Adevarul despre tine scris in data ta de nastere, cand te-ai nascut ai primit un destin

Adevarul despre tine scris in data ta de nastere, cand te-ai nascut ai primit un destin

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 November 2017 in Dezvoltare PersonalaSfaturi

Un conglomerat de energii au influentat ziua in care te-ai nascut. Hai sa vedem de ce beneficiezi.

1 Numarul „ UNU” spune totul de la sine.

Este semnul oamenilor creativi, originali si mult prea independenti. Sunt caracterizati de doua trasaturi antagoniste: pe de o parte sunt increzuti in sine, fiind un exemplu de urmat, iar pe de alta – individualisti si egoisti care nu se socot cu parerea altora. Adesea preiau rolul de lider si initiator al actiunilor, sunt atrasi de tot ce-i nou, fiind fermi in actiuni.

Sunt suficient de ambitiosi si gata sa riste pentru a-si atinge scopul. Printre caracteristicile negative: sunt impulsivi, mult prea increzuti in sine si incapatanati. Din cauza unei bariere native, le este destul de dificil sa demonstreze toata plenitudinea si profunzimea sentimentelor lor, chiar si in relatiile cu cei mai dragi.

2 Pe data de „DOI” sunt nascuti cei caracterizati de hipersensibilitate.

Reactioneaza chiar si la o rugaminte a unui strain. „DOI” este simbolul echilibrului si a unui parteneriat trainic. Sunt parteneri perfecti pentru business, prietenie, cuplu. Istorioarele de dragoste din povesti sunt despre relatiile lor. Adesea „DOI” are statutul de intermediar, deoarece sunt diplomati innascuti: sinceri, educati, receptivi. Mai e si cifra sacramentala a pictorilor si romanticilor.

Ei muncesc cu succes in echipa. In acelasi timp, sunt lipsiti de initiativa si nu le place sa fie in centrul atentiei. Adesea, modestia lor supradozata este bariera care nu le permite sa rezolve problemele importante. O alta extrema a unui caracter sensibil este tendinta spre depresie.

3 „TREI” este semnul imaginatiei artistice, intelectului creativ, comunicarii si compasiunii.

Este simbolul interactiunii si neutralitatii. Este simbolul optimistilor incurabili, care pot fi fericiti si stiu sa se bucure de viata. Au o stare de vesnic indragostit. Poseda perfect simtul umorului. Au o intuitie perfecta, care ii ajuta sa identifice cele mai importante ganduri si idei. Merita sa apleci urechea la ceea ce spune un „TREI”. Ca si un cazul unui „DOI”, sentimentalismul lor se retrage in cealalta extrema si in clipele de tristete inclina spre depresie, preamarind problemele minore.

4 „PATRU” este responsabil, cu bun simt, serios, de incredere, caruia nu-i este frica de probleme complicate, pe care le rezolva.

Cei din jur simt foarte repede acest lucru si nu este intamplator ca sunt rugati permanent sa ajute, ceea ce si fac. Cei nascuti in aceasta zi au o reputatie impecabila. Sunt capabili sa agoniseasca bogatii doar din propria activitate. Ai impresia ca nu exista activitate pe care sa nu o cunoasca.

Multi „PATRU” inclina spre stiintele exacte. Au o atitudine corecta fata de esecuri, stiind ca un esec este parte componenta a experientei. Sunt capabili sa faca concluzii corecte din propriile greseli, folosindu-le drept punte spre viitorul succes. Mai mult decat atat, orice bariera sau dificultate aprind doar flacara de invingator si, fara a-si precupeti fortele, persevereaza pana inving.

5 „CINCI” este simbolul libertatii in numerologie.

Cei nascuti sub acest simbol, stiu perfect cum sa-l foloseasca. „CINCI” este caracteristica aventurierilor si a calatorilor inraiti. Sunt foarte buni interlocutori, curiosi, universali. Adesea este numarul geniului. Cei care au venit pe lume in aceasta zi tind spre misticism. Sunt atrasi de tot ce este misterios, straniu, necunoscut…

Un sfat pentru „CINCI”: franeaza! Nu fa concluzii pripite din anumite situatii si nu forta evenimentele. Caracterul tau nerabdator si tendinta de a lua decizii pripite iti pot juca festa si te pot face nefericit.

6 „SASE” este simbolul iubirii si intelegerii, sinceritatii si devotamentului, familiei si prieteniei.

