Afla ce zeita esti in functie de anotimpul in care te-ai nascut!

Afla ce zeita esti in functie de anotimpul in care te-ai nascut!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 November 2019 in ArticoleSfaturi

Toate femeile sunt zeite, unele provoaca haos, iar altele fericire, dar toate au forțe care sunt extraordinare. Exista patru zeite care conduc cele patru anotimpuri.

1. Primavara -> ti se potriveste zeita Artemis

Zeita fertilitatii si a padurilor. Primavara este un nou inceput, speranta si intruchipeaza inspiratia. Femeile care s-au nascut primavara sunt puternice, poseda capacitatea de a face totul cu forta. Intelepciunea este un cadou pentru ele si familiile lor si este intotdeauna bine sa le consultati si sa le cereti sfaturi, atunci cand treceti prin vremuri dificile. Femeile nascute primavara sunt mereu ferme pe teren.

2. Vara -> ti se potriveste zeita Afrodita

Zeita dragostei si a frumusetii, care poate cuceri fiecare suflet. Vara este sezonul de emotii, experiente intense si de a intra oameni noi in vietile noastre. Femeile care s-au nascut vara iubesc si le place sa traiasca o poveste de dragoste intensa pe timp de vara. Creaturi blande cu un aspect frumos si un suflet bun, acestea sunt femeile la care fiecare om viseaza. Ele sunt capabile sa cucereasca cu usurinta inimile celor din jurul lor.

3. Toamna -> ti se potriveste zeita Hera

Hera este zeita casatoriei si a familiei. Aceste femei traiesc pentru a crea un mediu confortabil familiei lor. Femeile care s-au nascut toamna sunt foarte inteligente si ingrijite, puterea lor este de a crea o dragoste care dureaza pentru totdeauna si isi iubeste copilul si omul alaturi de ea mai mult ca orice.

4. Iarna -> ti se potriveste zeita Selena

Selena este zeita Lunii. Competentele sale sunt prezentate in intuitie si anticiparea evenimentelor viitoare. Femeile care s-au nascut in timpul iernii au un sentiment pentru toata lumea din jurul lor si poate sa faca distinctia intre oameni falsi si oameni sinceri. Atunci cand se indragostesc tin cu viata lor la persoana iubita. Si odata ce au facut o greseala, ele vor face tot posibilul sa mai faca una pe viitor.

Anotimpurile vietii – pilda care te va invata sa nu mai judeci niciodata un om dupa perioada grea prin care trece

Un om este o suma a tuturor perioadelor din viata sa. Daca privesti un om doar in iarna sa, vei rata promisiunea primaverii, frumusetea verii si bogatia toamnei.

Candva, de demult, traia un batran care avea patru fii cu care se mandrea tare, doar ca isi dorea ca acestia sa invete sa nu mai judece pripit lucrurile. De aceea, intr-o buna zi, a trimis pe fiecare din cei patru fii, cate unul in fiecare anotimp, sa priveasca un pom si anume un par.

Primul fiu a fost desemnat sa priveasca parul iarna, cel de-al doilea fiu a fost trimis primavara, cel de-al treilea vara si ultimul fiu toamna. Omul a asteptat ca toti sa isi indeplineasca misiunea, dupa care, atunci cand au revenit, i-a strans laolalta si i-a rugat sa descrie ce au vazut.

Primul fiu a spus ca parul era urat, arata pustiit si avea crengile goale, intoarse si rasucite.

Al doilea fiu a spus ca parul era plin de mugurisi de flori gingase care raspandeau un parfum imbatator. Parul promitea mult.

Al treilea fiu a spus ca parul era viguros si frumos, cu multe frunze verzi si lucioase care te impresionau prin fosnetul lor.

Al patrulea fiu a fost de acord cu spusele celorlalti si a spus ca parul era implinit si robust, iar crengile sale se plecau sub greutatea delicioaselor fructe

Tatal le-a spus ca toti aveau dreptate, ca fiecare dintre ei a vazut doar o ipostaza, un anotimp din viata copacului. Nu poti judeca pe nimeni, a mai adaugat omul, cunoscand doar o perioada din viata sa, fara sa stii ce a fost in viata sa inainte si ce anume l-a determinat sa fie ceea ce este azi.

Intreaga esenta a firii, a intelepciunii, a bucuriei, a placerii si a dragostei pe care ti-o da viata nu se poate masura decat la sfarsitul tuturor anotimpurilor. Un om este o suma a tuturor perioadelor din viata sa, mai bune si mai rele, mai frumoase si mai urate. Daca privesti un om doar in iarna sa, vei rata promisiunea primaverii, frumusetea verii si bogatia toamnei.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!