9 semne că suntem copleșiți de energia negativă

9 semne că suntem copleșiți de energia negativă

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 February 2021 in PersonalitatePsihologieSpiritualitate

Există momente în care totul pare aparent grozav și totuși nu simți bucurie. Te simți în mod constant deprimat și nefericit și nu găsești motivul pentru asta. Este posibil să fiți afectat de energie negativă, care vă blochează plăcerea de viață.

Există multe moduri în care această energie poate intra în viața noastră. Energia negativă poate pătrunde în viața ta dacă petreci prea mult timp cu oameni care sunt negativi.

Cum să-ți dai seama dacă ești copleșit de energia negativă?

1. Ți-e greu să adormi

Dacă numărați 1.000 de oi în fiecare seară și încercați să alungați gândurile negative din cap, s-ar putea să fiți copleșiți de o energie nu foarte bună. Iar când închizi ochii, îți imaginezi imagini apocaliptice.

2. Ești prea emoțional

Ești prea emoționant în privința tuturor oamenilor și a problemelor. Îți vine să plângi din orice și chiar și cea mai mică problemă ți se pare greu de rezolvat!

3. Rareori ieși din zona ta de confort

Teama de critici și pesimism te determină din ce în ce mai mult să rămâi acasă. Te întâlnești din ce în ce mai puțin cu prietenii, ca să nu mai vorbim că abia îți permiți să îți faci noi cunoștințe.

4. Nimic nu te mai face să zâmbești

Numai amintirile din trecut a lucrurilor care ți-au plăcut să le faci te mai face să zâmbești și te mai scot puțin din starea pe care te afli. Glumești constant că în zilele noastre nimic nu te face fericit.

5. Ești într-o stare constantă de anxietate

Nu îți găsești locul printre oameni și nu te simți în pielea ta. Ceva te îngrijorează constant și te face să te gândești numai la probleme.

6. Vă comparați constant cu ceilalți

Ești obsedat de perfecționismul tău și compari în mod constant deficiențele tale și ale celorlalți. Te învinovățești prea mult pentru imperfecțiunea ta.

7. Alții îți spun ce să faci

Ești persoana care știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericit. Dacă ai început să crezi că altcineva ar trebui să-ți spună ce să faci cu viața ta, atunci este ceva în neregulă cu modul tău de a privi viața.

8. Nu înțelegi de ce totul intră atât de subtil

Atâta timp cât te ascunzi în tine și nu îndrăznești să ieși din cochilia ta, timpul trece fără să ai parte de momente fericite. Încerci să fii imun la negativul care te înconjoară, ascunzându-te de lume. Luați lucrurile cu pas și amintiți-vă că nu totul se învârte în jurul vostru.

9. Ești obosit tot timpul

Tot stresul și anxietatea îți drenează vitalitatea. Te simți din ce în ce mai puțin entuziast și plin de viață și gândești și reacționezi aproape constant la mediul înconjurător.

Pentru a lupta împotriva energiei negative, trebuie mai întâi să te calmezi și să nu mai trăiești atât de repede. Ai tot timpul lumii în față. Încercați să vă înțelegeți emoțiile. Înțelege ceea ce te face fericit și începe să te înțelegi așa cum ești. Scapă de oamenii care te afectează negativ și concentrează-te asupra lucrurilor pozitive din viața ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!