Acest ceai este capabil să elimine paraziții și să curățe corpul de toxine!

Acest ceai este capabil să elimine paraziții și să curățe corpul de toxine!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 August 2021 in Remedii NaturisteSanatate

Consumul regulat de ceai preparat din aceste 4 ingrediente poate ajuta organismul la prevenirea apariției multor boli, cum ar fi demența, infecțiile, cancerul și multe altele.

Iată care sunt beneficiile acestor 4 ingrediente:

Curcumă

Curcuma este unul dintre cele mai benefice condimente, deoarece are proprietăți puternice antiinflamatoare, antioxidante și de întinerire. Acest condiment poate fi de mare ajutor în tratarea multor afecțiuni. Curcuma (turmericul) este o excelenta sursa de fier, mangan, vitamina B6, fibre si potasiu.

Ghimbir

Ghimbirul este util pentru rezolvarea problemelor legate de digestie și migrenă. Ghimbirul este un aliment cu proprietăți si beneficii deosebite asupra sănătății organismului, atestate de studii de specialitate. Inflamațiile și stresul oxidativ accelerează procesul de îmbătrânire celulară, iar acest efect conduce la o serie de boli degenerative. De aceea, orice compus antioxidant este benefic si aduce o serie de îmbunătățiri care susțin o viață sănătoasă.

Scorţişoară

În țările asiatice, acest condiment este utilizat pe scară largă pentru reglarea nivelului de zahăr din sânge și pentru tratarea infecțiilor virale precum răcelile, gripa și tusea. Substanțele chimice din compoziția scorțișoarei te ajută în lupta cu infecțiile virale si bacteriene, datorită efectului astringent si antibacterian.

Miere

Mierea este, de asemenea, cel mai util produs de pe planetă. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au utilizat mierea ca îndulcitor, dar și pentru proprietățile sale antibacteriene și antifungice. Beneficiile mierii de albine se datorează conținutului său de vitamine, enzime, aminoacizi și minerale (calciu, fier, clorură de sodiu, magneziu, fosfat și potasiu). Mierea este o sursă de energie pentru corpul nostru și întărește sistemul imunitar.

Ingrediente:

  • ghimbir – jumătate de lingură
  • scorțișoară – jumătate de lingură
  • turmeric – un vârf de linguriță
  • apă – 500 ml
  • miere – 1 linguriță

Mod de preparare:

Puneți cei 500 ml de apă la fiert la foc mic. După ce apa a atins punctul de fierbere, adăugați ghimbirul și scorțișoara. Lăsați să fiarbă un minut, după care adăugați curcuma și amestecați foarte bine. Lăsați toate ingredientele să fiarbă 5-10 minute, după care strecurați ceaiul și îl lăsați să se răcească. După ce s-a răcit puteți adăuga și lingurița de miere.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!