acum pe planeta noastră, atunci este important să înțelegem că le dăm această putere noi înșine. Cum? Prin gândurile, păcatele, sentimentele și acțiunile noastre.

Orice violență este o încălcare a legii libertății de voință…

Astăzi să examinăm unul dintre păcatele omenirii, doar pentru o mai bună înțelegere a ceea ce se întâmplă. Cum generăm ceea ce se întâmplă în exteriorul nostru, din interiorul nostru.

Agresiunea afectează întregul câmp mental-energetic al planetei.

Trăim pe o planetă în care există legea libertății de voință. Adică nu se poate face nimănui nimic, fie că este rău sau “salvator de bunăvoie”, fără acordul voluntar. Vom fi pedepsiți dur. Timpul a accelerat acum, iar împreună cu el, efectul de bumerang al karmei se întâmplă practic instantaneu. Adică, făcând rău altora sau făcând bine cu forța, omul va primi răul sau violența din partea lumii în schimb.

Dorind răul altora, omul îl primește înapoi. Chiar și dacă această dorință a fost exprimată într-o glumă, într-o conversație obișnuită… Acum este foarte important să gândim înainte de a vorbi, cu atât mai mult să nu spunem nimic rău.

Acum lumea noastră interioară reflectă imediat totul. Prin urmare, dacă viața cuiva nu merge așa cum și-ar dori sau este negativă și rea, este important să începem să lucrăm asupra noastră înșine. Pentru că tot ceea ce ni se întâmplă, este comandat din interiorul nostru.

Agresivitatea internă este o opoziție față de Dumnezeu, deci este alegerea opusului său.

Există încă o subtilitate interesantă. Pentru că multe persoane “bune” aplică violența într-o măsură mai mare asupra lor înșiși decât asupra altora. De exemplu, alegând un loc de muncă pe care îl urăsc sau trăind / socializând cu cei pe care îi judecă și nu îi iubesc, sau forțându-se să facă ceea ce sufletul lor nu dorește. Motivând totul prin “lipsa de opțiuni” și “lipsa” altor alegeri.

În acest caz, o persoană acumulează o enormă agresivitate interioară, care se varsă într-un număr infinit de probleme în viața sa, se adună ca un bulgăre de zăpadă și efectiv îl blochează, astfel încât nu mai poate vedea o ieșire din situație.

În general, agresivitatea interioară este rădăcina principală a unor boli grave, cum ar fi ca n cerul. Agresivitatea interioară este principala cauză a acestei boli.

Iar agresivitatea interioară a majorității oamenilor este “ca n cerul” societății, numit apocalipsă printr-un cuvânt simplu. Dar cine va începe să gândească despre sine ca despre cineva care a provocat totul singur? Este mai ușor să acuzi pe oricine altcineva, sau chiar întreaga lume, sau chiar pe Dumnezeu…

Libertatea – este partea opusă renunțării la vinovăția din sine și acuzarea altora. Dar din cauză că sunt orbi, oamenii nu o pot vedea…

Orice judecare și acuzare a altora – este un act de agresiune. Orice fel de gânduri negative despre cineva – este o comandă pentru a le pune în aplicare în propria noastră viață.

În esență, aceasta ne deschide oportunități unice de materializare instantanee a tuturor lucrurilor pe care le putem dori. Dar problema este că acum totul este pus în aplicare fără nicio excepție.

Ceea ce te preocupă și la ce îți concentrezi atenția – asta va fi pus în aplicare. Nu contează dacă gândești la bine pentru tine sau pentru ceilalți sau dacă gândești la rău. “Va fi pus în aplicare” este răspunsul Universului la orice gând sau sentiment al oamenilor.

În același timp, în lume acum există o cantitate imensă de capcane de atenție: rețele sociale, știri, grupuri publice, zvonuri… oamenii își risipesc energia în zadar, își risipesc puterea, potențialul, talentele și posibilitățile. În loc să utilizeze acest dar divin pentru propria dezvoltare și creștere.

Și apoi se miră naiv de ce se întâmplă toate astea și când se vor termina? Răspunsul este simplu – se va termina în interior, și va avea efect și în exterior. Dar doar că în interiorul oamenilor totul se intensifică și crește cu o forță incredibilă.

Închisoare, lipsă de sens, frică și lipsă de energie – acestea sunt mantrele pe care majoritatea oamenilor le repetă în mintea lor. “Se va îndeplini”, răspunde Universul. Nu clarifică: “Pentru ce aveți nevoie de asta, oameni? De ce aveți nevoie de asta în general?”… Îndeplinește fără întrebări și explicații… ca un magician din poveste. Îndeplinește toate gândurile, intensifică toate sentimentele trăite, orice, absolut totul…

Și toate acestea se adună într-un singur fond energetic al omenirii iar această încărcătură energetică stabilește scenariile de trai pentru întreaga familie, țară și lume în general… cât de important este să ne dăm seama acum de asta. Să ne ocupăm de ceea ce adăugăm la acest fond energetic personal.

Fără a fi violent sau învățând de la alții, ce generez eu în această nouă realitate creată foarte rapid?

De ce trebuie să ne gândim la responsabilitate noastră față de aceste lucruri, și nu la gândurile altora? Pentru că, așa cum se spune într-un citat cunoscut: “Dacă unul se va salva, mii se vor salva”.

Pentru a neutraliza vibrațiile negative ale 1000 de oameni, sunt suficienți 144 de oameni cu o atitudine creatoare. Gândește-te sincer, în care dintre aceste grupuri te afli?

Va urma…Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!