Afla ce ganduri te distrug pe interior, alege o soseta si vezi rezultatul

Afla ce ganduri te distrug pe interior, alege o soseta si vezi rezultatul

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 February 2019 in Teste de Personalitate

Cu totii purtam si ne plac sosetele. Indiferent de tipul sosetelor preferate, astazi iti propunem un test inedit. Alege o soseta si vezi ce spune despre personalitatea ta.

Alege o soseta fara sa te gandesti prea mult!

Ai ales soseta nr. 1

Inseamna ca esti o persoana jucausa, plina de energie, cu simtul umorului, prietenoasa si care nu se teme sa se prosteasca in fata prietenilor.

Ai ales soseta nr. 2

Inseamna ca esti o persoana optimista, eleganta, recunoscatoare, norocoasa si gata sa-i multumeasca pe cei dragi.

Ai ales soseta nr. 3

Inseamna ca esti o persoana indrazneata, interesanta, sociabila si care nu se teme de noi aventuri.

Ai ales soseta nr. 4

Inseamna ca esti o persoana care are incredere in ea, care se poate adapta oricarei situatii, mereu draguta cu ceilalti si gata sa ajute orice prieten.

Ai ales soseta nr. 5

Inseamna ca esti o persoana curajoasa, indrazneata, originala si mereu in alerta la orice s-ar putea intampla cu tine sau cei dragi.

Ai ales soseta nr. 6

Inseamna ca esti o persoana uimitoare, calculata, serioasa, conservatoare, dar care se gandeste mereu la cum sa-si ajute prietenii

Ai ales soseta nr. 7

Inseamna ca esti o persoana sociabila, gratioasa, amuzanta, care se poate integra in orice mediul social si poate coopera cu oricine.

Ai ales soseta nr. 8

Inseamna ca esti o persoana multumita de sine, inteligenta, iubitoare si care poate insenina ziua oricui ii trece prin cale.

Ai ales soseta nr. 9

Inseamna ca esti o persoana seducatoare, plina de viata, captivanta, deschisa si calda.

Ai ales soseta nr. 10

Inseamna ca esti o persoana excentrica, superba, nebuna si care iese din tipare prin vestimentatie si comportament.

6 greșeli uriașe care te îndepărtează de succes

Drumul către succes nu este întotdeauna ușor. Și cu toate astea, unii obțin succesul mai devreme, alții mai târziu, însă alții, oricât de mult efort ar depune nu pot nicidecum să îl obțină. De ce? Poate că este vreun secret? Nu prea cred. Mai degrabă, unii oameni fac greșeli uriașe, dar în același timp banale, și se îndepărtează de succes.

1. Sunt extrem de independenți

Toți oamenii au nevoie de susținere. Indiferent dacă este vorba de business sau viață personală. Însă, sunt unii oameni care fac tot posibilul să-și rezolve singuri problemele. Se pare că nu cer acest ajutor din frica de a primi un refuz. Sau poate că își supraevaluează puterile și capacitățile.

În orice caz vor eșua și, mai devreme sau mai târziu, vor înțelege că fără sprijinul prietenilor, oamenilor cu aceeași gândire, oameni care știu și sunt competenți, drumul lor spre succes va fi mult mai lung sau vor ajunge să se oprească la jumătatea drumului.

Totuși, odată ce decizi să ceri ajutorul cuiva, trebuie să fii pregătit să îl oferi tu însuți.

Este foarte important să ai oameni alături pe drumul spre succes.

2. Nu sunt pregătiți pentru eșec și le este foarte frică

Orientându-te spre succes, nu trebuie să uiți și despre posibilele eșecuri. Lucrurile ar putea lua o întorsătură la care nici nu te-ai așteptat. Un plan de rezervă te va ajuta să treci peste fazele negative, care pot aduce eșec.

Unii oameni de afaceri au reușit să facă față provocărilor, în timp ce alții au ajuns în pragul falimentului, datorită acestui „plan pesimist”, pregătit din timp în cazul unor situații neprevăzute. Pentru ei eșecul nu este o înfrângere – dar un factor disciplinar.

3. Petrec prea mult timp analizând

Atenția, capacitatea de a analiza situația, prevăzând fiecare pas – sunt foarte importante pentru orice afacere. Pentru că pierzând o șansă, poți să pierzi și câștigul.

De foarte multe ori în spatele atenției se ascunde îndoiala și neîncrederea în forțele proprii, iar analiza minuțioasă a fiecărui pas făcut – perfecționism, dorința de a crea totul ideal. Perfecționismul este considerat dușmanul creativității, iar analizele îndelungate și îndoielile – cel mai mare dușman al oricărui business.

4. Le este frică de tot ce este nou

Lumea se schimbă incredibil de repede, la fel de repede cum se dezvoltă tehnologiile informaționale. Însă unii oameni nu prea acceptă aceste schimbări. Cu cât sunt mai maturi, cu atât le este mai greu să le înțeleagă rostul și să le utilizeze. Din acest motiv, ei continuă să utilizeze vechile metode de lucru, în detrimentul afacerii.

Tot mai mult angajatori care își caută specialiști tineri, susțin că aceștia au nevoi de creativitate. De ce? Pentru că un om creativ este deschis pentru toate schimbările, nu acceptă regulile stricte și este în căutarea soluțiilor neobișnuite. Anume un așa om este capabil să obțină succes în orice domeniu de activitate.

Incapacitatea de a trăi și activa în pas cu schimbările duce la falimentul oricărei afaceri.

5. Își dau dreptate doar sieși, fără să țină cont de părerile altora

Una dintre cheile succesului – munca în echipă. O echipă de oameni creativi pot face ceea ce nu este capabil un singur om. Și aici este importantă părerea fiecărui membru, indiferent de funcția pe care o are. Evident că în orice echipă există un lider, funcția căruia este să asigure activitatea echipei, de rezultatele căruia răspunde el și restul membrilor.

Însă de foarte multe ori se întâmplă că liderul face parte din categoria de oameni care consideră că ei au întotdeauna dreptate. „Eu nu pot să greșesc!” – gândesc ei și spun: „Fă așa cum am spus eu!”. Rezultatul unui asemenea stil autoritar de conducere – angajați infantili, fără inițiativă. Și nici nu poate fi vorba de succes aici.

6. Cred că și-au atins scopul și acum au voie să se relaxeze

Există oameni cărora din copilărie le-au prorocit viitor neobișnuit. Despre ei spuneau că sunt inteligenți și curajoși de la natură. La grădiniță sau la școală ei se evidențiau de colegii lor prin modul de gândire și dezvoltare. Însă, întâlnindu-i la o vârstă matură, observăm că ei nu se deosebesc de restul oamenilor. Și cu toate acestea, unii dintre ei acuza „circumstanțele”, părinții – pe oricine, numai nu pe ei.

Se cunoaște bine că și talentul de la natură poate muri, dacă el nu este antrenat. O persoană mai puțin talentată, însă cu dorința arzătoare de a deveni mai bun – va deveni mai bun și va obține succes.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!