Alege o umbrelă și află la ce ai renunțat în viața ta fără să-ți dai seama

Alege o umbrelă și află la ce ai renunțat în viața ta fără să-ți dai seama

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 November 2022 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieTeste de Personalitate

Caracterul unei persoane lasă o anumită amprentă asupra modului de viață, obiceiurilor și dorințelor subconștiente. Testul nostru de caracter îți va permite să afli tabuurile tale interioare, dar și la ce ai renunțat pe „pilot automat”.

Uită-te atent la cele 5 umbrele și spune-ne ce umbrelă îți place cel mai mult. Culoarea contează foarte mult, așa că în alegerea ta, ține cont și de acest aspect, dar și de modul în care este – deschisă sau închisă.

Umbrela nr. 1

Ești o persoană extrem de sensibilă, obișnuită să aibă încredere doar în fapte. Nu tolerezi oamenii care se prefac. Îți alegi cu grijă prietenii și le oferi ajutor atunci când au nevoie, însă îți pui familia pe primul loc și asta este un lucru minunat. Sensibilitatea ta te ajută să te ferești de oamenii răi care vor să te folosească, chiar dacă unii ar crede că sensibilitatea este un dezavantaj.

Ai renunțat să mai lași de la tine atunci când nu este vina ta, și preferi să nu mai ai nicio legătură cu o persoană decât să o lași să te calce în picioare. Oamenii cred ca te-ai schimbat, dar asta este doar pentru că nu le mai dai voie să te folosească și nu mai ești persoana care iartă mereu oricât și oricum.

Umbrela nr. 2

Ești o persoană a cărei încredere este foarte greu de câștigat. Însă atunci când cineva ți-a câștigat încrederea, devine ca parte din familie. Nu îți place ca cei din jur să se bage în viața ta personală și în problemele tale, iar dacă ai nevoie de ajutor, îți place să îl ceri tu, nu să îl primești forțat. Iubești familia și te lupți mult pentru a avea tot ce ai nevoie în casă, iar această trăsătură poate veni dintr-o traumă a copilăriei sau poate fi moștenită.

Ai renunțat să mai acorzi șanse oamenilor care te-au făcut să suferi și poți să le spui direct în față ceea ce te deranjează fără să te simți rău. Chiar dacă unii pot fi speriați de un astfel de comportament, cine te are în viața sa, se simte norocos, pentru că ești un om de cuvânt.

Umbrela nr. 3

Ești o persoană foarte închisă în sufletul tău și cu greu îți arăți suferințele în fața celor din jur. Îți place siguranța și stabilitatea iar cel mai mult la o persoană apreciezi sinceritatea, chiar dacă ceea ce spune te afectează. Din păcate, faptul că ții în sufletul tău tot ce te doare și nu te descarci te face să pari o persoană supărată tot timpul, iar pentru a te cunoaște cu adevărat cineva, în primul rând trebuie să îți câștige încrederea.

Ai renunțat să mai lași oamenii să între în sufletul tău pentru că prea mulți au profitat de bunătatea ta, acum știi ce ai nevoie de la viață și cine merită să facă parte din ea.

Umbrela nr. 4

Ești o persoană foarte pozitivă, care nu este obișnuită să fie tristă. Găsești o parte bună în orice lucru, oricât de rău l-ar considera cei din jur, pentru că ai trecut prin multe, și ai învățat din greșeli. Te adaptezi ușor problemelor din viață și societate iar pentru asta te invidiază cei din jur. Atunci când ești un om pozitiv, transmiți această energie și celorlalți, și le dai o stare de bine atunci când ești în preajma lor.

Ai renunțat să mai crezi în vorbele oamenilor, și crezi că doar faptele contează cu adevărat, și astfel ai făcut curățenie în jurul tău.

Umbrela nr. 5

Ești o persoană cu un suflet foarte mare, și pui la inimă tot ce se întâmplă, atât bine cât și rău. Din cauza sufletului tău bun ai fost de multe ori folosită de cei din jur pentru a trece peste problemele lor ca pe o punte, și ai rămas mereu că rănile. Deși te doare, rămâi puternică și mergi mai departe, poate acesta este drumul tău în viață, să ajuți oamenii să se vindece.

Ai renunțat la tine, și te-ai implicat mai mult în grijile și problemele celor din jur, și ai făcut asta fără să-ți dai seama.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!