9 tipuri de bărbați care pur și simplu nu sunt făcuți pentru căsătorie

9 tipuri de bărbați care pur și simplu nu sunt făcuți pentru căsătorie

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatii

Ați făcut cunoștință recent, aveți multe în comun și există o “chimie” între voi pe care nu o puteți explica în cuvinte, însă intuiția vă spune că lucrurile nu vor fi la fel de roz pe viitor? Ar fi bine să ascultați de intuiția voastră și să economisiți timp și nervi?

Experții în relații identifică 9 tipuri de personalități cu care e mai bine să nu planificați nimic serios.

1. Te duce cu vorba

Mirele care poate deveni un dovleac în orice moment – acest tip este elocvent și nesigur. El este mereu în întârziere și poate pur și simplu să nu ajungă la o întâlnire.

“El vă va implora să aveți încredere și răbdare, dar cu fiecare promisiune nerespectată, anxietatea voastră va crește”, ai încredere în jurnalista și autoarea cărții “Cenușăreasa a mințit” Brenda Della Casa. Pune-l pe lista neagră imediat!

2. Grăbitul

V-ați întâlnit doar de trei ori și el deja știe câți copii veți avea și vă dă cu încredere cheile apartamentului său. “Nu e de mirare că simțiți dorința crescândă de a vă retrage. Fiți vigilente,” sfătuiește fondatoarea clubului de întâlniri din New York, The Modern Love Club, Amy Van Doran. “De ce această grabă? Această agitație nu reflectă sentimentele reale ale unei persoane. Mai degrabă, el vrea să vă impresioneze, să spargă banca emoțională și apoi să treacă la următoarea victimă.”

3. Egoistul

“Dacă simțiți că noul dvs. cunoscut nu este dispus să vă sprijine și să vă asculte, ar trebui să apăsați imediat butonul de pauză”, spune coach-ul de familie Jeffrey Platts. “În căsătorie este foarte important să fii generos. Este partenerul dvs. generos cu complimente? Este interesat cum v-a decurs ziua? Simțiți că este cel mai mare fan al dvs.? Dacă nu, de ce să aveți această relație?”

4. Criticul

Indiferent ce ați face sau spune, el este mereu gata să vă contrazică. Acest tip de persoană emană negativitate, asemenea radiațiilor. Chiar dacă la începutul relației nu simțiți cât este de periculos, critica a început deja să vă distrugă stima de sine.

“Încăpățânarea și răutatea lor pot fi atrăgătoare la un moment dat. Ne plac oamenii care știu cine sunt și ce vor. Însă aceste calități devin respingătoare când realizați că opinia voastră pentru ei este doar o ocazie de a se afirma. Singurul răspuns corect la orice întrebare este răspunsul lor. În schimb, relațiile stabile se bazează pe compromisuri și empatie”, spune consultantul în crearea familiei, Julie Nguyen.

5. Supusul

Spre deosebire de tipul anterior, el este de acord cu toate. Toate ideile voastre primesc imediat aprobare. Dintr-un motiv oarecare, crede că orice inițiativă venită din partea lui este pedepsită și evită orice activitate. Dar va fi bucuros să vă urmeze.

“Când cineva încearcă să împărtășească complet pasiunile voastre, este seducător. Dar mai apoi o să vă dați seama că, în afară de asta, nu este capabil să vă ofere nimic. Aveți nevoie de un partener complet, nu de o „a doua vioară””, consideră Julie Nguyen.

6. Narcisistul

“Narcisistul poate fi fermecător la o conversație superficială, dar el nu este capabil de empatie. În situații dificile, când sunteți bolnavă și aveți nevoie de sprijin, această persoană nu vă va veni în ajutor. Fără înțelegere, fără scuze sincere, fără respect. Poți să supraviețuiești într-o astfel de căsătorie?”, întreabă Brenda Della Casa.

7. Eternul șomer

Nu ar trebui să excludeți oamenii care sunt în proces de schimbare a carierei sau care caută un post după terminarea universității. Însă dacă observați că persoana cu care ieșiți este mereu fără muncă sau schimbă (pierde) joburi la fiecare câteva luni, este un motiv de gândire.

“Acest lucru poate arăta incapacitatea de a avea relații pe termen lung în orice domeniu – fie în carieră, fie în viața personală”, avertizează Della Casa.

8. Scandalagiul

“Puneți-vă întrebarea: „Pot să îmi exprim liber gândurile în fața acestei persoane chiar și în cele mai tensionate și stresante momente?””, sugerează Jeffrey Platts. Dispute și certuri apar în orice familie; ele sunt un semn că vă pasă unul de celălalt.

Dar dacă partenerul dvs. explodează din orice și vă amenință cu despărțirea, este un semn rău.

9. Lupul singuratic

“Nu este nimic rău în a fi autosuficient. Dar dacă întâlniți pe cineva care se descurcă perfect fără dvs. și vă face să înțelegeți asta, ar fi mai bine să-i oferiți această oportunitate. Oamenii excesiv de independenți vă pot convinge că visează la o relație, dar, de fapt, în viața lor nu este loc pentru doi”, spune Amy Van Doran.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!