Cei nascuti pe data de „SASE” au foarte dezvoltat sentimentul responsabilitatii, talentul artistic, atractia pentru stiintele umaniste. Sunt marinimosi, buni casnici, ii ajuta pe altii cu un sfat si, nu rareori, cu bani. „SASE” sunt prieteni perfecti carora le poti incredinta cele mai mari taine. Pe langa aceasta, „SASE” este dominat de o gelozie orbitoare. Sunt destul de incapatanati, agasanti, le place sa fie lingusiti.

7 „SAPTE” este semnul intelepciunii si ratiunii, care adesea le domina sentimentele.

Nu intamplator, cei nascuti sub acest numar „norocos” (sincer, le merge permanent!), adora cititul, sunt gata oricand sa invete tot ce este nou si isi leaga viata de o activitate intelectuala. Au un puternic potential pentru stiinta si inventii. Le place singuratatea, sunt perfectionisti. Pe partea negativa: au un caracter ascuns, tind spre cearta, sarcastici, se autoizoleaza, sunt incapatanati si irascibili.

8 „OPT”, in numerologie, este simbolul puterii, al protectiei, aptitudinii de a conduce si a executa.

Cei nascuti pe data de „OPT” al oricarei luni, adesea se regasesc in politica, devin experti in domeniul administrarii corporatiilor si se simt destul de confortabil in functii de conducere (de altfel, la fel se manifesta si in sex). Sunt egoisti, vulnerabili in fata laudei, viseaza sa fie recunoscuti de toata societatea. „OPT” este cifra care presupune un venit substantial si un succes material.

Nu incerca sa apelezi la milostenia unui „OPT” , deoarece mustrarile de constiinta le sunt straine. La categoria cu semnul „minus” poate fi trecuta ambitia exagerata, „mana de fier” in administrare si nerabdarea in relatiile cu oamenii. Banii mari si veniturile ametitoare il pot face vulnerabil pe un „OPT”.

9 „NOUA” este unul dintre cei mai sentimentali reprezentanti ai calendarului lunar.

Sunt prieteni dezinteresati, partener romantic in viata, partener de afaceri interesat. „NOUA” are un talent de scriitor nativ. Nu-l rata! Una dintre caracteristicile proeminente este marinimia. Toti mentioneaza aceasta. Iarta usor si nu observa neajunsurile celor din jur. Sunt colaboratori responsabili, care executa orice proiect la timp. Unicul neajuns al unui „NOUA” este administrarea superficiala a finantelor proprii. Sunt „capabili” sa piarda sume mari de bani intr-o clipa.

10 „ZECE” este una dintre cele mai controversate cifre.

Este o combinatie a doua cifre sacramentale, care au urmatoarea semnificatie: „Ori tot ori nimic”. Cei nascuti sub „ZECE” actioneaza simplu si rectiliniu, evita intrigile, situatiile complicate si planurile smechere, aleg un drum corect, sigur si evident. Sunt curati la suflet si au inima mare, sunt respectati de catre prieteni si permanent atrag atentia celor din jur. Un sfat pentru „ZECE”: vizualizeaza scopurile si visele. Trebuie sa le examinezi minutios ca ele sa se materializeze.

11 „UNSPREZECE” este cifra care poseda cea mai mare incarcatura spirituala.

Din copilarie, aleg drumul dezvoltarii spirituale si binefacerii. Valorile materiale sunt pe ultimul loc. Ei au grija, in primul rand, de suflet. Aceste persoane constientizeaza puterea cuvantului. Din acest motiv, cantaresc orice cuvant si niciodata nu dau sfaturi banale si recomandari. Chiar ca trebuie sa apleci urechea la sfaturile acestor persoane. Poti fi sigur ca ei au cantarit totul si cunosc consecintele unei astfel de decizii. Intuitia interioara margineste cu extrasensorul.

12 „DOISPREZECE” a luat de la „UNU” puterea de vointa, atitudinea pozitiva fata de viata si energia inepuizabila.

De la „DOI” – armonia interioara, echilibrul fortelor, talentul organizational splendid si comunicabilitatea. „DOISPREZECE” este numar sacru pentru toata umanitatea si acest lucru trebuie luat in calcul. Cu mii de ani in urma, a fost ales ca unitate de masura a timpului zilei, a impartirii anului in luni si a lungimii (1 picior = 12 inch). Nu in zadar, pe umerii acestor persoane este pusa povara de a schimba lumea in bine. Ei sunt misionari!

13 „TREISPREZECE” este cifra cea mai controversata in numerologie si semnifica etapa transformarii.

