Alain Delon: „Urăsc această epocă, mă îmbolnăvește… Totul este fals, totul este minciună. Respectul nu mai există… ”

Alain Delon: „Urăsc această epocă, mă îmbolnăvește… Totul este fals, totul este minciună. Respectul nu mai există… ”

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 March 2021 in De SufletLecții de viațăViata

Interviul a apărut într-un număr special dedicat aniversării a 60 de ani de carieră a marelui artist.

Amintindu-și viața, rolurile, prietenii și familia, a spus Alain Delon

„Viața nu-mi aduce nimic altceva. Am văzut deja totul, am experimentat totul. Dar cel mai important, urăsc această epocă, mă îmbolnăvește “.

„Urăsc acești oameni. Totul este fals, totul este minciună. Respectul nu mai există, nimeni nu-și ține promisiunile. Numai banii contează. În fiecare zi, de dimineață până seara, auzim doar despre infracțiuni. Știu că voi părăsi această lume fără regrete “.

A. Delon vorbește puțin și despre eșecurile din viața sa personală, despre relațiile dificile cu familia sa. Despre femeile pe care le-a iubit și despre prietenii care nu mai sunt în viață. Potrivit acestuia, câinii au o importanță deosebită în viața unui actor. Aproximativ cincizeci dintre prietenii săi cu patru picioare sunt îngropați în grădina sa din suburbiile Parisului, cu ei vrea să fie îngropat el însuși.

Când a fost întrebat despre locul femeilor în viața lui de astăzi, Delon răspunde că încă nu a găsit „acea”.

„Nu aș spune că nu am destule candidate. Am aproximativ o duzină dintre ele, dar niciuna nu este potrivită pentru a trăi cu ea pentru tot restul vieții mele. Aș putea să mă căsătoresc cu o femeie numai dacă ar fi dispusă să mă însoțească până la sfârșitul zilelor mele.

Cariera actorului este departe de a fi terminată: într-un interviu, el vorbește despre ultimul film regizat de Patrice Lecomte, în care Alain Delon și Juliette Binoche joacă rolurile principale. Cu toate acestea, filmările sunt în mod constant amânate. Delon mai spune că ar vrea să revină pe scena teatrului.

Ultimul film, în care Alain Delon a jucat rolul lui Caesar, „Asterix și olimpiadele” a fost lansat în 2008. În teatru, a jucat ultima dată în 2013 cu fiica sa Anushka Delon, jucând rolul tatălui ei pe scenă.

„Sunt artist, dar nu actor, nu am absolvit academia de actorie. Nu am făcut nimic pentru asta. La 14 ani, am renunțat la școală și apoi am intrat în armată. Sunt unul dintre acei artiști precum Jean Gabin, Lino Ventura sau Bert Lancaster – personalități puternice care au fost filmate în filme. Și pot declara, fără modestie nejustificată, că am reușit în această profesie “.

„Nu am visat niciodată la o astfel de carieră – s-a dovedit de la sine. Nu m-am născut pentru a fi Alain Delon. Ar fi trebuit să mor de mult. Dar asta se numește soartă “.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!