Ai un suflet trezit? Vezi daca aceste caracteristici te definesc!

Ai un suflet trezit? Vezi daca aceste caracteristici te definesc!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 October 2018 in Spiritualitate

Datorita schimbarilor globale, multi oameni trec prin transformari personale intense si simt o expansiune a constiintei. Schimbarile personale de o asemenea magnitudine sunt dificil de recunoscut si de inteles, insa iata 6 caracteristici ale suflet trezit.

Te simti coplesit atnci cand te afli in locuri publice

De vreme ce peretii dintre sinele propriu si ceilalti s-a naruit de curand, nu ai invatat sa distingi energia proprie de a celorlalti. Daca starea de spirit a multimii este negativa o vei simti foarte intens si ai putea avea senzatia ca ti se invadeaza spatiul personal. Dupa ce ti-ai reincarcat bateriile in urma unei meditatii, a petrecerii timpului in natura departe de alti oameni sau pur si simplu sa petreci timp intr-o contemplare in linistite, poti sa te reintorci in multime. In relatiile personale, adesea, poti simti emotiile celeilalte persoane la fel de intens cum le simti si pe ale tale. Este important sa ai un simt puternic in ceea ce priveste empatia, insa trebuie sa inveti sa simti emotiile celeilalte persoane stiind ca ele nu iti apartin. Influenta sociala poate interfera cu intelepciunea interioara.

Stii lucruri fara ca din punct de vedere intelectual sa le fi invatat

Numita adesea cunoastere intuitiva, fiecare om are momente speciale in care pot explica unele dintre cele mai complexe teorii ori fenomene din lume. Unele dintre cele mai stralucitoare minti ale timpului nostru doar „stiu”. Primesc informatii din stari mai inalte ale constiintei dupa ce au facut o meditatie sau s-au aflat in prezenta unui individ cu un suflet trezit; iar acum se intampla din ce in ce mai multor oameni. Si cu cat ai incredere mai mare in intuitia proprie, cu atat mai ascutita devine. In acele momente „gandesti” mai mult cu inima decat cu creierul. Intuitia nu mai poate fi ignorata. Visele devin premonitii la fel ca si expansiunea constiintei.

Urmarirea programelor tv, a unor filme sau citirea ziarelor devin enervante

Astfel de productii sau ziare/reviste ti se par dezgustatoare. Genereaza comoditate si promoveaza violenta. Iti reduc inteligenta si capacitatea empatica de a ajuta pe cineva care sufera.

Este imposibil sa fii mintit

Poate ca nu stii exact care este adevarul insa pur si simplu stii ca ceva nu este in regula (datorita dezvoltarii intuitiei). De asemenea, stii cand altcineva este incercat de alte emotii: durere, dragoste etc. pe care incearca sa le ascunda. Persoana din fata ta este asemenea unei carti deschise. Nu ai niciun fel de pregatire in acest domeniu insa stii sa observi si afli tot ce te intereseaza. Pur si simplu privesti pe cineva in ochi si descoperi tot ce vrei sa afli.

S-ar putea sa experimentezi simtome prin simpatie la fel cum un barbat are stari de greata dimineata atunci cand sotia ii este insarcinata

Durerile prin simpatie, indiferent ca sunt fizice sau emotionale vor fi experimentate destul de des. Ai tendinta de a absorbi emotiile prin intermediul plexului solar (considerat centrul emotiilor), si pe masura ce inveti sa-ti intaresti aceasta chakra te vei confrunta cu probleme digestive. Impamantarea te poate ajuta sa reechilibrezi centrul emotiilor. Plimbarea in picioarele goale este o modalitate excelenta pentru impamantare.

Ai tendinta de a lua partea celor oropsiti

Esti plin de compasiune insa persoanele marginalizate au, adesea, nevoie de si mai multa iubire. Oamenii pot simti inima ta iubitoare, asa ca persoane complet necunoscute iti pot spune povestea vietii lor sau iti cer sfatul in diverse probleme. Poate ca nu poti ajuta pe toata lumea, insa, uneori, acestia au nevoie doar de cineva care sa-i asculte.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!