Cei nascuti pe data de treisprezece nu-i pot lasa indiferenti pe cei din jur. Purtatorii acestui cod numeric tind toata viata spre perfectiune. In viata lor permanent au loc schimbari, atat in cea personala, cat si la locul de lucru. Cuvantul „stabilitate” sigur nu este din lexicul lor. Unul dintre deficiente este intoleranta fata de cei din jur. Dupa un conflict temeinic, foarte rar ofera a doua sansa, chiar daca cineva merita. In afara de aceasta, sunt destul de lenesi, ceea ce este un obstacol in atingerea scopurilor.

14”PAISPREZECE” este cifra celor care cred in libertatea absoluta, fara careva rezerve.

Nici nu incerca sa-i limitezi. Pur si simplu, vor pleca din viata ta pentru totdeauna. Se aprind destul de usor. Mai bine sa te feresti de situatii conflictuale cu ei. In valtoarea certii, pierd controlul, iar mai apoi regreta. O caracteristica deosebita este extazul sexual. Nu vei gasi persoane care sa iubeasca mai cu foc decat ei. Sunt iubareti si, chiar daca sunt intr-o relatie stabila, mai au in vizor pe cineva.

Purtatorii acestui cod numeric falimenteaza in afaceri, deoarece aceasta cifra este legata de pierderea bunurilor materiale. Ar trebui sa aiba o atitudine destul de grijulie fata de finantele personale. Administrarea lor, mai eficient ar fi sa o incredinteze unui partener de incredere, aura caruia poate evita evenimentele proaste.

15 „CINCISPREZECE” este cifra inventatorilor si fantezistilor.

De la mama-natura, acestia se nasc cu o sumedenie de talente: de la cele tehnice pana la cele poetice. Multe dintre acestea vor deveni profesie. Insa, pentru a solutiona cele mai complicate probleme, adesea nu au rabdare si disciplina interioara. Orice problema o iau prea aproape de suflet. Insa, nu au invatat sa-si exprime dezacordul si prefera sa taca.

Sunt hipersensibili si reactioneaza bolnavicios la orice critica. Reprezentantii acestui cod numeric au foarte bine dezvoltat sentimentul compasiunii. Ei simt mult mai profund durerea altora, decat majoritatea. Nu se pot impaca cu situatia cand cel slab si neajutorat este oprimat.

16 „SAISPREZECE” spune ca persoana are un profil analitic profund. Nimic nu vorbeste despre adevaratele lui sentimente.

Responsabil, educat, receptiv, marinimos, in felul sau misterios si independent. Are o intuitie perfecta. Responsabil la 200%. In tinerete, nu are frica sa-si spuna punctul sau de vedere deschis si cu demnitate. Dar aceasta ii poate aduce eticheta de atotstiutor. Odata cu trecerea anilor, se retrage in sine si devine mult mai retinut, inchis, taciturn, atent. Uraste superficialitatea. Daca a decis sa initieze o relatie, atunci sentimentele lui sunt puternice si serioase. Este un partener foarte sentimental si loial.

17 „SAPTESPREZECE” este foarte rezistent! Inimaginabil cum pot coabita caracteristicile fizice puternice cu un suflet care poate fi ranit foarte usor.

Vrei sa le cuceresti inima? Manifesta-ti sincer dragostea si mangaierea. „17” nu suporta falsurile si fatarnicia. Din copilarie, caracterul lor delicat nu suporta critica. Ei nu se pot impaca cu refuzul. Cuvintul „NU”, spus la adresa lor, ii face momentan suparati si chiar agresivi. Daca cred in ceva, este imposibil sa-i convingi de contrariu. Le place atentia deosebita fata de propria persoana. Adesea, au rolul de muza si sursa de inspiratie pentru oamenii de creatie.

18 „OPTSPREZECE” este simbolul luptatorilor pentru dreptate. Acestia sunt gata sa stea pana la ultimul in apararea drepturilor prietenilor si colegilor.

In acelasi timp, sunt destul de conservativi. In orice activitate, se sprijina doar pe propria experienta si propriile cunostinte. Foarte rar apleaca urechea la parerea altora. „18” este cifra aristocratilor nativi. Vor suferi foarte mult si chiar pot cadea in depresie, daca le va fi patata reputatia. Vor face tot posibilul ca sa o restabileasca.

Sunt preocupati de exteriorul lor si de cat de atractivi sunt pentru cei din jur. Foarte rar nimeresc in situatii curioase, deoarece actioneaza foarte atent. In relatiile de dragoste, pentru ei este important respectul reciproc. Adesea, aceste persoane au o relatie emotionala profunda cu mama lor, doarece sustinerea morala si acceptul sunt foarte importante pentru ei.

