Ai linia banilor in palma? Iata cum se poate schimba norocul tau la bani

Ai linia banilor in palma? Iata cum se poate schimba norocul tau la bani

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 November 2019 in Superstitii

Liniile din palme sunt legate de destinul tău, de inima și dragostea ta, de sănătate și noroc. Dar există și linia banilor, iar aceasta poate să îți arate cât de bogată sau săracă vei fi de-a lungul vieții.

Linia banilor se află în palme dedesubtul degetelor mici.

Până la 30 de ani, ea trebuie căutată pe palma stângă, sub degetul mic, o linie subțire, verticală, care coboară direct spre încheietură, dar foarte rar se întâmplă să fie lungă cât palma.

După vârsta de 30 de ani, linia banilor trebuie căutată în palma dreaptă, în același loc, sub degetul mic.

Ce indică linia banilor despre norocul tău financiar

Chiar dacă este o linie subțire, uneori abia vizibilă, urmărește cu atenție forma ei.

Dacă linia banilor este dreaptă, oricât ar fi scurtă, ai șanse mari să duci o viață confortabilă și să te bucuri de o situație materială stabilă. Bugetul tău va fi mulțumitor toată viața și nu vei avea pierderi semnificative. Iar acest lucru se poate datora fie moștenirilor din familie, fie unei cariere stabile și bine plătite.

Dacă linia banilor este șerpuită, acest lucru arată că ești foarte isteață, descurcăreață și că poți face o avere din afacerile sau ideile tale. Ești genul de om care poate câștiga la un moment dat o sumă mare de bani, dar care știe să investească mai departe profitul pe care l-a obținut. Nu este exclus să ai și pierderi mari, pentru că viața ta este plină de surprize.

Dacă linia banilor este întreruptă, se pare că soarta nu este prea generoasă cu tine. Vei avea perioade bune din punct de vedere financiar, dar nu vei dispune niciodată de averi și obiecte de lux. Cariera ta nu va fi una bănoasă, iar dacă vrei să strângi bani pentru planuri mari, vei munci din greu pentru a-i obține.

Cea mai importantă și cea mai bogată în detalii semnificative despre destinul tău, linia vieții îți arată cum vei trăi, ce experiențe emoționante vei avea și dacă te vei bucura de vitalitate, sănătate și prosperitate. Iată cum să descoperi tainele scrise pe această linie și cum să interpretezi destinul care îți este scris.

Linia vieții este cea mai controversată și cea mai bogată în semnificații din toate liniile importante ale palmei. Ea pornește de sub degetul arătător și de sub muntele lui Jupiter, formează o acoladă în jurul muntelui lui Venus, ocolește degetul mare și se oprește aproape de încheietura palmelor. Contrar opiniei generale, linia vieții nu îți arată cât de lungă va fi viața ta.

Chiar dacă este curbată și scurtă, nu înseamnă că vei trăi intens și vei muri tânără. Această linie poartă informații de taină despre calitatea vieții tale, despre energia și vitalitatea cu care ești înzestrată și despre marile momente ale destinului tău. Iată câteva detalii semnificative care te vor ajuta să îi descifrezi secretele, chiar dacă nu ai studiat niciodată chiromanția.

Distanța față de degetul mare

Linia vieții formează o paranteză în jurul muntelui lui Venus, care se află la baza degetului mare. De aceea, ea este indicatorul cel mai important al stării tale de sănătate și al vitalității cu care ești înzestrată. Cu cât este mai aproape de degetul mare, cu atât paranteza este mai închisă, iar vitalitatea este slabă. Trebuie să fii foarte atentă cu starea ta de sănătate și să te ferești de excese. Cu cât este mai îndepărtată de degetul, iar deschiderea liniei este mai mare, cu atât te bucuri de o energie și o vitalitate debordantă, ești rezistentă în fața bolilor și a durerii.

Linia vieții și lungimea ei

Dacă ai o linie a vieții lungă, care pornește chiar de sub arătător și se termină la încheietura palmei, înseamnă că te bucuri de o viață echilibrată, vitalitate și sănătate. Dacă linia vieții începe mult mai jos sau se oprește undeva prin mijlocul palmei, este posibil să controlezi mai greu problemele de sănătate, iar alte persoane îți vor controla destinul în diverse etape ale vieții tale.

Ramificații și întreruperi

Dacă linia vieții este întreruptă din loc în loc sugerează o sănătate delicată. Dacă este o linie aproape continuă, cu o amprentă adâncă, rezistența ta fizică și emoțională este puternică.

Întreruperile vizibile cu ochiul liber pe linia vieții reprezintă momentele semnificative, care vor aduce transformări importante în calea ta. Cu cât sunt mai multe la mijlocul palmei, cu atât sunt de bun augur, pentru că îți modelează tinerețea. Dacă sunt mai multe spre capătul de jos al liniei, ele simbolizează o bătrânețe dificilă.

Ramificațiile sunt indicațiile norocului: dacă pornesc în sus, spre degete, înseamnă șanse și realizări, dar dacă sunt îndreptate în jos pot semnifica eșecuri financiare și sentimentale.

Furca de la capetele liniei

În funcție de locul și orientarea ei, furca are semnificații contrare. Dacă se află la capătul superior al liniei vieții și este îndreptată spre degetul arătător, vei avea șanse mari în carieră, dar dacă este îndreptată în jos, spre muntele lui Venus, norocul vieții tale constă în găsirea unui partener potrivit și într-o dragoste de neclintit. Dacă furca se află la capătul inferior al liniei, este posibil să călătorești foarte mult, să îți schimbi orașul sau țara de reședință de mai multe ori și să fii pe drumuri în etapele cele mai importante ale vieții.

Linia vieții dublă sau triplă

Dacă linia vieții este însoțită la câțiva milimetri de o linie paralelă, înseamnă că vei avea protectori buni în viață, că vei fi sprijinită de persoane care te iubesc și care nu te vor lăsa niciodată singură.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!