Acest suc vă va ajuta în caz de hipertensiune arterială, gastrită, ulcer stomacal, gută, artrită, precum și de boli ale ficatului și vezicii biliare!

Acest suc vă va ajuta în caz de hipertensiune arterială, gastrită, ulcer stomacal, gută, artrită, precum și de boli ale ficatului și vezicii biliare!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 March 2021 in Remedii NaturisteReteteSanatate

Pentru a avea o viață împlinită și pentru a vă bucura de o sănătate bună, se recomandă să rămâneți la un stil de viață activ și la o nutriție adecvată. Astăzi putem găsi pe piață un număr infinit de produse care provoacă mari daune corpului nostru, însă chiar știind cât de dăunătoare sunt acestea, continuăm să le cumpărăm și să le consumăm.

Motivul este simplu: industria este specializată în oferirea de gusturi super dependente acestor produse, astfel încât să ne fie greu să renunțăm la ele și să le cumpărăm mereu.

Astăzi vă oferim o rețetă care, în ciuda lipsei celui mai bun gust din lume, va ajuta la prevenirea multor boli și la ameliorarea tensiunii arteriale crescute, a gastritei, a ulcerelor de stomac, a gutei, a artritei, precum și a bolilor ficatului și a vezicii biliare.

Se recomandă să beți 50 ml din acest suc pe stomacul gol în fiecare dimineață și veți observa o schimbare în decurs de o săptămână.

Acest suc se face foarte ușor! Îl fac în doar 5 minute și am deja 72 de ani. Am început să beau acest suc acum 5 ani, când am dezvoltat ulcere de stomac. Durerile au fost groaznice, dar acest suc m-a scăpat de ele. De atunci, nu au mai apărut ulcere, dar beau acest suc de 2 ori pe an timp de 2 săptămâni pentru prevenire și mă simt minunat!

Consumul acestui suc ajută, de asemenea:

Controlați tensiunea arterială

Unul dintre mineralele pe care le are această legumă este potasiul, care ajută la desfundarea arterelor și la prevenirea bolilor de inimă.

Creează un efect antiinflamator

Ajută la prevenirea inflamațiilor care pot fi cauzate de artrită sau reumatism, această abilitate este asigurată de cantitatea mare de substanțe nutritive pe care o are pe lângă sarea organică.

Ajută ficatul

Sucul de cartofi acționează ca un produs de curățare pentru întregul corp și este ideal pentru detoxifierea și ameliorarea oricărei boli hepatice. De asemenea, vezica biliară se îmbunătățește semnificativ.

Ideal pentru tratarea gutei

Durerea cauzată de această afecțiune poate fi foarte intensă, așa că consumul acestui suc ajută de obicei la ameliorarea rapidă a inflamației și ameliorarea durerii.

Eficient în tratamentul gastritei și ulcerelor

Acest lucru se datorează efectelor sale alcaline asupra organismului, pe lângă proprietățile sale antiinflamatoare și analgezice. Îmbunătățește efectiv starea gastritei, colitei, ulcerelor și a altor boli de stomac.

Cum se face suc de cartofi?

Acest suc poate fi făcut din cartofi cu tot cu coajă, deoarece conține cea mai mare concentrație de potasiu și vom obține efectul maxim rapid.

Luați un cartof me mărime medie și spălați-l bine, dacă are pete verzi, este moale sau încolțit, atunci nu trebuie folosit.

Apoi tăiați-l cubulețe și puneți-l într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară, se măsoară 50 ml și se adaugă 100 ml apă la sucul rezultat, dacă se dorește, se poate adăuga 1 linguriță de miere.

Multor oameni nu le place gustul sucului de cartofi, însă îl puteți amesteca cu un alt suc, cum ar fi suc de portocale sau morcov sau mere sau cu un compot natural.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!