Am cunoscut oameni de la care am avut asteptari si m-au dezamagit, oameni pentru care am facut totul si cand am avut nevoie mi-au intors spatele, si oameni pentru care nu am facut nimic, insa ei au facut pentru mine orice! Voua va multumesc!

Am cunoscut oameni de la care am avut asteptari si m-au dezamagit, oameni pentru care am facut totul si cand am avut nevoie mi-au intors spatele, si oameni pentru care nu am facut nimic, insa ei au facut pentru mine orice! Voua va multumesc!

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 December 2019 in De Suflet

“Pastreaza-ti fata mereu spre soare – asa, umbrele vor cadea in spatele tau.” – Walt Whitman

Sunt clipe in viata cand o simpla privire e de ajuns pentru a-ti taia respiratia; sunt momente in viata cand un singur cuvant iti trezeste sau iti adoarme intreaga fiinta; sunt secunde de care depind vieti si minute de care se tin destine;

sunt atingeri care se impletesc in trairi de care nu te mai lipsesti intreaga viata; sunt imbratisari care iti opresc in loc timpul si iti strang toate simturile pentru a ti le prinde intr-un buchetel de impliniri!

sunt dorinte care te sperie atat de tare incat te fac sa renunti la ochii lui, de teama sa nu vina o zi in care stralucirea lor sa iti vada ochii tai inlacrimati;

sunt rugi inaltate spre cer care te pun in genunchi chiar cand te gandeai ca acolo te vei afla doar cu cateva clipe inainte sa mori; si te intrebi cum se poate sa iti ingenunchezi mandria si te apleci, impreunandu-ti mainile pentru a cere cateva clipe in plus, cateva minute de MAI VREAU!

sunt lacrimi care raman in coltul ochilor din mandrii si temeri; sunt lacrimi al caror curs il lasam sa isi urmeze drumul tocmai pentru ca stim ca orgoliile nu ne ajuta la nimic; si ne gasim curajul sa le lasam sa cada, sa ne inunde ochii si sa ne umezeasca buzele!

sunt Inimi care simt fara sa spuna prin vorbe; pentru ca Ele nu au invatat alfabetul nostru; sunt suflete care plang pentru ca si-au pierdut jumatatea sau nu au gasit-o decat dupa multi ani, intr-un sertar prafuit, si, de teama sa nu fie “infestata” cu mucegai, o lasa pe masa, ratacind, undeva.

sunt picaturi de apa pe care le-am vazut in lumina timpului meu si care ma spala in fiecare zi de nefericire!

sunt oameni in viata mea pe care i-am intalnit din intamplare si care m-au facut fericita prin simpla lor privire;

sunt oameni in viata mea care mi-au dat in dar bucuria fiecarei clipe; care m-au invatat ca “in viata trebuie sa fii si putin egoist”, ca “trebuie sa faci doar ce simti”; pentru care m-am intors cand am plecat pentru a-i mai privi pentru o clipa doar; carora le-am spus “ADIO!” fara cuvinte sau carora le-am spus-o din durerea aceea surda nascuta din teama de a nu suferi inca o data!

Oameni care mi-au spus “TE IUBESC!” fara sa se gandeasca dureros ca i-as putea respinge, oameni pe care ii admir pentru taria lor, pentru puterea de a crede ca totul in viata ti-e dat sa il traiesti o singura data!

sunt oameni in viata mea de la care am avut asteptari si care m-au dezamagit tocmai pentru ca am asteptat ceea ce ei nu aveau de unde sa-mi dea; oameni pentru care am facut TOT si care nu au facut nimic pentru mine; oameni pentru care nu am facut NIMIC si care au facut din clipa vesnicie pentru a mi-o da in dar!

sunt oameni de la care am primit buchete imense de flori si care nu mi-au smuls un suras macar!

Si oameni de la care am primit un ghiocel prin care mi-au dat taria de a merge mai departe, chiar daca sunt inlacrimata la fel ca el.

Chiar daca sunt la fel de plapanda si la fel de trecatoare!

Ei mi-au spus fara sa stie “… pentru ca renasti de fiecare data cand nimic nu mai da sanse de dezghet!”

de Monica BerceanuDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!