Ai impresia ca ghinionul te urmareste? Iata cum poti sa-ti imbunatatesti Karma

Ai impresia ca ghinionul te urmareste? Iata cum poti sa-ti imbunatatesti Karma

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 April 2018 in Spiritualitate

Esti pandit numai de ghinioane? Urmeaza aceste metode de imbunatatire a propriei karme

„Daca s-ar putea sa-mi schimb viata, sa reusesc sa tin departe toate ghinioanele, sa reusesc sa atrag norocul… sa ma renasc cu o alta karma” – cu siguranta ai spus asta cel putin o data, la mare necaz.

CREDE FARA TEAMA

Bolile se nasc in teama. Esecurile se nasc din teama. Relatiile personale pot fi distruse din teama. Oamenii se deprima din cauza fricii de a fi ei insisi. A crede in bine fara niciun fel de teama, a crede ca vei reusi fara sa iti fie frica de un pas facut gresit este metoda obligatorie pentru a-ti elibera sufletul de energia negativa, de vibratiile joase care nu aduc nimic bun in viata ta, scrie teotrandafir.

INVATA SA IUBESTI MUNCA

Oamenii lenesi sunt panditi de boli si insuccese pe toate planurile. Cei care iubesc sa participe in mod prezent la propria lor viata sunt urmariti de oportunitati pe care nu le pot refuza. Fa-ti planuri exacte si impune-ti niste standarde minime. Ia-o ca pe un joc: trebuie sa iti doresti sa treci la nivelul urmator pentru propria ta desavarsire, pentru prosperitatea ta.

„BINECUVANTATI PE DUSMANUL VOSTRU SI II VETI LUA SAGETILE – IAR ELE SE VOR TRANSFORMA IN BINECUVANTARI!”

Aceasta lege, tradusa pentru toata lumea, vrea sa spuna asa: Bucura-te inclusiv de soarta potrivnica pentru ca vei invata astfel sa apreciezi micile surprize ale vietii, pe care cu experienta ce o acumulezi le vei putea fructifica pe viitor. De asemenea, nu-ti trata dusmanii cu ostilitate si nu te consuma foarte tare: tu iti pierzi toata energia pe care o poti economisi pentru a construi ceva bun pentru tine.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

O vorbă din popor spune că ”vei culege ceea ce ai semănat”, iar karma este suma tuturor faptelor, gândurilor și sentimentelor pe care le semeni în viața ta. Karma funcționează după legea cauzei și a efectului, credeau înțelepții chinezi, și poate fi îndreptată. Când te lovești numai de probleme și ghinion, caută un răspuns și în legile karmei, care te învață că lucrurile din jurul tău pot fi schimbate.

Traducerea cuvântului ”karma” înseamnă acțiune, iar filosofia budistă susține că tot ceea ce facem se va răsfrânge mai târziu asupra noastră.

Cu alte cuvinte, dacă faci o faptă bună, în viitor vei beneficia de pe urma ei, dar dacă faci cuiva un rău, acesta se va întoarce asupra ta. După faptă și răsplată, ceea ce presupune că legile karmei ne pot ajuta să refacem echilibrul din viața noastră. Dacă te lovești numai de probleme și de ghinion într-o anumită perioadă a vieții tale, încearcă să aplici sfaturile înțelepților budiști și să îți schimbi karma.

Iată legile care te ajută să îți îmbunătățești karma, să beneficiezi de energia ei pozitivă și să alungi ghinionul din calea ta.

Fă o schimbare semnificativă în primul rând în sectorul de viață în care apar cel mai des problemele. Dacă este vorba de carieră, încearcă să găsești soluții pentru a învăța mai mult și pentru a căpăta experiența necesară unui post mai bun. Dacă ghinionul te urmărește în dragoste, găsește o altă cale de a te apropia de bărbatul pe care îl dorești, dacă acesta merită dragostea și încrederea ta.

Fă o faptă bună și nu aștepta răsplată! O faptă bună, o vorbă de încurajare, un zâmbet sau un compliment vor atrage energiile benefice asupra ta și vei fi răsplătită la un moment dat, când vei avea cu adevărat nevoie.

Fă curat în amintirile tale și iartă greșelile din trecut. Iartă-ți propriile greșeli, să te împaci cu tine, și iartă-i pe cei care au greșit față de tine, dar care îți sunt alături cu inima și cu sufletul.

Alungă resentimentele, ura, gelozia și mania care lasă cicatrici în karma sufletului tău.

Concetrează-te asupra sentimentelor și gândurilor frumoase și mai puțin asupra valorilor materiale.

Învață fiecare lecție pe care ți-o dă viața și ferește-te să mai repeți greșelile pe care le-ai făcut în trecut.

Ori de câte ori treci printr-o întâmplare dramatică, un accident sau o pierdere dureroasă, nu considera aceste lucruri o pedeapsă karmică.

Încearcă să înțelegi ce schimbare în bine ar putea aduce în viața ta și alege un alt drum care poate fi mult mai bun.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!