Ai avut momente in care ti se parea ca nu esti singura intr-un loc desi nu mai era nimeni? 8 semne ce indică faptul că esti într-un loc sau casă bântuită.

Publicitate

Lumea spiritelor este o lume foarte activă și variată, de fapt, suntem înconjurați de tot felul de entități tot timpul. Dar o astfel de activitate paranormală devine o problemă atunci când apare în casa ta și te face să te simți inconfortabil.

O fantomă este un spirit care a fost înainte o persoană sau un animal fizic pe Pământ.

Dorești să-ți păstrezi teritoriul, în special casa și proprietatea, fără nici un fel de prezențe ciudate nedorite? La urma urmei este casa ta și ar trebui să fie paradisul tău și locul unde să te simți în siguranță, nu?

1. Obiectele din casă se mișcă sau chiar dispar

Da, știu, câteodată îți rătăcești prin casă cheile, dar vorbesc despre obiecte care lipsesc în mod constant sau par să se mute singure în alt loc decât unde le-ai lăsat.

Dacă un obiect a apărut în fața dvs., deși a-ți verificat acum 5 minute și nu era acolo, atunci este cu siguranță “mâna” unui spirit!

2. Auzi zgomote ciudate care nu pot fi explicate

Când sunteți acasă singuri, auziți pași la etaj de parcă cineva urcă sau coboară? Ușile se deschid și se închid singure?

Auzi râsete sau voci care nu pot fi explicate? Această activitate ar putea fi explicată prin prezența unei entități – sau de ce nu, de mai multe chiar.

3. Există locuri în casă, foarte reci sau care emană căldură fără vreo explicație logică

Ai mers vreodată pe un covor și ai pus piciorul într-un loc rece?

Ar putea fi o fantomă. Fantomele folosesc energia din jurul lor pentru a-și face prezența, a muta obiecte sau orice altceva pentru a vă atrage atenția. Această energie se poate simți rece sau caldă.

4. Treceți de la o stare la alta, mai ales din punct de vedere negativ

Aveți o cameră în casă care nu îți place? Sau te simți supărat fără niciun motiv când intri într-o cameră anume? Sentimentul ar putea să nu-ți aparțină; ar putea fi sentimentul unei fantome.

5. Simți ca și cum ai fi privit de cineva

Aceasta este o senzație foarte comună pentru cineva atunci când casa în care stă este bântuită. Este foarte ciudat și înspăimțntator să fii singur într-o cameră și să simți prezența cuiva. E aceeași senzație ca și în momentul când cineva se uită la tine, chiar dacă tu nu te uiți la el.

Același lucru se aplică și atunci când o fantomă vă urmărește.

6. Copilul are un prieten imaginar

Publicitate

Copiii sunt ființe nevinovate și văd foarte ușor spiritul, în special cei sub vârsta de 5 ani.

Nu toți prietenii imaginari sunt fantome; ei ar putea fi un spirit ce îi ghidează, de exemplu, sau un înger care îi protejează. Dar ar putea fi și o fantomă.

7. S-a întâmplat ceva rău în casă sau în curtea ei

Dacă cineva s-a sinucis sau a fost ucis într-o casă sau în apropierea proprietății, există o șansă bună ca sufletele oamenilor implicați în acest caz să se afle încă în și în jurul casei și să le simțiți prezența.

8. Casa ta este situată în apropierea unui loc în care mulți oameni au murit

Dacă locuiți în apropierea unui cimitir, a unui câmp de luptă sau a unui teren de înmormântare, cu siguranță aveți casa bântuită.

Sursa: caplimpede.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Care este secretul fericirii în opinia lui Albert Einstein. Ce scria marele fizician despre acest lucru acum 95 de ani

Gândurile lui Albert Einstein cu privire la secretul fericirii au fost descoperite grație notelor scrise de geniu în 1922. Cunoscut pentru teoria relativității, unul dintre cei doi piloni ai fizicii moderne, Albert Einstein (1879-1955) a fost unul dintre oamenii de știință recunoscuți și binecunoscuți ai secolului XX. Fizicianul născut în Germania și-a dedicat viața științei.

Acum, după 95 de ani, gândurile sale despre căutarea fericirii au fost descoperite în notele scrise pentru un curier japonez pe care l-a întâlnit în 1922.

Fizicianul se afla într-un schimb de experiență în Japonia, când a avut loc întâlnirea. În timp ce se afla în Japonia, Einstein a primit premiul Nobel pentru fizică. Vestea s-a răspândit şi mii de oameni au vrut să-l vadă pe laureatul premiului Nobel. Printre aceștia s-a aflat și un oarecare curier nipon care a venit la Einstein în interes de serviciu. În loc de semnătură și alte date, cunoscutul fizician i-a scris curierului pe o foaie faptul că:

: „O viață liniștită și modestă aduce mai multă bucurie decât urmărirea succesului, care este însoțită de neliniște constantă. În cazul în care există o voință, există o cale”.

Notele, care nu au fost cunoscute până acum de cercetători, au fost vândute de un rezident anonim din Hamburg pentru suma de 1,8 milioane de dolari.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El.