19 „NOUASPREZECE” este exact „Ce vei semana, aceea vei culege”. Acest proverb simbolizeaza exact calea unui „19”.

Scenariul vietii lor aminteste de imparatia oglinzilor. Ar trebui sa fie foarte atenti la ceea fac si vorbesc. Orice fapta (buna sau rea) niciodata nu trece neobservata. Totdeauna este oglindita si returnata inzecit. Nu rareori platesc pentru greselile din trecut. Sunt energici, pragmatici si hotarati. Prefera stabilitatea, in familie si in profesie. Foarte rar isi rup radacinile. Materialisti pana in maduva oaselor. Pentru ei este valoare doar ceea ce poti atinge cu mana. Orice succes are exclusiv echivalent in bani.

20 „DOUAZECI” categoric nu suporta singuratatea. Cu cat mai multi oameni sunt in jur, cu atat mai bine.

Sunt oratori perfecti si prieteni de incredere. Activeaza perfect in echipa. Cu placere participa la activitatile publice. Le plac petrecerile galagioase, spectacolele…
Sunt ospitalieri, sufletisti, intreprinzatori. Romantici. Le place muzica si dansurile. Poseda un mare potential creativ. Despre astfel de persoane se spune ca sunt „alintatii sortii”. Multe dorinti li se indeplinesc, de parca ar folosi un betisor fermecat. Straniu ca ei totusi se plang pe viata, sunt insatisfacuti de realizarile personale. Cad usor sub influienta altor persoane.

21 „DOUAZECI SI UNU” sunt cei mai iubitori de viata. Sunt gata sa multumeasca pentru faptul ca s-au nascut.

De regula, provin din familii instarite. Faptul ca de doua ori pe an, pe data de 21, soarele se afla in zenit, simbolizeaza caracterul lor prozaic. Ei sunt marcati de bani, pe care ii iubesc cu ardoare. Ajung economisti, bankeri, finansisti desavarsiti. Le poti incredinta fara frica administrarea bugetului familiei.

Pentru ei are o mare importanta statutul lor social si pozitia ierarhica a partenerului. Sunt cinici si ironici. O alta slabiciune este sexul, la care se gandesc permanent. Sunt capabili sa faca diferenta dintre sentimente si atractia animalica. De aceea, chiar daca si tradeaza, exclusiv din cauza instinctului, excitarii debordante si pentru a debloca anumite energii.

22 „DOUAZECI SI DOI” este simbolul invataturii.

Celor nascuti sub acest semn le place sa-i invete pe altii si reusesc perfect. Activitatea pedagogica si lectiile sunt pentru „22”. Sunt eruditi, iar orizontul lor este foarte mare. Misiunea lor e sa descopere si sa explice celorlalti cele mai complicate procese, care se petrec atat pe pamant, cat si in afara lui. De aici li se trage atractia pentru cosmos.

Nu le este frica sa-si asume responsabilitatea, atat pentru cuvintele spuse, cat si pentru faptele savarsite. Acesti oameni trebuie neaparat sa fie laudati si sa li se faca complimente de la care infloresc. Iar succesul in viata nu-l obtin intamplator, ci datorita unei munci asiduue. Printre cei nascuti pe „22” se regasesc multi filantropi si mecenati.

23 „DOUAZECI SI TREI” este marcat de aventuri si permanent avanseaza.

Cei nascuti sub acest semn sunt viteji, hotarati, impulsivi, tind spre mai mult, comunicativi si schimbatori. Poseda un mare potential in afaceri, in activitatea financiara si in domeniul inovatiilor. Au un spectru larg de talente si pot reusi in orice domeniu, datorita intelectului deosebit, creativitatii si ideilor progresive. Sunt plini de optimism, entuziasm si curiozitate.

Cel mai important lucru pentru ei in viata este libertatea. Nu le place sa raporteze nimanui. Poseda o forta colosala de atractie pentru persoanele de sex opus. Sunt parteneri sexuali senzuali. Atrag ca un magnet situatii complicate si probleme. De aceea, viata lor nu este simpla.

24 „DOUAZECI SI PATRU” este simbolul securitatii si loialitatii.

Nu exista reprezentant al calendarului lunar mai atent si mai grijuliu. Inainte de a face un pas cat de mic, cantaresc minutios toate „pro” si „contra”, evalueaza posibilele consecinte si doar dupa aceasta adopta o decizie.

