Alege o coroană și află care sunt cele mai speciale calități care te definesc

Alege o coroană și află care sunt cele mai speciale calități care te definesc

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitateTeste de PersonalitateViata

Coroana poate reprezenta lucrurile care domnesc în sufletul și inima ta. Fiecare persoană este diferită iar ceea ce o face specială sunt trăsăturile de caracter, pe care le observăm cu toții.

Privește cu atenție cele 4 coroane de mai jos și alege-o pe cea care îți simbolizează sufletul:

Alegerea făcută vine din subconștientul tău, iar acesta știe cel mai bine cum ești cu adevărat.

Coroana 1:

Dacă ai ales coroana numărul unu înseamnă că ai un caracter foarte puternic iar trăsăturile care te definesc sunt loialitatea și bunătatea. Îți place să ai în jurul tău oameni onești, corecți, care să îți ofere doar gânduri bune. Nu suporți mincinoșii și prefăcuții, și nu îți place să te cobori la nivelul lor și îi tratezi cu indiferență. Atunci când simți că locul tău nu este acolo, pur și simplu pleci, știi să analizezi situația și nu lași pe nimeni să te manipuleze!

Coroana 2:

Coroana numărul doi simbolizează inima, ai un suflet cald și iubitor, ești o persoană care își ajută cu drag apropiații fără a aștepta nimic în schimb. Calitatea ta de om bun te face adesea să dai peste oameni răi care își doresc să profite de bunătatea ta. Ești un om sensibil care suferă mult din cauza răutăților celor din jur. Atunci când cineva are nevoie de o mână de ajutor, tu ești acolo fără a aștepta ceva în schimb, dar când ție îți este greu, parcă cei din jur nici nu te observă.

Coroana 3:

Ești o persoană puternică cu trăsături de conducător. Ai abilitatea de a conduce cu ușurință oamenii, deci putem spune că meriți cu adevărat această coroană. Deși poate cei din jur te pot percepe ca pe o persoană autoritară, de fapt tu știi să îți impui foarte bine limitele. Nu permiți în viața ta să intre oricine pentru că nu suporți omul fără coloană verticală. Nu îți plac bârfele și nici oamenii care duc vorba.

Coroana 4:

Ai un suflet gingaș, care de multe ori este rânit de oamenii din jur. Bunătatea, iubirea, încrederea sunt calitățile tale dominante, motiv pentru care ești un prieten și un partener de viață minunat. De multe ori primești opusul a ceea ce oferi și crezi că viața este nedreaptă cu tine, și ai dreptate, pentru că nu meriți să primești rău atât timp cât tu oferi și dorești numai bine celorlalți. Ai grijă de inima ta, pentru că lumea este foarte rea!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!