Ai aceste caracteristici? Atunci inseamna ca ai o personalitate puternica iar cei din jur se simt amenintati

Ai aceste caracteristici? Atunci inseamna ca ai o personalitate puternica iar cei din jur se simt amenintati

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Construiește-ți propriile tale visuri sau altcineva te va angaja ca să le construiești pe ale sale.” — Farrah Gray

Pe oameni îi sperie persoanele care au o viziune clară asupra lumii. Fiecare din noi știe că un caracter puternic este format în urma mai multor greutăți care au fost depășite.

Persoanele puternice vor urma propriile principii în viață și nu vor încerca să îi convingă pe ceilalți să le adopte.

Am găsit 13 semne a unei personalități atât de puternice, încât alții se simt amenințați de ea:

1. Întotdeauna spui adevărul – Sinceritatea este o parte fundamentală a vieții tale. Dacă promiți să faci ceva, întotdeauna te ții de cuvânt.

2. Ești direct – Onestitatea și franchețea ta sunt mai importante decât teama de a răni sentimentele altora. Pur și simplu nu știi să minți.

3. Știi să asculți – Persoanele puternice știu să asculte. Deși ar părea că toți și-ar dori să fie înconjurați de astfel de persoane, pe unii ele le pot speria. Unii oameni nu sunt pregătiți pentru ca interlocutorul să fie cu desăvârșire atent într-o conversație.

4. Ești deschis pentru lucrurile și experiențele noi – Întotdeauna ești deschis către idei și experiențe noi. Obții succes acolo unde alții nici nu cutează să încerce. Câteodată poți deveni intimidant pentru alte persoane, pentru că îi scoți din zona de confort.

Persoanele puternice nu așteaptă ca oportunitățile favorabile să apară, ci și le crează singuri. Ele știu că curajul și hotărârea îți garantează accesibilitatea unui scop.

5. Ai idei inovatoare – Când apare o problemă nu îi urmezi pe alții, ci o soluționezi singur. Întotdeauna vii cu o nouă metodă de a rezolva o dificultate. Știi că nu ești perfect, dar nu îți este frică să greșești și să înveți din fiecare experiență. Ca să trăiești cu adevărat, ci nu doar să exiști, trebuie să acționezi.

6. Ești hotărât – Ești dispus să depui efort maximal pentru a realiza ceea ce ți-ai propus ca țel.

7. Nu îți plac persoanele care se plâng – Preferi să fii singur, decât lângă o persoană care se plânge constant. Nu ai timp să îți pierzi ascultând autocompătimirea altora. Persoanele puternice nu caută scuze. De aceea nu îți place când alte persoane spun că ar fi putut realiza ceva dacă totul nu ar fi fost împotriva lor. Ești concentrat pe scopurile tale și pe metodele de a le atinge.

8. Nu tolerezi oamenii ignoranți – Nu îți plac persoanele care gândesc prea categoric. Personalitățile dominatoare se fundamentează pe lipsa unei educații adecvate și a unor cunoștințe. Personalitățile puternice sunt manierate, atente și erudite. Niciodată nu vei folosi cunoștințele tale pentru a-i manipula pe alții, ci pentru bunăstarea proprie și a celorlalți.

9. Ești înțelept – Ai un mod de a gândi revoluționar. Analizezi cu minuțiozitate orice situație și idee. De multe ori arăți mai mult inteligență decât alte persoane de vârsta ta.

10. Nu te interesează conversațiile fără sens – Ești dispus să participi doar la o conversație interesantă, profundă și importantă. Dacă ești o persoană puternică, atunci ai o mulțime de idei de valoare care merită spuse. Nu vrei să îți pierzi timpul cu discuții fără sens sau pe bârfe.

11. Ești bun – Ești una din cele mai plăcute persoane din lume. Mulți te critică și te invidiază pentru succesul tău, dar tu ești îngăduitor cu toți.

12. Nu ai nevoie de atenție – Nu ai tendința să fii în centrul atenției. Dar ești carismatic și oamenii sunt atrași de tine. Majoritatea prieteniilor pe care le legi nu au loc din inițiativa ta, ci pentru că alte persoane au nevoie de tine în viața lor.

13. Ești selectiv în legătură cu persoanele care să te înconjoare – O personalitate puternică nu va depinde de părerea altora pentru a ști cine este cu adevărat. Chiar dacă încă nu te-ai descoperit până la urmă, nu ai nevoie de ajutorul altora pentru a face acest lucru, Știi de ce ești în stare și știi că poți să te descoperi singur.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!