Aceste 10 produse naturale curăță perfect arterele: pentru a preveni un atac de cord. Mâncare in loc de medicamente!

Aceste 10 produse naturale curăță perfect arterele: pentru a preveni un atac de cord. Mâncare in loc de medicamente!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Pentru a fi sănătoși, vasele de sânge trebuie să fie în condiții bune! Depunerile de pe pereții vaselor de sânge și depunerile aterosclerotice sunt una dintre principalele cauze ale unor astfel de boli periculoase precum atacul de cord și accidentul vascular cerebral. Blocarea vaselor de sânge duce, de asemenea, la boli coronariene.

Puteți evita problemele sistemului cardiovascular printr-o dietă completă și sănătoasă! În fiecare zi putem deveni mai sănătoși doar consumând anumite alimente. Substanțele naturale din ele vă vor ajuta organismul să se curețe de toxine și să nu le acumuleze în vasele de sânge.

Renunțarea la fumat și alcool, pierderea în greutate, nivelurile ridicate de activitate fizică, o dietă bine planificată sunt elementele necesare pentru prevenirea aterosclerozei. Funcționează la orice vârstă! Nu lăsați să treacă nicio zi fără fructe și legume: acesta este sloganul unei persoane care nu riscă un atac de cord.

Conopida și broccoli

Vitamina K, prezentă în broccoli, ajută organismul să mențină nivelul colesterolului normal. Fibrele alimentare, conținute în conopidă, ajută îndepărtarea tuturor substanțelor nocive acumulate în organism de-a lungul anilor și previne absorbția colesterolului în intestin.

Praz, usturoi, morcovi – aceste legume ajută și la curățarea corpului. Supa de legume, poate fi cea mai bună măsură preventivă din lume!

Curcuma

Curcumina, prezentă în condiment, scade tensiunea arterială și reduce riscul de ateroscleroză de 2 ori cu consum regulat de curcuma! În plus, este un condiment foarte parfumat …

Sparanghel

Sparanghelul întărește sistemul imunitar și regenerează celulele. Saponinele, cumarina, asparagina, carbohidrații, uleiurile esențiale, acizii ascorbici și nicotinici din compoziția sa vă vor ajuta vasele de sânge să rămână curate.

Scorțișoara

Ajută la pierderea în greutate, scade glicemia și stimulează metabolismul. Un vârf de scorțișoară în ceai, cafea și orice altă băutură are o contribuție neprețuită la sănătate!

Avocado

Consumul de avocado nu este o opțiune ieftină, dar din când în când îți poți permite! Datorită conținutului de acizi grași nesaturați, avocado reduce nivelul colesterolului din sânge. Acest fruct este util nu numai pentru sistemul circulator, ci și pentru piele: își îmbunătățește aspectul, previne ridurile.

Rodia

Rodia conține un puternic antioxidant care ajută la eliminarea depunerilor din vasele de sânge și artere. Oamenii care consumă boabele din acest fruct delicios, vasele nu își pierd elasticitatea odată cu înaintarea în vârstă!

Kaki

Potasiul, iodul, antioxidanții și polifenolii din kaki reduc cantitatea de colesterol din vasele de sânge. Unii medici numesc kaki un fruct cardio – este atât de bun pentru inimă!

Spirulina

Spirulina are capacitatea de a restabili microflora intestinală sănătoasă, îmbunătățește funcția ficatului, ameliorează starea pacienților cu angină și care suferă de scăderi de tensiune.

Ceai verde

Un remediu atât de simplu și accesibil precum ceaiul verde va ajuta în tratarea aterosclerozei! Ceaiul verde elimină colesterolul rău și toxinele din organism. În plus, catechinele, care sunt prezente în ceaiul verde, reduc cantitatea de radicali liberi din organism și previn dezvoltarea bolilor grave.

Merișor

Datorită conținutului ridicat de potasiu, merișoarele sunt o resursă valoroasă pentru prevenirea aterosclerozei. Merișoarele normalizează, de asemenea, digestia și toate procesele metabolice, ajutând corpul să rămână sănătos și să nu aibă probleme cardiace!

Amintiți-vă de aceste 10 produse medicale naturale: dacă le includeți în dieta dvs., sistemul cardiovascular va funcționa ca mecanismul unui ceas, iar ateroscleroza arterială nu va mai avea efectele atât de negative!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!