Ai vise despre tine? Iata ce secrete ascunde acestea si ce vrea sa iti transmita

Ai vise despre tine? Iata ce secrete ascunde acestea si ce vrea sa iti transmita

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2018 in Spiritualitate

Subconștientul folosește imagini din viața cotidiană pentru a-ți transmite, prin intermediul viselor, mesaje despre tine însăți, despre dorințele neîmplinite sau despre bucuriile pe care le-ai trăit. Visele despre tine însăți au semnificații contradictorii pe care este bine să le descifrezi la timp.

Visele despre tine însăți nu trebuie descifrate pe baza superstițiilor sau a credințelor mistice. Ele pot avea un mesaj real, venit din experiența ta de viață și din propriile tale trăiri.

O vorbă din popor spune că, dacă te visezi mireasă, înseamnă că te așteaptă o mare nefericire sau chiar moartea. Dar aceasta este doar o simplă superstiție. Visele nu trebuie interpretate în sensul opus simbolurilor pe care ți le arată. Din contră, trebuie să analizezi toate detaliile pe care le vezi și să faci legătura cu lucrurile importante din viața ta.

Mireasă, văduvă sau grav bolnavă!

Dacă te visezi în rochie de mireasă înseamnă că aștepți de fapt să se întâmple ceva frumos în viața ta sau să vină schimbarea de care ai nevoie. Astfel de vise pot apărea și în perioada de dinaintea nunții, iar ele sunt legate de preocupările tale cu privire la organizarea petrecerii, dar și cu privire la viitoarea ta viață de familie.

În contrast, dacă te visezi îmbrăcată în doliu sau la o înmormântare, fie te aștepți ca cineva din familie grav bolnav să moară, fie încerci să te obișnuiești cu o situație neplăcută din viața ta.

Dacă te visezi pe tine moartă, nu trebuie să te sperii… este un vis pe care mulți oameni îl au, deoarece teama de moarte este firească. Dar, de cele mai multe ori, el înseamnă că ceva din jurul tău se transformă. Încearcă să reții detaliile scenei din vis și vei găsi legătura cu realitatea.

Când te vezi în vis din afară

Se întâmplă adesea să te visezi privindu-te de la distanță sau privindu-te în oglindă. Psihologii ar spune că este vorba de un sentiment de vină care te face să nu te mai simți bine în pielea ta. Sau că ai comis o greșeală pe care nu știi cum să o repari și încerci să te analizezi de la distanță, să găsești motivația pentru care ai luat o decizie nepotrivită.

Creierul este la fel de activ în timpul somnului, ca și în timpul zilei, când ai o mulțime de lucruri de rezolvat. Este firesc ca problemele care te frământă să apară în vis, pe un tărâm virtual, unde orizontul este larg deschis și ai impresia că ai mai multe posibilități și șanse.

De aceea, de multe ori se spune că noaptea te ajută să iei cea mai bună decizie. Subconștientul lucrează, îți prezintă mai multe posibilități, iar pentru a te ajuta să găsești soluția potrivită, te face să privești lucrurile din afara ta.

Visele despre tine însăți: ipostaza de copil

De cele mai multe ori, dacă te visezi în copilărie, încerci de fapt să refaci legătura cu tine însăți, cu sufletul tău. De obicei, aceste vise apar în perioadele lungi de singurătate și de nesiguranță, când ai nevoie de iubire și de înțelegere.

Pe de altă parte, copilul poate reprezenta posibilitatea unui nou început în viață. Subconștientul te pregătește pentru o nouă provocare, pentru un nou set de valori sau chiar pentru reconcilierea cu o persoană dificilă din trecut.

Contează locul în care te visezi

În visele despre tine însăți, spațiul, decorul și elementele din jurul tău au și ele un rol special.

Dacă te vezi în vis la locul de muncă, înseamnă că te preocupă problemele de serviciu mai mult decât vrei să recunoști. Înseamnă că ai nevoie de un sfat sau de o soluție pentru situațiile dificile cu care te confrunți, dar nu știi unde să le cauți.

Dacă te visezi înapoi în timp, pe băncile școlii, înseamnă că ai trecut printr-o serie de evenimente și întâmplări care ți-au dat o lecție de viață.

Sunt și vise în care te vezi într-un spațiu necunoscut, într-o casă nouă, despre care ai sentimentul că poate fi casa ta.

În acest caz, înseamnă că ai nevoie de o schimbare radicală, despre care știi că îți va aduce beneficii, dar nu ai curaj să o faci.

Dar, dacă te vezi în casa bunicilor sau în casa copilăriei, înseamnă că există o latură a vieții tale neschimbată, de care nu mai ești mulțumită.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!