9 semne că te afli în pragul unui nou ciclu de viață!

9 semne că te afli în pragul unui nou ciclu de viață!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 March 2021 in Spiritualitate

Se crede că la fiecare 7 ani corpul nostru suferă modificări. De aceea, cursul vieții noastre se schimbă la fiecare 7 ani! Aceasta poate fi numită „un nou ciclu de viață”. Unii dintre noi simțim acest proces, în timp ce alții îl ignoră pur și simplu.

Dacă acordați o atenție deosebită vibrațiilor dvs., veți începe să simțiți că lucrurile se schimbă ușor și, atunci când aveți un sentiment inexplicabil ciudat, înseamnă că sunteți în pragul unui nou ciclu de viață care vine cu o mulțime de schimbări.

Iată câteva semne că intrați într-un nou ciclu de viață!

1. Vibrația ta crește

Corpul tău fizic te avertizează că este pregătit pentru schimbare.

2. Te entuziasmezi

Începi să te simți mai anxios, te gândești mai mult la obiectivele, visele, ideile și planurile tale. Știi că ești pe drumul cel bun. Urmezi această cale. Nu o ignora! A sosit timpul schimbării!

3. Pierderea interesului

În timp ce aveți încă multe interese și hobby-uri diferite, începeți să observați că unele dintre ele nu vă mai aduc nici o plăcere.

Acest lucru se poate aplica și prietenilor și persoanelor cu care interacționați frecvent. Cel mai probabil, viziunea și interesele tale despre lume s-au schimbat pur și simplu și este timpul să mergi mai departe. Și asta e ceva normal!

4. Apariția unei noi pasiuni

Pe măsură ce ne schimbăm, obiectivele, interesele și pasiunile noastre se pot schimba. Se întâmplă adesea să avem o nouă pasiune pentru ceva, deci este important să creăm spațiu pentru ceva nou.

5. Petrecerea timpului singur

S-ar putea să simți brusc că vrei să fii singur. Vrei doar să fii singur cu tine, cu gândurile și sentimentele tale. Astfel de semne ne arată că trecem spre un nou ciclu, mai înțelept.

6. Citiți mai multe cărți și articole

Ai observat că ai început să petreci mai mult timp citind cărți și articole? Ai început brusc să simți o sete de cunoaștere și să nu mai urmărești o reluare a serialelor dvs. TV preferate?

Asta îți arată clar că ai început să crești spiritual, te extinzi și te dezvolți!

7. Te schimbi

Nu mai ești aceeași persoană; prietenii tăi încep să observe acest lucru, observă schimbări în comportamentul tău. Fiecare nou ciclu vine cu o schimbare în viața noastră, mai ales prin aplicarea lecțiilor deja învățate. Acum ești alt om, ai experiență și ești mai înțelept în decizii!

8. Crește sensibilitatea

Te simți puțin mai sensibil în ultima vreme decât înainte? Asta este normal!

Mintea, energia și sentimentele tale se schimbă și devii mai armonios cu mediul tău. Te simți mai conștient de suferința oamenilor din jurul tău și te gândești la modul în care îi poți ajuta. Începi să înțelegi că totul contează, nu doar persoana ta.

9. Curiozitatea

Vrei să știi totul despre orice! Începi să cauți mai multe răspunsuri despre viața în care trăiești, despre Univers, și despre tot ce te înconjoară!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!