Aceste trucuri te va ajuta sa atragi mai usor bogatia de partea ta

Aceste trucuri te va ajuta sa atragi mai usor bogatia de partea ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2019 in Superstitii

De ce unele doamne sau domnișoare nu se plâng de bani, în timp ce altele abia se descurcă? Cum poţi atrage mai mulţi bani în casă? Cum e mai bine să gestionezi banii, astfel încât să ai mereu portofelul plin?

Ce trebuie să faci ca să ai mereu portofelul plin… Trucuri ce merită încercate!

Ei bine, azi îţi prezentăm câteva metode interesante de a atrage bani, metode care, surprinzător sau nu, chiar funcţionează!

Atragerea banilor în înţelepciunea populară

Unii le numesc superstiţii, în timp ce alţii sunt convinşi că aceste trucuri chiar funcţionează, dând drept exemplu poveşti despre ieşire din sărăcie şi transformări financiare uluitoare. Pe final, îţi prezentăm şi alte obiceiuri de atragere a bogăţiei culese din popor.

– Nu ţine niciodată portofelul gol. Ai grijă să ai mereu în el cel puţin o bancnotă.

– Menţine lunar o evidenţă clară a banilor. Banilor le place să fie număraţi!

– Nu încărca portofelul cu lucruri inutile! În plus, aranjează bancnotele în ordine descrescătoare, de la cele mai valoroase, la cele mici.

– Nu privi insistent banii care nu îţi aparţin.

– Nu face planuri bugetare asupra banilor care nu se află încă în posesia ta.

– Scoate bani dimineaţa sau pe timpul zilei, şi nu seara după lăsarea întunericului.
Trucuri utile pe care trebuie să le încerci!

– Portofelul perfect

De regulă, portofelul unei femei conţine de toate: fotografii ale membrilor familiei, bonuri, chitanţe, carduri de reduceri, dar rareori bani!

Ca să atragi mai mulţi bani în portofel, ţine mereu în el cardurile bancare, bancnote mari, dar şi mărunţiş. Nu mai lua după tine chitanţele şi facturile, sau alte hârtii legate de cheltuieli. În plus, scoate din portofel fotografiile celor dragi! Astfel vei fi mai puţin tentată să cumperi pentru ei cadouri şi atenţii costisitoare şi nejustificate!

– Arborele de jad sau planta banilor

Arborele de jad este o plantă extraordinară, care, potrivit denumirii sale, poate atrage bogăţie în casă. Achiziţionează această plantă, ţine-o mereu în casă şi îngrijeşte-o cu grijă ca să scapi de problemele financiare!

Alege o plantă deja sădită în ghiveci, apoi ud-o cu apă picurată din căuşul palmelor. Astfel îi vei transmite mai multă energie şi vigoare. Îngrijeşte-o atent şi nutreşte faţă de ea gânduri şi sentimente pozitive, iar ea te va răsplăti prin atragerea de mai mulţi bani!

– Alege cu grijă culoarea bancnotelor

Fie că pui bani deoparte în puşculiţă sau într-o casetă de valori la o bancă, alege şi aranjează cu grijă bancnotele. Bancnotele care atrag cei mai mulţi bani sunt cele de culoare verde, albastră, galben sau roşie. Fii atent şi la starea lor, dar şi la inscripţiile, însemnele şi imaginile ilustrate pe ele – înlocuieşte bancnotele uzate cu altele noi şi, dacă îţi displac anumite elemente grafice desenate pe ele, alege alte bancnote mai atractive.

– Chibzuieşte corect banii

Legea atracţiei banilor spune că nu e deloc bine să cheltui deodată toţi banii pe care îi iei cu tine. Mai mult, şi cheltuielile neprevăzute, neplanificate, alungă banii şi atrag energie financiară nefastă.

Când iei salariul, distribuie venitul astfel:

– Bani pentru depozite bancare, fonduri de economii sau „puşculiţă”

– Bani pentru acte caritabile

– Bani pentru cadouri

– Bani pentru cheltuielile de zi cu zi

– Oferă mai mult ca să primeşti mai mult

Ştii vorba aceea, culegi ceea ce semeni, iar biserica ne vorbeşte şi ea despre zeciuială: „Oferă din puţinul tău şi vei primi înapoi înzecit”.

Aşadar, fii darnic! Nu înseamnă să oferi tot ce ai, ci atât cât vrei şi cât poţi. Poţi ajuta oameni nevoiaşi în mod direct sau prin depuneri în fonduri de binefacere, tu decizi.

Distribuie sa afle si prietenii tai ! Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!