Ai intalnit pe cine care are sufletul pierdut? Iata cum il poti ajuta sa il regaseasca !

Ai intalnit pe cine care are sufletul pierdut? Iata cum il poti ajuta sa il regaseasca !

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 September 2018 in Spiritualitate

Sufletele pierdute sunt oameni cu spiritul in deriva. Idiferent de motiv, acestea au blocat indrumarea intuitiva venita din sinele lor superior. In acest fel s-au deconectat de la a mai simti sentimentul iubirii infinite a universului, iar acest lucru duce la lupta, furie si tristete. Drept urmare, viata unui suflet pierdut este foarte provocatoare.

Daca in prezent va urmati calea si cresteti vibratiile din jur, probabil vi se pare dificil sa interactionati cu sufletele pierdute. Aceste persoane pot fi unele dintre cele mai frustrante pe care le-ati mai intalnit deoarece radiaza energie vibrationala mai mica iar modul in care interactioneaza cu altele poate fi pe dinafara.

Cu toate acestea, daca vrem sa ii ajutam pe acesti oameni trebuie sa reactionam cu simpatie si nu cu furie si ostilitate. Sufletele pierdute simt nevoia de dragoste neconditionata mai mult decat restul dintre noi. Desi acest lucru poate fi o provocare uneori, dragostea si acceptarea sunt intr-adevar singurele lucruri pe care le poti oferi pentru a-I ajuta pe cei care si-au pierdut drumul.

Iata, asadar, unele dintre simptomele frustrante ale unui suflet pierdut si cum sa reactionam:

ATITUDINE DEVENSIVA

Un suflet pierdut este cineva care s-a operat de ego-ul si nu de sinele superior. Pentru ca sunt in mare parte condusi de ego, sufletele pierdute vor simti deseori nevoia de a-si apara pozitiile si de a afirma ca ele au mereu dreptate si intotdeauna stiu cel mai bine. Ca un sfat in asemenea situtii este sa spuneti “Da, dar…” dupa care insiruiti motivele pentru care nu are dreptate.

Cum sa reactionezi cu o persoana care are atitudine defensiva? Accepta asta. Nu va angajati intr-o disputa pe baza de argumente cu un suflet pierdut indiferent daca simtiti ca sfatul vostru este exact ceea ce au nevoie.

Amintiti-va, sufletele pierdute blocheaza indrumarea lor interioara, astfel incat, probabil, vor bloca sfaturile benefice de oriunde vor veni. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti pui ideile pe masa si sa iesi din discutie. La un moment dat, cand se vor lovi de ce i-ai spus va zice: “imi amintesc cand mi-ai spus….era un sfat foarte bun!”.

ORIZONT INCHIS

De cele mai multe ori sufletele pierdute nu vor fi interesate de persoanele si optiunile diferite. Din nou, sinele superior este iubitor si accepta tot. Daca cineva blocheaza iubirea neconditionata a sinelui, ei vor fi in imposibilitatea de a radia iubire neconditionata pentru altii.

Prin urmare, dragostea lor va fi acordata doar anumitor persoane care se comporta intr-un mod in care ego-ul lor este de accord. Din acest motiv, veti vedea de mai multe ori suflete pierdute manifestandu-se in oameni care nu tolereaza alte religii, in oameni bigoti, rasisti sau misogini.

Cum reactionezi? Dace ceva va spune ca sufletul respectivului este intolerant sau abuziv fata de altii, spuneti-i sa fie mai amabil pentru ca va deranjeaza astfel de gesturi.

REPETA ACELEASI GRESELI LA NESFARSIT

Fiecaruia dintre noi ii poate lua mult timp pana sa invete o lectie in viata, insa cu un suflet pierdut aceasta situatie se repeta la nesfarsit.

Puteti vedea cum un suflet pierdut trece de la o relatie abuziva la alta. Pentru a fi clar, niciunul dintre noi nu este perfect, iar toti facem greseli intr-un fel sau altul. Cu toate acestea, greselile repetate de un suflet pierdut sunt foarte dureroase, in special pe termen lung.

Reactia ta? Realizeaza ca un suflet pierdut a rupt legaturile cu iubirea universului. Prin urmare, acestia nu inteleg cum sa faca alegeri bazate pe iubirea de sine. Un suflet pierdut a uitat cum sa aiba grija de el sau ea.

Chiar si asa, nu ii judecati, nu ii pedepsiti si nu desconsiderat luptele lor. Acceptati-le asa cum sunt.

Sursa: caplimpede.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!