Afla care este numarul maturitatii si cum poti sa-ti indeplinesti visele

Afla care este numarul maturitatii si cum poti sa-ti indeplinesti visele

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 October 2018 in Numerologie

De multe ori, simbolurile mistice ale numerelor ne ajută să ne înțelegem mai bine, de aceea au fost calculate din vremuri vechi numărul destinului sau numărul vieții. Descoperă și numărul maturității, cel care reprezintă capacitatea ta de a-ți împlini marile visuri și de a trăi viața așa cum ți-o dorești.

Numărul maturității este simbolic pentru speranțele și ambițiile pe care le avem de obicei după vârsta de 35 de ani, când viața ne schimbă și ne obligă să luăm decizii noi. El ne arată într-o anumită măsură pașii pe care ar fi bine să îi urmăm, direcția potrivită și, poate, modul cel mai simplu de a rezolva conflictele interioare.

Urmărește tabelul de mai jos și descoperă ce număr corespunde cu prima consoană a numelui tău. Se spune că acesta este numărul maturității, așa cum prima vocală a numelui tău este legată de personalitatea ta și de trăsăturile de caracter mai puțin cunoscute.

Numărul maturității. Ce reprezintă cifra 1

Ești o fire dominatoare și puternică și vrei să fii independent, indiferent de situație. Vei cunoaște succesul și vei avea satisfacții mari în viață dacă știi să îți canalizezi energia și nevoia de independență către scopurile cu adevărat importante.

Ce semnifică numărul 2

Dacă numărul maturității este 2, ai un dar aparte să fii amabilă și prietenoasă cu cei din jur, să îi cucerești cu firea ta deschisă. Dar, oricât de mult te-ai strădui să fii imparțială, sunt situații în care trebuie să alegi și nu va fi ușor. Mereu vei oscila între ceea ce vrei și ceea ce trebuie.

Numărul maturității 3

Dacă prima consoană a numelui tău corespunde cu numărul 3, cel mai mare atu al tău în viață este încrederea de sine. La maturitate, această încredere te va ajuta să te menții mereu deasupra, să treci peste tot ce este greu și să obții mai ușor decât alții ceea ce vrei.

Semnificația cifrei 4

Ești realistă și foarte organizată. Acestea sunt principalele calități pe care le arată numărul maturității 4. Profită de calitățile tale, caută o carieră în care să le folosești la maximum și vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești.

Numărul 5 și calitățile lui

Dacă ai acest număr, ești o persoană dinamică și plină de energie. Ești ingenioasă, ai mereu tot felul de idei și lumea te apreciază pentru implicarea de care dai dovadă în tot ceea ce faci. Nu va fi greu să îți realizezi visurile, dacă acestea sunt realiste.

Numărul maturității 6

Ești organizată și generoasă, te implici în problemele altora și îți place să îți ajuți prietenii la necaz. Numărul 6 arată că ești gata oricând să faci sacrificii, iar acest lucru te va ajuta să ajungi mai sus și să îți realizezi visurile, chiar dacă te vei împiedica uneori.

Ce reprezintă numărul 7

Îți place singurătatea și petreci mult timp doar cu tine, analizându-ți viața, visurile, realizările, împlinirile sau eșecurile. Acest lucru te ajută să îți dezvolți intuiția și să capeți mai multă încredere în forțele proprii, astfel că știi din timp ce cale este mai bună pentru tine.

Semnificația numărului 8

Ești o persoană activă și te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de făcut. O dată ce ți-ai stabilit un obiectiv, nu te lași până nu ajungi la el, chiar dacă o mai iei și pe căi ocolite. Oamenii te apreciază pentru tenacitate și îți poți construi o carieră frumoasă.

Numărul maturității 9

Ești o fire interiorizată, dar înțeleaptă și răbdătoare. Îți dai seama imediat ce vor oamenii din jurul tău, poți discerne fără greș răul de bine și poți vedea înaintea altora care sunt nevoile reale ale cuiva apropiat. Oamenii au nevoie de tine și de sfaturile tale, ceea ce te ajută să descoperi calea cea mai bună pentru a te realiza.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!