Ai încredere în intuiția ta! Ce înseamnă să știi înainte să te gândești?

Ai încredere în intuiția ta! Ce înseamnă să știi înainte să te gândești?

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 March 2021 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Omenirea a știut despre intuiție din cele mai vechi timpuri. Este un instrument simplu, accesibil și puternic pentru creșterea spirituală, precum și creșterea în toate domeniile vieții. Intuitia, potrivit lui Jack Canfield, este „abilitatea de a ști înainte să te gândești”.

Ai încredere în intuiția ta!

„Nu există nimic mistic în intuiție”, a declarat laureatul Nobel James Watson, unul dintre descoperitorii ADN-ului. Intuiția nu este instinct. Instinctul este o proprietate care apare la o persoană într-un stadiu incipient al dezvoltării creierului, este o manifestare a inconștientului.

Intuiția – „al șaselea simț” – este un instrument precis pentru a percepe lumea, permițând unei persoane să simtă energia din interiorul său și din lumea din jur. Ei se bazează pe intuiție, de regulă, atunci când nu există altă cale de ieșire, spunând în același timp: „Cum Dumnezeu va considera că este mai bine” (și o spun corect!).

Intuiția femeii este în general capricioasă – dacă simte că i se acordă puțină atenție, începe să se ofilească și, după un timp, cade în general într-un somn letargic.

Acesta este un dar pe care îl avem fiecare dintre noi, dar numai oamenii de succes o folosesc cu adevărat, restul pur și simplu nu au încredere în ea. Adesea oamenii sunt jenați să admită că folosesc intuiția. Chiar și cei cu intuiție bine dezvoltată sunt deseori reticenți să o folosească sau nu o recunosc, ca urmare, această abilitate se atrofiază.

Poate pentru că se acceptă în general că logica și gândirea rațională sunt semnul unei minți înalte? Acest lucru este greșit, deoarece intuiția este o calitate foarte valoroasă la o persoană.

Oricare ar fi succesul oamenilor de știință în crearea inteligenței artificiale, îi va lipsi întotdeauna un lucru – intuiția.

„Am început să mă interesez despre sutele de oameni de succes care colaboraseră cu mine pentru a crea știința succesului și am constatat că fiecare dintre ei a primit îndrumări din surse necunoscute, deși mulți dintre ei au refuzat să recunoască această descoperire”, a scris Napoleon Hill. El credea că cei mai de succes oameni sunt capabili să se conecteze la forțe superioare pentru idei și inspirație, iar aceasta, în opinia sa, este una dintre principalele chei ale succesului.

Interesant este faptul că intuiția tinde să „alunece”. Seamănă cu ceva care se vede cu coada ochiului, dar dispare imediat dacă te întorci în lateral în căutarea celui pâlpâitor. Cu cât privești mai aproape, cu atât este mai greu să o vezi. Prin urmare, nu ar trebui să ne uităm prea atent la indiciile intuiției, ca atunci când ne uităm la o natură moartă.

Ce înseamnă să știi înainte să te gândești?

Intuiția voastră este acolo, informând sau îndemnând, dar este sub pragul percepției imediate. Acesta este paradoxul intuiției: o puteți ține în palma, dar se va strecura dacă încercați să o strângeți în pumn.

Intuiția este ca un mic fulger de lumină care începe să se estompeze imediat ce apare. Cel mai puternic moment este primul. Frica, timiditatea și ezitarea vă pot determina să ratați.

Intuiția citește întotdeauna corect informațiile. Intuiția este percepția directa a energiei pure, iar energia nu minte niciodată. „Știm doar” și atât. Spunem că intuiția a eșuat atunci când gândirea ta o interpretează greșit.

Amintiți-vă situațiile în care ceva din interior vă spunea: „Nu faceți asta acum, așteptați …”. Dar nu ți-ai ascultat vocea interioară, ai făcut-o contrar și apoi ai realizat ce ai greșit, dar era prea târziu. Experții spun că acestea sunt răspunsuri din inimă și din subconștient.

Dacă trebuie să rezolvați o problemă în care trebuie să vă gândiți, nu vă grăbiți imediat în raționamentul logic. O decizie bine gândită nu este întotdeauna cea corectă. Mintea ta subconștientă este direct legată de câmpul cuantic al informației, iar soluția la orice problemă este deja acolo. Deci relaxează-te mai întâi, renunță la frică și îngrijorează-ți decizia.

Lasă-te, oprește trenul gândului, contemplă goliciunea. Este foarte probabil ca o soluție să vină imediat și una foarte simplă. Ai încredere în sentimentele tale.

Aici este important să faci distincție între vocea liniștită a intuiției și acțiunea „zonei tale de confort”. Intuiția nu este un gând, este capacitatea de a percepe vibrațiile Universului, iar sentimentele vor fi întotdeauna solicitate dacă ceva nu este în regulă.

Neil D. Walsh spune că sentimentele sunt limbajul sufletului și, dacă vrei să înțelegi ce este adevărat pentru tine, fii atent la modul în care te simți în legătură cu asta. Dacă nu a funcționat, nu vă supărați și porniți aparatul de gândire – altă dată va funcționa.

Această practică dezvoltă abilitatea de a avea acces la cunoștințe intuitive. Subconștientul nostru este o mașină puternică, procesează informații de 200 de milioane de ori mai rapid decât conștiința, prin subconștient putem accesa informații din Univers. Prin urmare, el are răspunsuri la aproape toate întrebările dvs. Singura problemă este, o asculți?

Ascultă-ți intuiția și vei vedea cât de mult vei avea succes viața ta. Amintiți-vă: EXPERIENȚĂ + INTUIȚIE = ÎNȚELEPCIUNE.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!