Alege o umbrelă și află de ce trebuie să-ți protejezi sufletul cel mai mult

Alege o umbrelă și află de ce trebuie să-ți protejezi sufletul cel mai mult

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 November 2020 in Teste de Personalitate

Privește atent cele șase umbrele. Alege umbrela pe care ai vrea să o iei la o plimbare prin ploaie.

Ai făcut alegerea? Iată ce spune aceasta despre sufletul tău!

Umbrela numărul 1.

Ai un suflet calm și liniștit, îți place siguranța și oamenii corecți. În viață trebuie să ai grijă la oamenii în care ai încredere pentru că aceștia îți vor face cel mai mult rău. Oferă cu atenție încrederea, pentru că nu este pentru oricine!

Umbrela numărul 2.

Îți place să te implici și să ajuți oamenii din jur, iar dacă știi că cineva are nevoie de ajutorul tău, îl oferi cu drag. Nu pui mereu la suflet răutățile oamenilor dar îți dorești să primești măcar puțin respect pentru efortul pe care îl faci pentru ei. Ai grijă cui îi spui secretele și problemele, pentru că le va folosi pentru a te ataca.

Umbrela numărul 3.

Ești o persoană închisă, știi să păstrezi departe de urechea oamenilor secretele tale și în fața lor arăți doar ceea ce consideri că ar trebui să știe. Într-o relație ești corectă și vrei să construiești un viitor alături de celălalt! Ai grijă la partenerii de viață pentru că aceștia sunt predispuși să te rănească.

Umbrela numărul 4.

Personalitatea ta este foarte veselă, îți place să le dai și oamenilor din jur o stare pozitivă și să vezi mereu zâmbet pe fețele lor. Poți să ai două dispoziții, ori te enervezi și nimic nu îți mai stă în cale, ori ești foarte fericită și nu te interesează nimic! Ține departe oamenii care nu te apreciază, pentru că ai nevoie de oameni buni alături de tine! Cine nu știe să te păstreze, nu te merită!

Umbrela numărul 5.

Un suflet cald și o inimă bună și care a cunoscut de multe ori suferința și durerea din partea oamenilor pentru care a sărit mereu. În viața asta vei trece de multe ori prin suferință, poate că ar fi cazul să nu mai ai încredere în nimeni, și să îți asculți intuiția!

Umbrela numărul 6.

Ești o persoană caldă și iubitoare, ai o inimă foarte mare și plină de bunătate. Oamenii găsesc în tine un umăr pe care să plângă, sfaturile tale sunt apreciate de cei din jur. În viață ar trebui să te ferești de profitori și să îți asculți intuiția!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!