Această rețetă de casă va calma durerile articulare după prima utilizare!

Această rețetă de casă va calma durerile articulare după prima utilizare!

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 November 2022 in Remedii NaturisteSanatate

Această rețetă simplă din medicina alternativă transmisă din generație în generație are un puternic efect analgezic și de vindecare. Dacă ai peste 40 de ani, atunci corpul tău va experimenta efectele secundare ale îmbătrânirii, inclusiv dureri articulare la genunchi, umeri și coate.

În special, o astfel de durere poate apărea din cauza artritei, reumatismului, fracturilor, suprasolicitărilor, precum și leziunilor.

Există multe pastile și unguente care promit să amelioreze durerea, dar indiferent de cât de mult le-ai folosi, durerea revine, iar pe deasupra au și efecte secundare.

Din fericire, medicina alternativă oferă o rețetă naturală care te va ajuta să scapi de durere după prima utilizare. Mai bine, toate ingredientele pentru această rețetă sunt probabil deja în bucătărie. Puteți păstra acest remediu la frigider timp de 3-4 luni și utilizați la nevoie sau ca măsură preventivă.

Vă recomandăm să îl pregătiți și să vedeți singur cât de eficient este!

Ingrediente:

  • 100 de grame de muștar pudră
  • 100 ml miere naturală
  • 5 linguri sare de mare sau de Himalaya

Amestecă bine toate ingredientele până obții un amestec omogen. Puneți amestecul preparat într-un borcan de sticlă.

Aplicarea acestui tratament este foarte simplă. Cel mai bine este să faceți această procedură înainte de culcare, astfel încât articulațiile să se poată odihni după compresă.

Aplicați puțin din amestec pe zona dureroasă, înfășurați într-o folie alimentară și legați cu un prosopel cal. Acest tratament se lasă pe zonă 1,5-2 ore. Clătiți cu apă caldă, ștergeți-vă și îmbrăcați-vă imediat, apoi mergeți la culcare.

Repetați procedura timp de 4-5 zile, veți simți o îmbunătățire chiar și după prima zi.

Beneficiile muștarului

Muștarul are numeroase beneficii pentru sănătate. Se recomandă să luați câte un vârf de linguriță de 3 ori pe zi la mese. Ca rezultat, veți îmbunătăți digestia, veți elimina bacteriile dăunătoare, veți îmbunătăți circulația sângelui și metabolismul. De asemenea, veți proteja corpul de infecțiile intestinale.

1. Muștarul conține și multe vitamine precum: B, E D, A, iar acestea din urmă sunt păstrate în el mai mult de șase luni. Componenta grasă o reprezintă acizii erucic, linolenic, oleic, linoleic. Glicozidele sinalbin și snigrin, care se găsesc în muștar, ajută în tratamentul tusei și bronșitei.

2. Muștarul are efect antifungic, antioxidant, antimicrobian, învăluitor și laxativ. Muștarul poate reduce riscul de a dezvolta diferite boli de stomac. Aceste proprietăți ale muștarului îl fac un produs excelent.

3. Muștarul întărește sistemul nervos. Consumul regulat a condimentelor din semințele de muștar normalizează fluxul de sânge către creier, activează activitatea acestuia, care se manifestă prin îmbunătățirea memoriei și a inteligenței rapide.

4. Muștarul este bogat în minerale și acizi grași polinesaturați. Datorită mineralelor, muștarul îmbunătățește starea vaselor de sânge și a funcției inimii, întărește sistemul osos și menține părul și unghiile sănătoase. Acizii grași polinesaturați găsiți în acest produs îndepărtează colesterolul dăunător din organism.

Beneficiile mierii

Mierea este o sursă bogată de vitamine și minerale. Conține toate vitaminele din grupa B, K, E, C, dar și provitamina A. Deoarece vitaminele sunt combinate cu săruri minerale naturale și amine biogene, beneficiile acestora sunt mult mai mari decât înlocuitorii sintetici.

Datorită unei compoziții atât de bogate de miere, se pot distinge următoarele proprietăți utile ale acestui produs:

1. Ajută la creșterea imunității organismului;

2. Previne tulburările de stomac și poate îmbunătăți digestia;

3. Are un efect bun asupra sistemului cardiovascular, îmbunătățește funcția inimii, face vasele de sânge mai elastice, îmbunătățește calitatea sângelui și întărește mușchiul inimii;

4. Contribuie la recuperarea rapidă a unei persoane în urma răcelilor și a gripei, are un efect excelent asupra sistemului respirator, are un efect antiinflamator;

5. Poate fi consumată și de persoanele cu diabet (cu limită bineînțeles);

6. Are efect antifungic, antiviral și antibacterian.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!