Nu fac parte din categoria de a se arunca in valvataie fara a cantari tot. Un loc deosebit in viata lor il ocupa hrana, care se manifesta sub diferite forme. Ar putea deschide un restaurant sau ar putea avea faima de bucatari iscusiti. Despre disciplina lor perfecta pot fi compuse legende.

25 „DOUAZECI SI CINCI” sunt ghidati in viata de intuitia care margineste cu aptitudinile paranormale si prezicerile.

Misticul il au in interiorul lor. Sunt persone cu un simt deosebit. Nu ai dreptul sa ignorezi parerea lor. Daca un astfel de personaj a decis in ultimul moment altfel, din motivul ca „a simtit ceva”, conformeaza-te fara a solicita explicatii. Nu e vorba doar de intuitie. E ceva mai mult. Daca adunam doi cu cinci obtinem sapte, iar acesta este simbolul intelectului. A savarsi fapte negandite, nu este regula lor.

26 „DOUAZECI SI SASE” Doi plus sase este egal cu opt, doua cercuri care semnifica infinitul. Este simbolul relatiilor trainice.

Sunt cei mai devotati prieteni si parteneri de viata. Aceste persoane isi asuma rolul de protector. Pentru aceasta poseda toate aptitudinile primare: caracter puternic, energetica, talentul de conducator, saritor la nevoie. Pe de alta parte, partile negative sunt fudulia, tendinta spre puterea absoluta si dorinta de a-i subordona pe toti. Acestor persoane le place ordinea, iar in viata lor domina curatenia si frumusetea.

27 „DOUAZECI SI SAPTE” in numerologie are proprietati de vindecare.

Reprezentantii ei isi gasesc vocatia in medicina si sanatate. Sunt niste vraci foarte buni. Adesea se regasesc printre partasii medicinii netraditionale. Au o intuitie dezvoltata, emotionali, apti pentru consolare profunda. Compasiunea pentru cei dragi este prezenta in fiecare celula. Niciodata nu se opresc. Invata din experienta vietii si o iau de la capat dupa fiecare esec. Sunt dominati de schimbarea radicala a dispozitiei, nerabdatori si increzuti in sine.

28 „DOUAZECI SI OPT” simbolizeaza legea.

Cei nascuti pe aceasta data sunt persoane foarte responsabile. Permanent ii indeamna pe cei din jur la disciplina si la respectarea regulilor scrise. Nu te vei mira daca vei descoperi o asemenea persoana printre judecatorii de valoare sau printre legiuitori. O alta extrema: niciodata nu-si recunosc vina si permanent ii invinuiesc pe cei din jur. Acest caracter autoritar este diluat de cifra „doi”, care ii inobileaza cu fantezia de creatie si imaginatie bogata.

29 „DOUAZECI SI NOUA” este o cifra cu un potential emotional imens.

Nu rareori se regasesc la extreme (azi il iubesc, maine il urasc). Acest fapt se datoreaza pozitionarii celor doua cifre la extreme. Prima ii face pacificatori, iar cea de-a doua – aventurieri carismatici. Pe parcursul vietii prietenesc cu banii. Acestia vin destul de usor. Primescsc bine si castiga la loterie. Insa cu viata personala au de muncit serios. Permanent se indragostesc gresit. Alaturi de partener se simt neaparati.

30 „TREIZECI” este caracteristica oamenilor de afaceri, a celor independenti si cu vointa de fier.

Au o memorie fenomenala. Se pot concentra perfect, „deconectandu-se” de mediul din jur. Posibilitatile intelectuale sunt nelimitate, iar pertinenta si repeziciunea mintii ii ajuta sa depaseasca orice situatie dificila. Viata lor este plina de evenimente. Alaturi de astfel de persoane nu te plictisesti. Daca vrei un raspuns pertinent despre situatia creata, intreaba un „30”. Nu se vor sinchisi sa-ti spuna verde in ochi tot adevarul si sa-ti dea un sfat util.

31 „TREIZECI SI UNU” este semnul celor independenti si fixati pe scop.

Nu rateaza nicio sansa oferita de viata. Au un stil creativ individual in tot ce fac. Orice munca de care se apuca, va fi dusa pana la perfectiune. Aceasta aptitudine le permite sa ocupe un loc superior in societate. Sunt organizatori perfecti ale celor mai indraznete proiecte. Nu le place sa mearga pe cai batatorite si de fiecare data cauta directii noi. Pretuiesc stabilitatea si devotamentul. Nu incerca sa-i minti. Vei pierde increderea lor pentru totdeauna.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!