Ai observat ca ai calitati speciale fata de ceilalti? Iata ce spune un psiholog renumit despre calitatile pe care le nu le intalnesti la multi oameni

Ai observat ca ai calitati speciale fata de ceilalti? Iata ce spune un psiholog renumit despre calitatile pe care le nu le intalnesti la multi oameni

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 May 2018 in Dezvoltare Personala

Un renumit psiholog, pe numele său Carl Jung, numea prin intermediul unei abrevieri INSJ, cumulul de sentimente: introvert, intuitiv, sentimental, judecător.

Aceste calități se întâlnesc numai la 1% dintre oameni, iar cei care le dețin sunt unici și au un impact puternic asupra celor care îi înconjoară.

Să aflăm dacă ești o ființă rară pe pământ!

TE CONCENTREZI DOAR PE CE ESTE IMPORTANT

Ai atenția setată doar pe un țel și nimic nu te poate distrage. Nu renunți până nu obți ceea ce ți-ai propus.

MUNCEȘTI DIN GREU

Tu înțelegi că un țel nu se poate îndeplini fără muncă.

AI ÎNCREDERE ÎN TINE

Intuiția nu te înșală și, de multe ori, înțelegi din subconștient ceea ce este bine și ce nu, pentru viața ta.

NU AI PREA MULTE PERSOANE ÎN JURUL TĂU

Preferi să te limitezi doar la un număr restrâns de oameni, în care să ai încredere.

EȘTI EMPAT

Empații sunt firi deghizate, printre ceilalți oameni din societate. Ești plin de pozitivism și îi încarci cu energie pe toți cei aflați în jurul tău. Nu judeci, ci oferi exemple prin acțiunile tale.

ÎI POȚI CITI PE CEI DIN JUR

Uneori chiar poți ști cu exactitate care este următorul pas pe care îl va face o persoană. Instinctul este de vină!

VIZUALIZEZI

Ești deschis la nou și conștientizezi că viața este în sine un risc, așa că nu te temi pentru viitor. Ești deschis la orice.

DORINȚA DE A INSPIRA

Cum ești plin de pasiune și pozitivism, nu mă miră că îi inspiri mereu pe cei din jurul tău. Toți te admiră.

ÎȚI PLACE SĂ COMPUI

Ai o latură artistică și astfel, fie că este vorba despre poeme sau orice altă formă de artă, pentru tine este o relaxare!

REZOLVI PROBLEME

Nu numai pe ale tale, ci și pe ale prietenilor tăi. Vezi lucrurile per ansamblu și asta te ajută să iei cele mai bune decizii.

Deci, dacă te regăsești în minim 4 exemple, felicitări, ești un om special!

Acesti oameni sunt simplu de deosebit: ii simti din voce, din emotie, din atentia pentru tot ce este in jurul lor.

Sunt oamenii care sunt atenti, care uneori te cunosc mai bine decat te cunosti tu pe tine.

Sunt oamenii care iti aduc aminte de valorile adevarate din aceasta viata: de curaj, bunatate, compasiune, dragoste neconditionata, iubirea de oameni si natura.

Sunt oamenii care atunci cand trec printr-o zi din viata ta, lumineaza totul in jurul lor.

Sunt oamenii care te fac sa intelegi ca ceea ce ai si ceea ce esti acum este suficient.

Sunt oamenii alaturi de care te simti liber, ascultat, inteles, iubit si parca lucrurile din viata ta se clarifica atunci cand stai de vorba cu ei.

Sunt oamenii care te ajuta doar printr-o discutie sau o intamplare, sa treci peste un hop, sau sa devii alt om. Sunt oamenii care provoaca schimbarea in tine, fara ca tu nici macar sa nu iti dai seama, ei doar fiind acolo, incurajandu-te sa fii tot ce poti tu sa fii. Cel mai bun tu. Cea mai buna varianta a ta. Sau doar mai bun. Dupa ce ai stat de vorba cu ei, stii ca totul depinde doar de tine si de nimic sau nimeni altcineva.

Iar schimbarea ce o produc poate fi chiar in ziua in care ii intalnesti, sau chiar si dupa luni sau ani de zile…atunci cand iti vine de fapt“randul” si ai puterea sa iti traiesti schimbarea.

Oamenii acestia speciali care trec prin viata ta sunt un dar nepretuit, pentru care trebuie sa fii intodeauna recunoscator. Si cel mai frumos este momentul in care realizezi cat de mare e ajutorul pe care il primesti. Si este bine sa le multumesti fara retineri pentru ajutorul care ti-l dau, chiar si daca a trecut o buna bucata de vreme de cand te-au ajutat.

Sunt cei care te invata intr-o zi din viata ta, cine si cum esti, afland intr-o zi despre tine mai multe decat poate afli in ani de zile, sau uneori mai multe decat ai vrea sa recunosti in acea zi. Sunt oamenii care te asculta din inima si tot din inima iti raspund, poate de aceea te simti atat de schimbat dupa ce ii cunosti, pentru ca dupa ce i-ai intalnit esti alt om, orizontul tau s-a largit si nu va mai fi niciodata acelasi.

Acestia sunt oamenii care ne fac tuturor viata mai frumoasa si pentru care merita sa deschidem zilnic in mod atent ochii.

Ei apar intodeauna, insa uneori nu ii vedem de oboseala, de ganduri, de griji.

Sunt oameni care ne readuc aminte ca suntem fericiti asa cum suntem, cu atat cat avem.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!