Publicitate

Uneori o gustăm bine, alteori ne fac alţii pofta de ea. Înţelepţi sau nu încă, dorim prin tot ce ne stă în putinţă să nu mai provocăm durere. Multe din mâhnirile noastre esenţiale vin din imposibilitatea sau neştiinţa de a închide uşi; uşi ale trecutului. Înăuntrul nostru e mereu curent. Ba uşa, ba geamul au rămas deschise. Zeci de uşi, sute de geamuri, în funcţie de cât a visat, sperat, dorit sau construit fiecare. Uşile marilor noastre iubiri, uşile marilor dezamăgiri, uşile rănilor, uşile răutăţilor, uşile mândriei, ușile…uşile… Ferestrele curiozităţii, ferestrele pasiunilor trecătoare, ferestrele profesionale, ferestrele credinţei, ferestrele…

Nu închidem uşile, nu închidem ferestrele, decât din când în când, brusc sau duios, câte una, vlăguiţi sau cu lecţia de viaţă învăţată. Uneori cu gust amar, alteori cu poze de dezamăgiri sau cu false trăiri. Adeseori ne domină ceea ce simţim, nu ceea ce gândim. Ne întoarcem în trecut pentru a-l înţelege, pentru a-l bandaja cu iertare, binecuvântare şi iubire şi pentru a-l tămădui cu Hristos Euharistic. Dacă nu învăţăm să închidem uşile trecutului, nu vom vedea cealaltă uşă ce ni se deschide îmbietor în faţă şi ne tot uităm în urmă la cea deschisă cu speranţa că poate, poate cineva sau ceva intră pe ea…

Dacă n-aş fi fost acolo, dacă n-aş fi spus asta, dacă n-aş fi dorit, dacă n-aş fi fost orbit, dacă aş fi înţeles de ce, dacă aş fi avut răbdare, dacă… şi tot aşa. Gândurile, vorbele, atitudinile, dacă nu le ordonăm, nu le spălăm, ne vor acri, oţeti, ofili. Ţinem uşile şi ferestrele deschise din orgoliu, din nevoia bolnavă de a ne victimiza sau de a da vina pe ceva sau cineva pentru că lucrurile s-au întâmplat altfel decât ne propusesem noi să se întâmple şi ne vine greu să credem că timpul nu se opreşte în loc.

Evoluăm. Creștem. Învățăm din greșeli.

Chiar dacă au fost momente în care am cugetat, fără a acţiona evident, nădejdea şi rugăciunea sunt telefonul cu care îl ţinem pe Doamne atent. Ieri eram inteligent aşa că am vrut să schimb lumea. Astăzi sunt înţelept aşa că mă schimb pe mine!

Publicitate

În viaţă, dacă îţi arăţi durerile, poţi fi considerat slab. Dacă le ascunzi, poţi fi considerat insensibil… Aşa că cel mai bine este să trăieşti suferinţele cu şi în Hristos, iubind pe ceilalţi mai mult decât te iubeşti pe tine. Iubirea este cheia cu care întoarcem ceasornicul vieţii. Orice nu este iubire este putere a întunericului. Suntem pe pământ ca să învăţăm să iubim. Odată ce învăţăm să iubim, murim. Dumnezeu ne ia la El ca să-L iubim de Dânsul în chip desăvârşit. Dumirit sau nu, sufletul va face lumină în minte mai devreme sau mai târziu. Altruismul, aerul fiinţei ontologice ne subliniază în cursul de la şcoala vieţii că esenţa rămâne aceeaşi; dragostea care niciodată nu cade!

Important nu este ce ai făcut, simţit sau gândit în viaţă, ci ceea ce vrei să faci de acum înainte, după ce ai învăţat să fii mai bun, mai plin, mai duios, mai delicat, mai luminos, mai împăcat, mai mulţumit de tine şi de cei din jur. Nu ziua de ieri ne face să fim cine suntem, deşi ar părea, ci în pofida tuturor evidenţelor, ce ne defineşte este astăzi şi mâine, starea de prezenţă continuă.

Suflet drag care citeşti aceste rânduri, oricare ai fi şi de oriunde ai fi, nu ştiu uşile sau ferestrele tale ce cântec cântă. Cunosc doar cântecul frunzelor aşezate în simfonie pe pământ după ce le-am sărutat cu chitara obrajilor mei… Să nu-ţi pese niciodată de ce cred alţii! Gura lumii o închide doar buza mormântului. Viaţa este ca o carte închisă din care ei văd doar titlul… Adevărul îl cunoşti doar tu. Împacă-te cu Dumnezeu, cu tine însuţi şi cu cei din jur!

Fă-ţi timp să te rogi, să iubeşti, să râzi, să crezi, să vezi lumina din viaţa oamenilor!

Adevărata fericire nu costă nimic; când costă ceva nu e adevărată! Astăzi zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.

Bucură-te de minunea de a fi şi caută Bucuria în Potir!

de Ieromonah Hrisostom Filipescu

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet