Ai visat ca plangeai sau te-ai trezit plangand? Nu ignora aceste semne

Ai visat ca plangeai sau te-ai trezit plangand? Nu ignora aceste semne

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 January 2020 in Superstitii

“Pentru fiecare lucru pe care l-ai ratat, ai câştigat altceva şi pentru fiecare lucru pe care îl câştigi pierzi ceva. ” — Ralph Waldo Emerson

În cazul multor femei, lacrimile în sine sunt o prezenţă constantă în viaţa de zi cu zi. Însă atunci când apar în vis, lacrimile (actul în sine de a plânge) are o semnificaţie cu totul diferită.

Când visezi că plângi, acest lucru poate avea semnificaţia unei eliberări, te eliberezi de emoţii negativecare sunt mai degrabă cauzate de o situaţie din viaţa reală şi mai puţin de evenimentele din visul în sine.

Visul tău este un mod de a recâştiga un pic din echilibrul tău emoţional şi de a lăsa ca fricile şi frustrările tale să iasă la iveală.

Ce semnificaţie mai are visul în care plângi

Atunci când vezi pe altcineva care plânge în visul tău, această persoană poate fi o proiecţie a propriilor tale sentimente vizavi de altcineva din viaţa ta. Dacă tu nu obişnuieşti să plângi în viaţa de zi cu zi, când nu dormi, atunci faptul că vezi pe altcineva care plânge poate fi o modalitate mul mai uşoară de a face faţă sentimentelor, decât situaţia în care te vezi pe tine că plângi.

Atunci când te trezeşti plângând, acest lucru reprezintă o durere suprimată sau o traumă anterioară care iese la suprafaţă. Deja tu simţi că nu mai poţi suprima aceste emoţii. Trebuie să le confrunţi, să le înfrunţi cu capul sus.

Visul în care nimeni nu te aude că plângi sau nimeni nu răspunde la plânsetele tale reprezintă faptul că te simţi neajutorată. Iar dificultăţile şi frustrările încearcă să comunice, să iasă la suprafaţă. Tu, în viaţa reală, simţi că vorbele tale nu sunt auzite, că cei din jurul tău sunt surzi. Poate că visul tău încearcă să îţi transmită să fii mai clară, să spui cu voce tare şi să munceşti din greu pentru a-ţi face cunoscut punctul de vedere.

Lacrimile şi semnificaţia lor în vis

Când te visezi plângând sau că eşti cuprinsă de lacrimi, acest lucru semnifică faptul că treci printr-o perioadă de vindecare din viaţa ta. Lacrimile simbolizează compasiune, vindecare emoţională şi o curăţare spirituală. Alternativ, lacrimile indică durere.

Visul în care cineva este în lacrimi indică faptul că trebuie să îţi regândeşti acţiunile şi modul în care comportamentul tău îi poate afecta pe cei din jurul tău.

Când vezi o lacrimă în vis, aceasta reprezintă o înţelepciune anterioară pe care ai învăţat-o sau pe care ţi-ai amintit-o.

Alte aspecte legate de lacrimi şi acţiunea de a plânge în vis

Dacă tu eşti cea care plânge în vis, atunci cel mai probabil plânsul este o formă de exprimare a durerii. Dacă altcineva plânge în vis, atunci un aspect legat de personajul din visul tău (care poate fi o persoană din viaţa ta) este implicat într-un proces emoţional puternic.

Dacă acesta este cazul visului tău, atunci foloseşte acest personaj care plânge peentru a înţelege mai profund care parte a personalităţii tale trece printr-o schimbare. Lacrimile de tristeţe sunt legate de o pierdere. Iar lacrimile de bucurie sunt legate de câştig şi ar putea indica faptul că ajungi de partea cealaltă a unei etape plină de provocări, este vorba de o tranziţie.

“Viața înseamnă a transforma constant în lumină și în flacără tot ceea ce suntem și tot ce întâlnim. ” — Friedrich Nietzsche

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!